Sometime...

Vart att gå på stan en massa timmar igår och de var trevligt, kollade mest runt och så. Tog en fika när tjejerna hade somnat. Sen började man bege sig hemåt för att Tindra skulle få umgås med sin pappa lite också :)
Hon kom hem igen vid 8 tiden, så vi tog det lugnt och sen vart det sängen för lillan och jag kollade tv och gjorde annat sen sängen även för mig.

Idag var det verkligen kanon väder, tog lite fel färg på kläderna för jag trodde inte att det skulle bli så varmt :P Men de gick ju iaf.
Nå men vi stötte på Tindras farmor på bussen in till stan och gick genom stan tsm och till henne för att byta vagn till en lättare att köra i stan :)
Gick till parkeringen sedan för att möta upp Emelie & Vilma sen gick vi runt på stan ett tag och på området för att kolla in läget :)
Sen gick vi så tjejerna fick i sig nå mat, dom fick hamburgare och pommes, de gick ner utan problem sen knallade vi vidare för att dom små skulle få vila ett tag och vi lite ledig tid!
När dom somnat så satte vi oss i parken och bara njöt av solen, pratade och rökte :D ha, som vanligt när det är bra väder! Jossan kom efter ett tag och gjorde oss sällskap, pratade mera sen vaknade båda tjejerna och farmor/mormor kom öven dit, stannade ett tag så dom fick springa lite.
Sen packade vi ihop oss och gick åt varsitt håll, jag och Tindra gick tillbaka in till stan och i väntan på bussen till storheden, så tog vi en sväng på gina och där hittade jag mig kläder till lördag :)
Ska nog bli bra!

Tog bussen till storheden där vi mötte upp Karro och Anna handlade lite och sånt sen drig vi hem för att äta och leka lite och sen hem för att sova.
Har mest sett tv, pratat i tele och på msn, men nu strax blir det sängen så man orkar med morgondagen :)
Får förhoppningsvis sålt vagnen imorgon, satte ut annonsen idag och fick ett mail ganska så snabbt, så vi hoppas på de. Ska köpa en bättre sen =)

Nä sängen var det.


Snyggingen som provar mammas linne på sitt eget sätt ;)


Godnatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback