Måndag kväll....

Ja nu har en ny vecka börjat igen och allt rullar på.
Helgen var inte så värst innehållsrik utan var hemma fredag kväll och såg nå film för mig själv. och på lördag åkte jag och Tindra in till stan som sagt och jag hittade de jag letade efter åt henne :)
Sen mötte vi upp Emelie & Vilma och följde med dom hem och vart bjudna på middag som Jossan hade lagat och de var verkligen super gott :)
Sen lekte småtjejerna ett bra tag och söt vilma som kom och skulle sitta i famnen :)

Men allt som allt så var det riktigt ttrevligt att komma hemifrån och så fick Tindra leka av sig för när vi skulle med bussen kring 19 så var hon super trött, men jag lyckades hålla henne vaken tills vi kom hem och sen däckade hon i sängen efter kvällsgröten.

Här sitter hon och rensar pappas börs....

Efter Tindra somnat så såg jag lite på film och inte så jätte mycket efter de, men dock så kan jag skriva att jag endast sovit 8 under 48 timmar, ja lite var mitt fel men sen har tindra haft en dålig natt och sen har jag inte lagt mig så tidigt. Men nå vet jag att det blir bra...

Så imorgon blir det dagis för Tindra och jag ska ringa massa samtal så jag får lite ordning och sen gå vidare...
Men mer tänker jag inte säga om den saken, förrän jag berättat de åt en person.

Och idag var vi till storheden för att köpa hårfärg till min jätte snygga utväxt :p eller så inte.... Och lite andra småsaker som behövdes...
Men sen så lyckades ju Tindra kasta sin mössa utan att jag såg de, så den vart kvar på hållplatsen :) men som tur är så var den kvar där så C hämtade den sen. Tur de så slapp jag köpa en ny och så hade hon inte haft nån mössa att ha imorgon. Men allt löste sig. =)


Men nu har jag suttit här länge nog så jag ska göra mig klar sen blir det sängen en aning tidigare än igår ;)
Men jag ska även tillägga att de finns så mycket ljust i mitt liv, som alltid finns där och ni är uppskattade till 100%.

Hörs....


Kommentarer
Postat av: Karolina

Kan int ta en kattunge, broor :p Alla är bortlovade :p Stig ska ha den sista av dom :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback