Ledig...

Torsdag idag och Tindra har varit ledigt från dagis idag.
Pga att jag har nå saker att göra imorgon så jag fick byta dag så imorgon ska hon vara på dagis 5 timmar istället.
Har även lite andra saker som jag ska försöka hinna med under dom timmarna, så vi får se vad vi hinner med :)
Men jag kommer ha en väldigt trött tjej imorgon kväll eftersom hon ska vara på dagis redan kring halv 8 och får äta frukost där. Men då kanske hon vilar lite mer under dagen då. Fast de tror jag inte, men de ska gå bra ändå :)

Och så ska Emma jobba på Tindras avdelning imorgon också, de lär nog Tindra tycka är kul för varje dag nu har hon frågat efter Emma och Danne också för den delen :P
Haha sötnosen =)

Men idag tog vi lite sovmorgon till 8 ungefär, vilket var riktigt skönt kan jag säga med tanke på att jag alltid är trött och så har det varit i några månader. Det spelar ingen roll hur mycket jag sover är lika trött för de.
Är riktigt less på de nu...

Vi mös på här hemma åt frukost och sånt, sen kring 13 tiden så tog vi på oss för att gå ut så Tindra skulle få sova en stund. Men fick tråkigt så vi tog bussen till stan istället och kollade runt lite. Hittade sen ett par nya tunnare vantar till Tindra som hon ville ha :)
Dom ser likadana ut som den där rosa randiga mössan jag köpte för ett tag sen.
Är ju meningen att jag ska ha hittat en praktikplats tills imorgon eller åtminstone ha kollat på nå ställen, fick inge napp med de idag iaf så får se vad dom säger imorgon om de.
En av sakerna jag sak göra imorgon är att fara och träffa min handläggare 8.15 så därför ska Tindra vara så tidigt på dagis =)

Jaja efter vi kom från stan så handlade vi mat på ica och gick till Karro för att äta den och ananaspaj till efterrätt med glass till, mums! :)
Och eftersom vi ska upp tidigt imorgon så la jag Tindra att sova redan strax efter 18, men då sov hon inge på hela dagen så hon var trött och då var de lika att göra de :)

Just nu kollar jag endast tv och tar det lugnt, måste komma ihåg att kolla upp en grej imorgon också...
Planer för helgen ligger lite lågt just nu men har några idéer iaf, så vi får se vad vi hittar på... =)
Är som sugen på en sak ;)
Nåja ska fortsätta med mitt och kolla hur det slutar i hockeyn sen och sen blir det att sova. Men nu ska jag tvätta ansiktet...


Tindra ville ha på sig min tröja igår :)

Just de för er som inte vet de så är det 7 maj idag och de betyder att det endast är 1 månad tills min älskling blir hela 2 år! De är helt sjukt hur fort tiden har gått :D
Men kalas kommer det att bli iaf :P

Lovely ;)

Kommentarer
Postat av: mamma

Herre gud va tiden gott fort, lillan blir 2 år!!!!

Hon passar bra i din tröja oxå!

Hoppas att du hittar en praktikplats!

Pussa och kramisar!!!

2009-05-08 @ 16:00:05
Postat av: Emma

Såå söt hon är lill bruden :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback