Ny...

Ja som ni kanske ser så har jag en ny julig desing på bloggen :) Är min kära syster som gjort den till mig och de tackar jag för!

Ja få se vad är nytt då?
Dagen började med att Tindra vaknad 06.40 imorse och ville absolut inte somna om så de var bara att kliva upp efter bara ett fåtal timmar till sömn. Men men så är de =)
Vi busade på till efter 9 och gick till ica en sväng och sen hem igen men hon ville även vara ute och gå i snön en stund innan vi gick in... Har bestämt mig för att köpa henne en pulka, de är ju så enkelt att ha, så man slipper bängla upp vagnen för trapporna och om man bara ska till Karro typ så är det skit enkelt att bara sätta henne i pulkan går mycket snabbare dessutom. Men så vill hon knappt åka vagn nå mera utan det är mycket roligare att gå själv istället :P
Så en sån ska jag väl fara och kolla på i veckan när jag ändå ska till storheden och handla grejer till helgen om inte C hinner bli frisk före såklart :)
Han fick magsjuka idag eller har mått konstigt sen i lördags så jag hoppas verkligen att han inte smittat Tindra....
Och Tindra har inte än fått H2o koppor som tur är, men de skulle vara lika att hon fick de, men inte denna vecka har grejer att göra så nästa vecka tidigast :P Fast sånt kan ju jag inte styra över, men hoppas kan man iaf!

Annars så fick jag faktiskt mina pengar idag och vart glad när jag fick pappret om de och de såg bra ut, men det vart inte långvarigt för när jag kollade mitt konto efter 4 så ser jag att jag fått 1000 kr mindre än vad som stod på pappret att jag skulle få :/
Vart riktigt sne, så nu måste jag ju ringa dit imorgon och fråga vars felet är?!
Dom kan ju inte skriva en sak och sen betala ut en helt annan summa, för 1000 kr är mycket pengar för mig....
Skit, kan inget gå riktigt som man vill??

Nåja ska sluta prata tråkigtheter nu.
Tindra somnade för ½ timme sen, är ganska så tidigt när hon är hos mig, men hon sov endast 40 min under dagen så de var lika att slänga henne i säng :)

Ska upp imorgon strax före 7 igen för att tvätta igen :p Ja jag vet så mycket tvätt gör jag inte av med på några dagar men jag har lite andra grejer bland annat sängkläder och sånt som de är lika att få bort. Och så tänkte jag tvätta mina kuddar som har säckat ihop helt och medan jag ändå håller på så ska jag tvätta kläder så de är rent till helgen, för jag vet inte ens vad jag ska ha på mig men har några ideér iaf så de är lika att tvätta de så de inte blir problem närmare helgen :)
Haha vad intressant att läsa om vad jag ska tvätta och vad jag ska ha på mig :D Eller inte.... :P


Ska försöka fixa dammsugaren nu och se om de hjälper för måste verkligen dammsuga min svarta matta!
Nej nu ska jag dra vidare och se vad kvällen har att bjuda på :)
Och ni får ett inlägg utan bilder, ska lägga in nya imorgon...

--Skräms inte sådär- ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback