Torsdag....

Fick mig en riktig sovmorgon i morse, de var verkligen skönt kan jag säga.
Igår kväll efter att vi ätit middag gick vi till Christoffers mormor & morfar för att hälsa på ett tag, för de var ett bra tag sen sist men de har inte blivit att gå dit har haft annant att göra och så har det blivit så sent en del kvällar.
Men iaf så kom vi dit kring 19 ungefär och dom lekte lite med Tindra sen fick vi en massa gott fika och även Tindra ville äta lite bulla och de fick hon såklart :)
Hon får bara bulla när vi är där så hon tröck i sig en hel bulla plus att hon åt lite av min och sen fick hon även en banan av gammelmormor =)
Och efter de var hon inte alls trött men mätt så vi gick hem strax innan 20 och lekte lite med henne så hon fick göra av med sockret hon åt :P
Så hon kom i säng senare än hon ska typ 1 timme senare men de gjorde inte så mycket för hon sov jätte bra i natt också. Så som flera nätter i rad har hon inte vaknat en enda gång utan sovit till hon klivit upp :)
Men iaf så sov hon till 09.55 i morse och jag sov själv bara till halv 10 :P Men guud så skönt!



Och i tisdags var vi till stan för att gå på marknaden som var i stan och de fanns en massa grejer där, men vi började med att gå och äta i stan när vi kom dit för klockan var redan efter 15 när vi kom dit. Eftersom att vi inte fick plats på den första bussen och fick vänta på den som kom ½ timme senare :)
Efter en pizza så började vi gå runt på marknaden för att se vad dom hade och den var ganska så stor de här året =) Efter att vi hade gått runt ett varv så gick vi till ett ställe som vi kollade på först för att köpa en väska. En ny handväska behövde jag verkligen för min är ganska så gammal nu :P
Men hittade en fin till ett bra pris så en sån vart de iaf och en slush också sen en sväng på gubbdagis och lindex innan de vart dags att åka hem där före 19.
Väl hemma gjorde vi inte så mycket utan lekte lite med Tindra och sen var de dags att sova för lillan. Och när hon somnat så la vi oss att se tv resten av kvällen.

Ja och gårdagen spenderade jag och Tindra hemma med att städa lite och diska och busa en massa. Och så har vi fått kranen i köket fixad och spisen och så ska vi få en ny kyl nästa vecka. För den vi har är termostaten trasig i så vi får en helt ny. Inte en dag för sent. :)

Idag vet jag inte alls vad som händer vi kanske går ut en sväng efter att lillan ätit lunch så hon får vila, så går vi nog förbi Karro och Anton och försöker få med dom hit och umgås med oss :P

Och imorgon blir det att fara upp till Happis till mamma och pappa och hälsa på men även fara på Ikea och köpa saker till Tindras rum och byrån till oss själva :D
Men de är även marknad i Övertorneå så de blir nog att fara en sväng dit också (:
Förhoppningsvis så kommer vi iväg tidigare, så vi hoppas på att Christoffer får sluta nån timme tidigare imorgon då.... Om inte så får de bli senare helt enkelt...

Nä men om man skulle hänga lite tvätt och slå på en ny maskin så de finns rena kläder till helgen.


Ha de bra.....

Kommentarer
Postat av: Karolina

Var det najs på IKEA broor? ;)

Kom hem nu :D


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback