Fredag hela dagen....

Ja så var det fredag, äntligen!
Har hunnit med lite grann redan idag, vaknade klev upp med Tindra, åt frukost, lekte en massa sen tog vi på oss kläderna och gick ut för att vänta på Emma så åkte vi till storheden, för att inhandla drickat tills imorgon.
Efter de gick vi in en sväng på Lindex för att kolla vad dom hade, inte speciellt mycket kan jag tala om. Men som vanligt är de så att man hittar något och just då har man inga pengar.
Kollade lite på smink och Emma var snäll och lånade mig lite pengar så jag kunde köpa en ny mascara, för min är var helt slut :S Så de var snällt....
Sen gick vi vidare in på Coop och på apoteket, där Emma skulle ha någonting. Fast helt ärligt så hann jag inte alls kolla på någonting, för jag hade en lite tjej som mest sprang runt och skulle dra i allt hon hittade :P Så de var extra mycket jobb plus de inne på Lindex med alla hyllor med saker som kan gå sönder ;)


Men inte gjorde de nå, de är ju så de är att ha en liten en som ska upptäcka allt nytt. =)

Nåja efter de så började lillan vara ganska så trött så vi for hem igen för att äta lite lunch och sen la jag henne för att vila en stund. Och hon har sovit sen 12.40 och sover än. Så de var en trött dam vi hade att göra med.

Men nu börjar jag bli laddad inför imorgon, längtar, ska bli skit skoj att träffa alla igen. Har blivit ett tag sen sist den här gången också :/ Men får ju träffa alla imorgon så de blir jätte bra. Och jag hoppas på en mycket trevlig kväll. :)

Men först så har vi ju fredag kväll att hitta på något att göra och jag vet faktiskt inte än vad de blir man hittar på.
 Men jag tänker då absolut inte sitta hemma. Jag måste passa på nu när jag är "ledig" att göra så mycket jag bara kan, som jag inte kan göra annars....
Så man får se hur kvällen blir.
Men jag har mina aningar att även den kan bli bra ;)

Nej nu ska jag se lite tv och vänta på att min lilltjej ska vakna så jag har något att göra ;P



Ha en bra kväll.... (de tänker då jag ha iaf)...


Kommentarer
Postat av: Karolina

Var det skoj igår broor? :P


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback