Sommar, sommar...

Midsommar helgen har varit hur bra som helst :)
Fredag tog vi en lugn morgon och städade lite och vilade, Tindra dock jag tog en dusch medan hon vilade. Sen hade Mommo & moffa kommit till Karro så vi gick såklart över dit. Vi for och handlade och sånt.
Sen grillade vi kött och åt potatis till. sjukt gott!
Drack lite vin ( ja vin faktiskt och de var gott) :P Vart en cider på de också och lite badminton :)
Riktigt trevlig kväll plus att mamma & pappa som över hos mig och då var Tindra gode nöjd när dom följde med hem. Dock så hade man en ganska så trött tjej som somnade strax efter 22 men fort gick det iaf.
Sen tog man det bara lugnt tills telefonen började ringa så då fick jag ju gå ut å prata, fick ett annat trevligt samtal som ledde till att han kom på besök och så satt vi utanför mig i 1 timme och bara snackade en massa skit :D haha
Trevligt iaf och du jag räknar ju nu med att du ringer som du sa ;P

Lördag vaknade jag strax efter 8 och letade vars min lilla tjej var för hennes säng var tom,  hittade henne hos mamma & pappa mellan dom :) Där sov hon så sött och otroligt nog brevid pappa som snarkar som ett tröskverk :D
Hon klev upp ett tag senare bara så vi åt frukost och sånt, sen väckte vi moffa och fick upp han så drog vi ut för att kolla om ica hade öppet men icket! Så de vart statoil istället och Tindra fick en glass som var väldigt uppskattad.
Tog det lugnt och la lillan för att vila medan dom andra åkte till storheden för några ärenden. Sen vart det middag och slänga på en tvättmaskin så vi skulle ha lite rena kläder :)

For sen för att kolla på en vagn men hon hade en "lur" annons så priset som stod stämde ju inte med de hon sa. Vart riktigt irriterad och så betalar jag inte över 3 tusen för en 2 år gammal vagn.. Så de fick verkligen vara.
Åkte förbi min faster och hennes man som hade stugan bara en bit därifrån och hälsade på en stund innan vi drog hem till g-stan igen.
Väl hemma så hämtade jag tvätten och vi vinkade hejdå till mommo & moffa som skulle åka hem. Efter dom åkt så hängde vi upp tvätten och sånt, la Tindra som somnade som en stock igen.
Sen fick man ju besök =) Trevligt trevligt säger jag bara...
Tindra vaknade 1 gång halv 3 då la jag henne igen och hon vaknade nästa gång kl 6 så vi gick upp för de är ju vissa som ska trängas i sängen :P
Men där kring 8 vart hon trött igen så vi la oss i hennes säng och sov vidare till 10. Mycket skönt säger jag då bara :)

Har varit ute mest hela dagen i det fina vädret  för en gång skull så man måste ju passa på när solen väl visar sig och det är varmt :) Så idag kunde man säga att det var sommar ute!
Väldigt skönt att vara ute, vi var i lekparken i minst 1 timme sen gick vi till Karro för att hänga ute på altanen tills vi gick för att lämna Tindra hos sin pappa.
Efter de gick vi tillbaka och spelade lite badminton och vart lite små mobbad :P Fast gav ju igen såklart ;D
Orkade inte laga mat idag så de vart pizza och de var gode gott kan jag säga, så nu är man mätt och belåten.
Skulle ha åkt till björks egentligen men bussarna gick så dåligt idag så de vart inte tyvärr. Men får ta det en annan dag då istället :)
Blir nog att göra nå med småtjejerna imorgon iaf och hoppas nu på att det blir riktigt bra väder så man kan vara ute i solen =)

Nä nu vart den en himla massa jag skrev, så tydligen så har jag gjort lite i helgen!
Nä nu ska jag avsluta, blir nog att spela lite tvspel ett tag...


Mamma trötta tjej <3

Puss

Kommentarer
Postat av: mamma

Detta var den bästaste midsommaren som vi firat!!!

Lillan e ju för härlig när hon snurrade i sängen mellan oss, men vad gör det!

Pussar och kramisar!

2009-06-22 @ 13:24:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback