Take this...

De gick lite så där halv bra att ha med Tindra i fredags men dom fick ju skylla sig själva, sa att jag inte hade barnvakt åt henne. Men hon sprang mest ut och in från rummet och lekte i dörren så de var inte så farligt.
Tog bara 45 min ungefär och så hade jag fyllt i papprena fel som dom skulle skriva under, så måste dit på måndag morgon igen för att fixa de.
Nåja där rök den sovmorgonen, är så sjukt trött hela tiden, spelar ingen roll hur länge jag har tur att få sova på morgonen är såå trött så jag bara vill lägga mig ner.
Blir väl piggare under dagen när man är ut men sen blir de samma sak igen mot eftermiddan.
Plus att man inte ens knappt är hungrig på dagarna, men jag äter ändå så ni vet...
Blä känner mig gnällig idag.

Nå iaf så tog vi en runda på stan och Tindra somnade så jag kollade runt lite grann, gick på apoteket och hämtade ut nytt recept.
Sen tog vi bussen till storheden och gick på lindex och där hittade jag mig ett par jeans shorts som jag har letet efter jag vet inte hur länge. Men då hittade jag dom på barnavdelningen :P Storlek 152 passade mig perfekt bättre än jag trodde. Så nu har man sig ett par, väntar bara på bättre väder så man kan använda dom också :)
Gick på coop och köpte banan åt lillan :)
Sen var de ett tag tills bussen skulle gå så vi promenerade hem var lite halv bra väder, bättre än i stan iaf så de tig inte alls så länge var riktigt skönt.
Väl hemma så bytte vi kläder och gick till lekparken för att leka vart där 2 timmar ungefär. Sen fick man oväntat besök dit, eller ja dom svängde bara förbi för att han visste att jag var där, så de var en rolig överraskning :)
Gick hem åt mat lekte lite, sen sängen för Lillan och jag fick min egen tid ett tag tills jag la mig och sova.

Vaknade idag av att Tindra kom till min säng och började härja på mig med en massa saker, så jag sa åt henne att lägga sig och sova och de gjorde hon vaknade igen halv 11 och var sjukt trött...
Men vi klev upp och idag var det meningen att en kompis skulle komma och hälsa på men ändrade de tills imorgon istället för att vi skulle åka och handla.
Så vi var på storheden och handlade sen hem för att slänga på en tvättmaskin och sen till Karro för att äta middag vart lite gh också sen hem för att hänga upp tvätten och de var inte lite kan jag säga. Men en hel del är nya kläder åt Tindra så nu är det rent, nu har vi en hel massa mera att välja mellan. :)

Usch vill inte att det ska bli söndag :/ Min älskling åker till sin farmor tills hennes pappa kommer hem.
Kommer ju saknar ihjäl mig efter henne, när jag inte får träffa henne på 1 hel vecka :(

Mammas älskling <3

Nå har en del att göra under veckan så jag hinner förhoppningvis inte tänka så mycket på de...
Men ändå :/
Sen så blir nog helgen perfekt :)

Nä ska hämta den sista tvätten nu sen se tv och sånt...

Puss ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback