Everything...

Everything I need is right here by my side <3

Torsdag då och snart är helgen här igen...
Vart städning igår dock bara en snabbis för sen drog jag ut till s-byn och umgicks med min karl när han jobbade :) Kändes som de var de jag behövde för att dagen skulle bli lite bättre =)
När han slutat så åkte vi och hämtade alla grejer och sen satt vi fast i bilkön på 97 an i 1 timme ungefär, jippie!! Ne de vill jag inte påstå.
Sen vart en snabb handling och utpackning av bilen sen åkte vi för att hämta barnen, skönt att höra barn ljud hemma igen, saknar bara min tjej men snart är det söndag! :)
Sen vart det bara en lungt kväll.

Idag har jag sysselsatt mig med att städa och tvätta, en liten handling och sånt. Även en dusch hann jag med innan jag började laga mat tills karln och barnen kom hem :)
De är så underligt hur 1 vecka kan förändra och de är inte till det bättre, suck och de är likadant varje gång...
What to do?! What to do?!

Imorgon ska barnen få vara hemma med mig så slipper dom dagis, vet inte vad vi ska roa oss med under dagen men efter lunch så ska vi åka till lule för att göra Jonna sällskap på stan :) Ska bli skoj! :D
Efter de ska vi nog åka till s-byn och göra karln sällskap tills han slutar jobba, sen hem och sånt :) Inga övriga planer för kvällen blir nog som mest bara lugnt =)

Men nu ska jag göra min karl sällskap i soffan och sen blir det sängen.


Kärlek <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback