Helg...

Skönt med lite ledigt nu under helgen :)
Hade ju praktik igår som sagt och dagen gick väldigt fort sen var det bara att hämta Tindra från dagis och sen till ica för att hämta ut Tindras nya vagn :P
Hittade en bra på internet som jag beställde i tisdags och fick hem igår redan, monterade ihop den men fick inte hjulen att sitta fast så pappa min ska få kolla på de idag =)
Kommer bild sen när jag fotat den...

Just de har ju helt glömt bort att lägga upp bild på Tindras nya kläder som henne pappa köpte åt henne förra helgen :

 

Igår var min lilla tjej jätte mysig och skulle sitta i soffan innan hon skulle sova så hon fick sitta i min famn men älgen som är en favorit :)
Efter tag märker jag att hon somnat =) Så jag lät henne sova ½ timme innan jag lyfte över henne till sin egen säng där hon endast vände sig om och sov vidare.
De kallar jag mysigt för hon har inte somnat i famnen på säkert minst 1 år!

Idag tog vi sovmorgon till kl 8 ungefär sen åt vi frukost och spikade upp tavlor och gick ut ett tag innan de var dags för att vila. Vilket hon gör fortfarande, ska väcka henne snart för mommo är ju snart här :D Som lillan har längtat <3
Hade inte mycket mera nu utan resten av dagen kommer att spenderas med familjen :)



Synd bara att dagen började med sol och endast lite regn men nu regnar det igen plus att det mullrade en smula så skit kan man säga åt de... Men men efter regn kommer sol.

Puss


Kommentarer
Postat av: mamma

Va kul vi hade igår!

Lillans diskande och lek!

Saknar Er!

Många kramisar och pussar!

2009-05-24 @ 17:47:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback