Lite att säga.....

Ja få se då vart man ska börja, var ett tag sen men jag har varit sjuk så de är en godkänd ursäkt iaf.... ;P

Skärtorsdag hade vi tjejkväll iaf och de var lika roligt som alltid, massa prat och skoj med mera :) Sen bar de av in till stan och ut på grace, vars de inte var särskilt mycket folk först men tro mig de kom mycket folk efter ett litet tag bara =)
Vi dansade en hel del och drack lite så de var en kväll som var värd iaf. Ja förutom en kille på dansgolvet som inte fattade en hint att vi inte ville dansa med honom och ett samtal från nån korkad snubbe som skulle "köpa" min telefon men så var inte fallet, utan han frågade istället om vi ville ha lite kul?! Ojoj vad de finns för folk egentligen....

Nåja på fredag var det att stiga upp tidigt och åka mot happis för att tillbringa påsk där. Alltid lika skönt att komma bort ett par dagar. =)
Tog det mest lugnt och lekte med lillan och var i till stan en sväng på lördan för att gå på Ikea och handla lite.
Och så åt man mammas goda mat såklart och godis då som hör till påsken ;D  Och som dom flesta gånger så har farmor bjudit på mat samma dag som vi far hem, lika gott som alltid och med efterrätt och fika efteråt. Mums!! :P
Och påsken kom och lika fort var den förbi och vi åkte hem till lule igen på måndan. Så veckan gick tillbaka till det normala igen.
Förutom en sak då.... Jag lyckades bli sjuk igen när vi kom hem, lyckat eller hur?!
Så på tisdag fick Tindra åka till sin gammelmomor ett par timmar så jag fick vila bort min feber, skönt må jag då säga, mådde mycket bättre då och på onsdan :) Lite nästäppa och hosta nu men de går över snart, hoppas jag på iaf. :P

         


Så igår vart det att fara till hertsön till Jonna & Kim på en liten fest med dom vanliga och några till. Och Tindra fick vara hos farmor men dock så dög inte farmor åt henne utan de skulle bara vara Josefine och hennes kompis, så när hon var med dom så gick det hur bra som helst. Och den här gången behövde vi inte fara dit för att hon inte ville sova, utan Jonefine la henne och då somnade hon som en stock, skit duktigt av henne ;) 
Säger tack så mycket de var skönt att komma ut och få vara med Christoffer ibland också ;D Och vi for inte in till stan förrän efter 15 tiden för att hämta Tindra. Och så vart vi bjudna på middag, lasagne fick vi med sallad till de var jätte gott.

Fast nu är lillan lite dålig hon är hängig och jätte trött, möjligtvis så har hon lite feber. Men hon fick lite saft sen välling och somnade på 2 minuter efter att man la henne. Så får hoppas på att hon mår bättre imorgon.

Lillan i full fart med att tömma sin låda =)
           


Måste ju skryta lite om hur duktig våran ögonsten är =)
Hon har börjat krypa lite grann men de går bakåt istället för framåt, men inte är de så länge till innan hon kommer sig framåt ;-P
Plus att hon går när man håller henne i händerna, alltså hon tar några steg med sina små fötterna :) Skit duktig min lilla tjej =)

Och för den som har missat de, så har jag klippt lugg var nu ett tag sen men kan ju lägga upp bild iaf nån är intresserad av att se :P  Och lillan där kring jul men sin jätte nalle :)
         Och en bild när hon är 2 månader ungefär. =)

Resten av helgen kommer bara att bli lugn, bilen ska på rep imorgon så vi får den fixad någon gång. Så med andra ord bara mys på kvällarna =)

Måste bara få tillägga ett grattis till Jonna & Kim nu när det har kommit ut så alla vet, är glad för eran skulle sötnos. =) Plus att jag läste idag att ett annat par också ska göra de :) Så roligt man blir ju nästan avundsjuk ;P Märk väl bara nästan :D hahah

Och jag säger bara som avslutning att imorgon smäller det :D Big time! ;D  Det är du & jag imorgon broooor ;-P

image151
'
Ps. Nöjd nu Lotta? ;D

Kommentarer
Postat av: Karolina

Haha, ja.. Det är du och jag imorrn! ;D
Lillan börjar bli stor nu, snart ett år :)

Postat av: Lotta

försökt kommentera men det har inte gått nå bra! :-( Nytt försök då. :-) Vad skönt att Tindra klarar sig hos andra så du och christoffer får lite tid med varandra å med vänner. Och jag är mega nöjd över ditt långa inlägg, hoppas på flera såna å oftare. :-D Och du passar skitbra i lugg! kram

2008-04-01 @ 09:06:34
URL: http://lottis.webblogg.se
Postat av: Lotta

Va? Du med? Shiiit vad ni är modiga båda två! :-D Vad blev det för dig då? :-P

2008-04-01 @ 11:06:20
URL: http://lottis.webblogg.se
Postat av: Lotta

coolt! kan du inte lägga upp en bild på den?! :) fick se bild på karros, ruggit cool.. :)

2008-04-01 @ 15:11:04
URL: http://lottis.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback