Måndag...

Ny vecka och denna vecka har jag min älskling hemma :)
Nu är det bara en sak som saknas...

Det blir nog inte som jag skrev sist utan de dröjer nog ännu en vecka innan C måste jobba över så vi får se sen hur det blir...
Nå men har ändå saknat min sötnos en massa så det är skönt att hon är hemma nu.
Igår var vi hos Karro för att äta middag och sånt där tills det var läggdags och de vart kring halv 8 för Lillan och senare för mig som vanligt.
Idag vaknade vi halv 8 men somnade båda om och jag klev upp halv 9 och väckte Tindra strax efter 9, sen åt vi frukost och mös i soffan och kollade lite på Nalle Puh innan vi tog på oss kläder och gick ut och promenerade ett tag och sen hem för att äta lite lunch och ut igen för att ta bussen till storheden.
Där vi gick på H&M och köpte en ny vårmössa åt Tindra en jätte fin, ska sen ta en bild på Tindra med den på :) Köpte även nya klämmor igen åt henne eftersom att alla verkar komma bort. Och så hittade jag ett par skitmysiga sockar åt mig själv.
Gick en sväng på öb och fyndade en ny deo, duschtvål, plåster och nå annat också tror jag... Var in på willys och köpte lite till middan som vart fläskfile och potatisgratäng, riktigt gott!

Var som meningen att Tindra skulle sova i vagnen medan vi var där men de tyckte inte Tindra själv så hon var vaken hela dagen från 9 till halv 7 då jag la henne, men trött var hon däckade på en gång.
Och nu sitter jag bara här och kikar lite på tv och sånt och ska fortsätta med de och försöka få tag i en person också, så vi får se hur det går.

Men nu ska jag påminna mig själv igen att ringa mitt samtal imorgon och skicka ett sms om en annan grej till en....


Min snygging när hon äter rån och ska spexa lite =)

Nu ska jag fortsätta med mitt och sen blir det sängen för imorgon är det tidig uppstigning som vanligt för de är dagis för Lillan och jag har saker att göra medan.

Hörs...


- Don't do that -

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback