Gott Nytt år!

Då var år 2008 slut och de nya året börjar.
Med lite tur så blir det ett lyckligare år....

En liten års resume då:

Året började som vanligt, var mammaledig med min Tindra och var mest hemma och umgicks med folk.
Februari kom och även alla hjärtansdag då jag fick den bästa presenten jag kunde tänka mig, fick min mobil som jag fortfarande gillar :)
Året fortsatte och Lillan vart bara större och större och vi började leta efter en större lgh till oss.
Maj kom och då åkte vi på semester till Turkiet, den resan var de bästa någonsin och sällskapet skulle jag inte ha bytt ut för något alls... Vi kom hem och då var det Tindras 1 årsdag! 
Som vi firade med familjen med massa fika och presenter såklart :)
Vi flyttade även till nya lägenheten och fick vatten skada i badrummet och flyttade igen till en lägenhet i Kyrkbyn medan dom fixade i våran. Som dock tog över 1 månad att göra.... Sen fick vi flytta tillbaka och känna oss som hemma ett tag iaf.
Kom en dålig period i slutet på augusti och allt kändes skit. Fixade en massa och fick mig en egen lägenhet med Tindra som vi flyttade till i november och bor här ännu och trivs jätte bra =) Köpte massa grejer till lghn så vi skulle känna oss som hemma.
Hade en bättre period fast den gick över i skit igen efter en massa lögner och skitprat...
Sedan kom december och jag fyllde år, fast de var inge speciellt som vanligt.
Julen närmade sig och julklappar inhandlades och vi åkte upp till byn för att fira julen där. En mysig jul var det men dock så fortsatte känslan i magen av en tomrum som gapade tomt...
Känslan finns kvar fortfarande.

Fick bra julklappar och handlade upp presentkortet på Ikea som jag fick på en gång plus lite till :) Men de gjorde inge, var saker jag behövde.
Har dock inte än ens hunnit vara ut och kolla på nya kläder vilket jag skulle behöva. Och Tindra också för den delen, fast hon fick presentkort i julklapp som hon får handla kläder till sig för sen :)
Och Tindra fick julklappar i mängder ska fota och lägga upp sen nästa år :P hihi

De var vårat 2008!
Och förhoppningsvis så kommer 2009 bli ett bättre år för oss, eller för mig iaf. Så jag kanske kan få känna mig lite gladare och vara lycklig mer än när jag har min skatt hos mig.

     

Vad är det för mål jag vill uppnå under 2009 då?
De får ni vänta med att veta tills imorgon för nu orkar jag inte skriva mera, ska sätta mig i soffan med Karro och Anna och dricka min pepino med fuktsoda mums! :)
Och så ska jag hämta lite onyttigt bara för att det är gott :D och för att det är nyår såklart..
Min lilla tjej sover redan sen nån timme tillbaka, hon var ruskigt trött så då är det lika att sova. =)



Gott nytt år på er önskar Tindra och Jag då!
Och till er som super ikväll, hoppas ni mår prima imorgon för de kommer jag göra iaf!!

Gott nytt år!
Vi hörs nästa år...

Hemma...

Nu har man tagit sig hem iaf.
Fast även om det inte är allt för roligt att komma hem till en tom lägenhet, så är det skönt att vara hemme igen...
Tog sin lilla tid med packning av bilen och urpackning och sedan handling eftersom det gapade väldigt tomt i kylen och jag kan då säga att bilen var full, storheden var full med folk och min hall är full i grejer :P
Skulle vilja packa upp det med eftersom jag har fått hem min lilla skatt så orkar jag inte leva om en massa nu när hon somnat. Tar det imorgon istället har ju hela dagen på mig.
Saknade min lilla tjej så otroligt mycket men nu har jag henne till fredag eftermiddag iaf :)
Ska även slänga upp Tindras kök imorgon och se hur stort det är och vars i hennes rum det får plats...

Nåja jag har lite saker att pyssla med och sen så ska jag nog se filmen i 3 an på 20 min, i brist på annat. Fast jag lånade ju några filmer av mamma & pappa innan vi for så de finns annat att se på också och filmen visar sig vara dålig.
Och imorgon är det nyår. Inge speciellt med de för mig i år heller, tredje året man inte festar då. Fast inte tar jag skada av de inte. Ska fira nyår med min lilla älskling, Karro och Anna med god mat och säkert onyttigt :P

Nä ska fixa lite och sånt innan de är dags att bänka sig vid tvn med lite onyttigt =)



Hörs imorgon....


Över...

Då var julen över igen och dagarna rullar på som vanligt.
Vi hade en jätte mysig jul här uppe med en massa mat, paket och trevligt folk såklart då :)
Och de var såklart Tindra som fick mest julklappar, med rätt då hon är minst.
Hon fick en docka som är ungefär lika stor som henne själv och ett eget leksakskök som tydligen ska vara ganska så stort, får se sen när jag monterar upp de när vi kommer hem...
Jag och Karro är kvar här uppe än och Tindra åkte med sin pappa till Luleå tidigare idag och jag saknar henne redan såklart, är så tyst i huset nu.
Nåja men jag får ju träffa lillan på onsdag igen då hon kommer till mig och ska fira nyår med mamma!
Och stannar då till på fredag sen ska hon vara hos pappa över helgen och sedan blir veckorna som vanligt igen, med andra ord så kommer hon vara hos pappa 2 helger med 1 vecka där emellan också =)
Kommer sakna henne en massa...
Men kommer såklart att träffa henne nån dag när jag hämtar henne från dagis :)



Orkar inte en skriva i detalj vad man gjorde under jul men alla kan nog räkna ut de själv, eftersom man äter och hälsa på folk, vilket även vi har gjort.

Fick själv faktiskt bra julklappar också, jag fick en dvd spelare så jag inte behöver låna en nå mera, lite sängkläder de behövs alltid, 2 böcker, pengar då såklart men de kommer gå till att köpa mig lite nya kläder. Kan verkligen behövas var ett tag sen man köpte nytt sist... Fick även ett presentkort på Ikea fast de har jag hunnit handla upp redan :P
Hittade en massa nödvändiga saker på Ikea, ramar, lampor till fönsterna, en ny kudde åt mig och en massa annat smått och gott. Dock så fick jag betala 270 kr själv av de jag köpte men de gjorde inge, fick ju de jag behövde. :)

Jag har inte ens orkat starta datorn dom senaste dagarna, dels för att jag inte varit riktigt frisk utan haft lite krämpor och så var det faktiskt jul så då orkade jag verkligen inte :)
Därför anledningen till en så pass gles uppdatering, men blir bättre nu...
Kan väl säga att jag tog en liten Jul paus!

Vi ska på Ikea igen imorgon skulle jag tro att det blir och se om man hittar mera och sen kanske med lite tur så hinner man kanske kolla in lite kläder och se vad denna del av norrland har att bjuda på :)
Annars så får man ta sig tid att fara in till stan, eller tid är fel ordval utan ork snarare, att trängas bland folk, men de får nästan bli nån dag då Tindra är hos C så slipper man trängas med vagnen ännu....

Tindra har nu börjat sova med en nallen som hon fattat tycke för, den ska med när hon ska lägga sig och så håller hon om den när hon sover och så ska den med när man kliver upp också :) Sötnosen där <3
Saknar min bebis <3

På ett sätt har de nästan blivit att man inte ville att det skulle bli jul och de är just på grund av att de är något som saknas.... Har inte riktigt haft den hära julstämmningen i år, vet inte riktigt varför. Har dock blivit bättre med lillan som alltid är lika glad och pratar en hel massa och har lärt sig många nya ord =)
Men det är ändå något.....?
Nåja får ta tag i det sen, julen är över och nu är det nya tag som gäller till det nya året....




§ And you, do you think you that great? You are not whort the trouble, not when you acting like that.... A-- .....
Jag tänker inte slösa min kraft på dig, du sa dig vara annorlunda fast de är ju en lögn som allt annat.
Varför ska folk ha så svårt att tala sanning?
Varför ska det vara så svårt att tala om det öga mot öga?
Åhh.......... Väx upp! §


Ha en fortsatt trevlig dag!


Sjuk igen....

Klart man ska bli sjuk igen :S Och så här nära jul också....
Vilken skit, de började med att jag hade huvudvärk på lördag förmidda men jag la mig och vilade när Tindra gjorde de och så vart det borta efter man sovit.
Men på kvällen när jag lagt Tindra så började jag frysa som en hund ungefär och mådde konstigt och huvudvärken var tillbaka.
Karro gick hem ganska så tidigt och jag tog tempen och visst så hade jag 37,6 C i feber inte roligt kan jag säga :/ Svettades och frös om vart annat umder natten och på morgonen när vi klev upp så mådde jag riktigt piss :S
Men som tur var kom Karro och lekte med Tindra tills hon skulle vila och la henne tilloch med :)
Så jag gick och la mig igen, mådde lite bättre sen men inte bra...
Sen kom C och hämtade Tindra så direkt efter de ungefär så la jag mig för att sova ännu mera dock så vaknade jag ett x antal ggr. Men de kändes bättre så jag fortsatte att sova.

Och nu på morgonen hade jag tvättid och mådde hyffsat så jag körde igång tvättmaskinerna och hängt upp de nu. Fast då har jag sovit däri mellan.
Riktigt skönt men mår inte helt bra nu heller men var tvungen att skicka iväg några mail så de var gjort.

Nåja ska lägga mig igen nu, men ska äta min macka först så jag får i mig någonting iaf :)

Får se om de blir nå uppdatering med bilderna och de, men annars så kommer jag ta med min dator till byn så därifrån blir det väl nå inlägg :)

Om vi inte hörs innan så God Jul på er!

En vecka...

Nu är det bara 1 veckan kvar till Jul :)
Mysigt och jag får spendera hela julen med min lilla älskling och min underbara familj uppe i byn :)
Längtar tills dess.

Fast visst saknar man något :/

Men nä, nu ska jag inte förstöra min julstämning som jag äntligen fått tillbaka :) Efter att ha slagit in en massa paket under veckan och granen är inte alls så tom under nu mera.
Ska fota granen strax men lägger upp det imorgon först för jag tänkte fota och lägga upp lite bilder på min lägenhet, de har ni inte fått se än hur det ser ut. Plus att det är julpyntat så då är den ännu finare :P
Har också lite bilder på kameran från öppet hus på Tindras dagis som dom hade igår, med fika och pepparkaks bakning. Riktigt trevligt var de!

Idag har det varit ett riktigt skit väder, inte alls sånt väder det ska vara i december och speciellt inte1 veckan innan jul. Så är det bara.
Stormar ju ute och gör de än hör jag. Jobbigt vart det att gå till och från dagis imorse. Och ännu jobbigare var det när vi var på storheden för att handla lite julklappar och sånt som var välbehövligt och saknades här hemma. Blåste dubbelt så mycket där kändes det som.
Usch man blir på dåligt humör av de här vädret också...

Mammas ängel förra året den här tiden....
    

Efter storheden så vart de att rusa till dagis för vart en aning sen men tack vare Emma och hennes pappa så vart jag inte lika sen som om jag skulle ha varit om jag varit tvungen att vänta på bussen :) Tack bebis.
Sen tog det ett tag där när Tindra tyckte att det var mycket roligare att stanna och leka istället för att gå hem :) Men sen gick vi till Karro och vart bjudna på mat och det tackar vi för!
Sen vart de att busa med trollet och en sväng på ica och sen hem med alla grejer men som tur var så följde Karro med så hon kunde bära och jag köra vagn i all slask....
Packade upp och plockade ihop sen var det sängen för lillan och jag började slå in julklappar i lite snyggare papper som vi hittade idag :p
Och har hittat jätte fina kläder åt Tindra som var på rea till och med ska beställa dom imorgon tror jag om jag får som jag vill :D
Den här vart jag helt såld på =) Och en jätte fin kjol och en tunika :)
Var den inte söt kanske?



När ska allt kännas bra?
När ska man kunna kliva upp på morgonen för att man vill inte för att man måste?
Så känns det ibland....
Jag tror jag behöver en paus från allt helt enkelt...
Men åt andra sidan när ska jag ha tid med de?!
Nåja de får bli en senare fråga har för mycket annat att tänka på nu...

De här skulle bara bli ett kort inlägg men icke hade för mycket att säga, mer än jag trodde :)
Men kommer även ett imorgon fullt med bilder och mindre text....

Avsluta för idag med en bild på den finaste jag vet och den som får mig att orka <3

Hon gör livet värt att leva <3

Tävling - Babyshop

Tävlingsbild
Jag tävlar i
Tumadres blogg om ett presentkort värde 1000:- hos http://www.babyshop.se 
Var med och tävla du också!

 

De här är bara början....

Allt är början på någonting nytt...
Och de stämmer ju, vad man är gör så är det början på någonting men om de är en bra början eller dålig veta man aldrig hur det blir förrän senare.
Tror ni på att folk kan förändras?
Eller att dom i grund och botten alltid kommer vara den samma?
Jag tror att folk kan förändras.
Frågan är om du tror de?
Eller har du din bild och sen tror så innerligt att den aldrig kommer förändras?

Lite djuphet från mig, lite tankar som jag funderar på....

Nåja vad har hänt under helgen...
Fredag tog jag Tindra till dagis som sagt kring 9 och då var dom redan på väg ut, så de var helt okej hon vinkade bara åt mig när jag gick iväg :)
Sen skulle jag hem för att städa fast såklart så funkar inte dammsugaren än heller :/ De är riktigt typiskt....
Så de vart bara att hänga upp mera pynt och städa toan och köket istället. Sen gick jag över till Karro och då kom mormor dit och hälsade på, sen gick vi över till mig för mormor hade med sig min födelsedags present i form av en jätte fin höstol, tar bild på den sedan. :)
Och lite pengar såklart, alltid trevligt de.
Bjöd på kaffe och lite fika gjorde jag också innan hon skulle åka vidare och vi skulle åka till storheden för att handla julklappar och någonting gott till middag.
Hittade nån julklapp iaf och grejer till granen så de skulle gå att pynta den också. Köpte även såna där grejer till benen till min säng, så den inte ska glida isär.
Men dock så glömde jag de jag verkligen skulle köpa i julklapp åt Tindra :P Glömsk som jag är. Men de tänkte jag fixa i veckan efter jag lämnat henne på dagis och de är på morgonen så får väl se om jag får med mig nån den tiden :D
Då ska jag även passa på att köpa dom sista julklapparna som jag redan vet exakt vad jag ska köpa. Så de kommer gå fort när jag väl kommer dit.
Vi var även på "apoteket" och handlade lite grejer till lördagen :P
Ja hela den resan tog från kl 15 till efter 18, vi var nog in på nästan alla affärer på storheden för att kolla på grejer :P Karro var lite småless på mig och fick ont i fötterna :) Sorry broor! ;)
Väl hemkommer så lagade vi middag och åt massa onyttigt till Idol finalen som det vart att se, ja nästan på iaf såg på annat också samtidigt =)
Vart en sen kväll den kvällen så vart lite sömn under natten ;)

   

Lördag morgon gick jag över till C för att låna dvdspelaren så man skulle kunna spela lite musik under kvällen, hann även träffa min bebis innan jag skulle hem för att tvätta :)
Som för övrigt kommer hem idag, som jag har saknat henne <3
Iaf så slängde jag in 2 maskiner och gick till Karro för att låna hennes dammsugare så jag skulle få det lite städat iaf innan de kom folk :)
Men fastnade där till jag skulle hänga upp tvätten, sen fick jag äntligen städa hemma :D
Sen efter att ha gnuggat matten ren från mina hårstrån så slängde jag upp granen med alla tillbehör till den :) Ska fota den senare idag så ska ni få se mitt underverk! :P haha
Kom sen på att jag skulle tvätta Tindras pepparkaksklännning så var tvungena att slänga in en maskin med en bart dom :) Men de gick bra och allt hann torka.
Efter att jag var klar med då så mötte jag upp Karro och gick till ica för att köpa lite smågrejer som saknades, vi gick hit efter att vart till Karro en sväng och förbi Emma och släppt ut Tussan ;)

Sen var det bara hem för att slänga sig i duschen och hinna fixa sig inna dom kom, fast de hann jag inte såklart utan hann precis ta ut handduken ur håret, så jag fick stå och sminka mig när dom satt och roade sig själva med min dator, men jag fick även killarna att fixa ljudet så vi fick musik. :D Teknisk som man är!

Ja, kvällen vart väl sådär om man ska sammafatta den, för dom som kom hade typ inge dricka så de vart slut redan innan 9 :/ Jaja men vi hade trevligt iaf, så de var helt okej.
Synd bara att min sötnos inte kunde komma <3

Efter att festen slutat redan efter 23, så åkte jag, Karro och Emma till max för att äta och gott var de, åt en kyckling sallad :) Mumsigt!
Sen gjorde jag inte så mycket mera den kvällen utan städade undan lite och fixade hem lite förstoringar som endast kostade 9 kr/st :D så jag beställde hem 13 st i storleken 20x30. Riktigt billigt var de!
Sen la jag mig för att läsa en stund sen somnade jag.

Så de var min helg de och idag kommer det bara bli lugnt i väntan på att min Tindra ska komma hem :) Så jag får pussa en massa på henne <3


Och förhoppningvis så får jag upp rullgardinen idag, så jag kan hänga upp lite finare gardiner i hennes rum :)
Men de löser sig säkert.
Ska äta någonting nu sen gå över och hänga hos Karro skulle jag tro att det blir, om hon är vaken =) Fast är hon inte de så lär hon vakna iaf :P hihi

Endast 10 dagar kvar till Tindras andra Jul.....
Mysigt!

Hörs....


Torsdag....

Torsdag idag igen och veckan är snart slut igen...
Känns lite ledsamt att veckorna går så himla fort.
Har inte gjort så värst mycket i veckan utan 2 kvällar har jag varit hos C och hjälpt han med att lägga Tindra och de gjorde jag mer än gärna, allt för att hjälpa till :)
Vart att fara på dollarstore igår med Karro men gick först på barnenshus för att kolla om dom hade nån ny nappflaska som jag letar efter åt Tindra, som ska passa i min micro eftersom att den är ganska så låg. Hittade en men provade om den skulle gå in i morse men såklart så gjorde den inte de. Så de blir att lämna tillbaka den och jag hoppas att man kan göra de för den är inte använd eller nå... Få se sen när jag orkar fara dit.

Idag vart det inte många knop gjorda utan var hemma tills posten kom och sysselsatte mig med att julpynta lite mera och slå in julklappar.
Gick sen till Karro och så bestämde vi oss för att gå och äta kycklingmacka på konditoriet och vi tog även med oss Emma :) Trevligt värre!
Sen tillbaka till Karro och glo nå tv bara tills klockan vart nästan 6 då gick jag till C mormor för att hämta Tindra som nu spenderar natten här hos mig, för att C är och hjälper en kompis med en traktor, så de är ju självklart att man ställer upp.
Och det är bara ett plus att jag får pussa på min tjej lite extra denna vecka också, dock kommer jag nu inte träffa henne förrän på söndag, ja men imorgon såklart på morgonen innan jag för henne till dagis.
Så de är farmor som hämtar henne från dagis imorgon, vilket hon även gjorde idag...
Hann även träffa söta Vilma en sväng idag när jag var där och hämtade Tindra, så stor hon har blivit en riktigt sötnos =)
   

Så imorgon har man lite saker att göra så de ser lite vettigt ut här till på lördag...
Måste städa nu när pappa har fixat min dammsugare och dammtorka lite ska även slänga upp mina dvd filmer i hyllan, dom få jag har alltså :P
Hänga upp resten av julpyntet och julgranen måste även upp såklart :D Tänkte göra det imorgon på kvällen blir det, för har lite ärenden på dagen också.
Ska till storheden och se om man hittar lite julklappar ska köpa Tindras så det är klart :) Och se om man hittar resten också, ska klicka hem en julklapp jag kollat in på nätet ikväll så är det gjort. Vill bara bli klar med de så jag slipper stressen.
Har nog mycket att tänka på ändå, förutom de....
Vill inte behöva ha ont i magen bara för att jag måste tänka på de. Orkar inte tänka på de, inte nu iaf.... Får väl se sen när den dagen kommer då jag måste ta tag i de. Så det inte äter upp mig innifrån totalt.


-Du och jag är inte klara med varandra än, frågor är ännu obesvarade-


Nej ska kolla runt nu och se vad som hittas innan Medium börjar :)
Och sluta tänka på saker som gör mig ledsen....


My only true love <3

......

Tillägnar detta inlägg till en underbar man som tyvärr har lämnat denna värld...


Vila i frid Ludvig
Du är älskad och saknad
<3
Många tankar till din familj <3

Tisdag...

Tisdag förmiddag har vi nu då och än har jag inte gjort nå....
Nä men vaknade där efter 9 klev upp och kollade alla bloggar som vanligt varje morgon, rensat lite i köket och hittat de jag letat åt C nu äntligen.

Har väl inte hänt så jätte mycket den senaste dagen utan förde som sagt Tindra till sin pappa i söndags och har inte träffat henne sen dess :/ Men ska nog hämta henne från dagis imorgon tror jag om inte de händer annat och så ska hon få sova hos mig en natt denna veckan också :D Saknar min lilla plutt <3 Är så tomt utan henne...
Men som tur är så har jag ju Karro och Emma att hänga med så jag inte sitter bara hemma utan att göra nå, för då kan det lätt bli att jag tänker för mycket och de gör mig bara ledsen :S

Vad det ska dröja med att min box kommer då, är 1 veckan sen jag frågade pappa om räkningen var betald och de var den men fortfarande ingen j-vla box.
Men som vanligt så är jag hos Karro på kvällarna och dagarna också då :p Och ser på dom kanalerna och programmen jag inte själv kan se hemma än :)

Slänga upp lite mera julpynt igår på dan så nu är hallen fin iaf, men saknar lite grejer än men de ska nog ordna sig. Ska även försöka få med mig min Broor till antingen dollar eller storheden idag :P
Har som börja få lite ångest för att jag inte har köpt en enda julklapp än och jag brukar vara ute i god tid men icke i år, har dröjt på de som f-n.
Så tänkte få det fixat nu i veckan när jag inte behöver tänka på att passa några tider typ. =)
Nä men jag ska slänga mig i duschen sen dra till Karro och se vad hon säger om min ide' :D


Hörs sen...

Grattis!!

Grattis till mig själv på 21 års dagen!
Och grattis Tindra på 1½ års dagen :D



Ja då var man 1 år äldre igen och tiden springer bara ifrån en, ja jag känner mig lite bitter och inte på ett jätte bra humör. Men de finns anledningar till de....

Varför kan du bara inte säga som det är utan att krångla till de, du kan inte säga sånt för du vet inte för du gav de aldrig en chans att visa sig....

Nä ska väcka min lill tjej och börja packa ihop hennes kläder så de är klart, för hon ska ju till pappa sin idag och 1 vecka framåt. Men jag kommer såklart träffa henne nån dag i veckan också då jag hämtar henne tidigare från dagis :)

Vi hörs när vi hörs.

Såja...

Då har man hunnit bli frisk, fick vila extra mycket i torsdags eftersom Tindra kunde vara på dagis tills C slutade jobbet. Och de var väl behövligt kan jag då säga så jag var betydligt piggare under kvällen sen då.
I fredags så tog vi det lugnt på morgonen och sen kom Kim förbi och hämtade flyttkartonger till deras flytt, ska bli spännande att se sen hur huset deras ser ut  :)
Och efter de gjorde vi oss klara och åkte in till stan för att lämna in mina papper till fk så de var gjort så jag hinner få lite pengar innan jul iaf...
Var bara en snabbis till stan för jag var så hemskt hungrig så vi sprang in på ica i stan och köpte köttbullar :p och åkte hem sen för att laga till de. Gott var det med fast mat efter 2½ med endast flytande föda! Och de resulterade i ofrivillig viktnedgång dock :/ Nåja de kommer nog tillbaka nu när jag börjat äta igen. Har inte hunnit nu kolla vad vågen säger, får väl göra det sen...
Och på eftermiddan kom C och hämtade upp oss så for vi och handlade saker till så jag kunde baka och sånt. Sen for dom hem till han och jag packade upp och gick över till Karro för att ladda ner lite filmer att se och snabbt hem igen för fick ett snabb besök. Vet inte riktigt vad jag har att säga om de än.....

Sen var det bara att sätta igång att baka, gjorde kubbar och diskade bort lite disk men sen så fick jag så ont i ryggen så jag orkade inte baka mera då. Så la mig på soffan för att se nå tv men somnade dock ett par ggr och sista gången jag somnade så gick jag och la mig sen där kring halv 4 :)
Var lite trött med andra ord =) 

Sen var det upp kl 9 när jag vaknade och sätta igång i köket igen för att hinna göra moccaruta och göra iordning tårtan!
Fick de klart lagomt tills C kom med Tindra igen som var super trött så de var bara sängen för henne medan jag gjorde glasyren till kakan och satte strössel på och fixade garneringen  på tårtan. Allt de hann jag medan hon sov och var klar precis när mamma & pappa rullar in här utanför ser jag. Så jag tog på mig och gick ner för att öppna och meddela att Lillan sover så dom får vara lite tysta :)
Men hon hann vaknad iaf men de var ingen större fara, hade ändå sovit i 1 timme drygt. Så fick lite grejer och fixade upp dom och sen åkte dom iväg för att köpa lite annat... Och efter ett tag dök min faster upp också med en jätte fin present, de var en lite annorlunda tomte :P Ska fota den sen och tårtan av de som är kvar alltså :D

Och sen kom dom tillbaka med pizza till middag! Mums! :P
De tröck vi i oss dock så orkade jag typ halva, min magsäck är inte lika stor som tidigare än...
Sen dukade jag fram fika med tårtan och kubbar och kakan jag gjort och visst åt dom även de som tur var :P
Och tur att jag har en händig pappa som fixade min dammsugare :D Jippie! Jag kan städa igen, haha inte kanske så många som hoppar av lycka som jag göra för den sakens skull :D

Nåja den var denna dag, dagen före jag fyller år! Få se vad som händer imorgon men de roligaste är väl att E & D kanske kommer och fika på eftermiddan/kvällen, nåja nån kommer förbi iaf när jag fyller år som tur är.... :) Nej, nu ska jag väl inte vara bitter men så är det...
Så ska kolla på stjärnor på is nu, de är final måste se om Markus vinner! haha
Blir bilder från dagen imorgon istället, känner mig slö och ganska så ensam just nu...
Just de glömde skriva att jag fick en tv med tvbänk av C i torsdag och de tackar jag så hemskt mycket för. fick den hem körd och installerad och allt :P

Orka de, ska se om jag visst kan vinna. Än är inte sista kortet lagt!

Hörs imorgon och glöm inte att gratta mig då! ;D

Sjuk...

Usch vart sjuk igår kväll ungefär samma tid som Tindra precis somnat, fick magsjuka och har spytt hela natten :(
Har feber också men den var värst i natt även den. Har klarat mig hela dagen från att spy. Och Tindra har klarat sig från de som tur är :)
Så hon åkte till dagis efter 9 med C som kom och hämtade henne som tur var för jag orkade verkligen inte alls göra nå imorse... Och C hämtade henne även efter jobbet och körde hit henne. Tack så mycket de var uppskattat! =)
Men iaf så under dagen efter att jag sovit ganska så mycket så mådde jag bättre tills jag prova äta lite yoghurt som Karro var så snäll och var och köpte åt mig de och fruktdryck som är bra för magen. Men efter jag ätit lite yoghurt så började jag må illa som satan och kändes som jag skulle spy hela tiden :S
Låg på soffan men kände att jag verkligen inte skulle orka resa mig upp för att fixa till Lillan för sängen, så jag smsad C och frågade om han kunde komma förbi och lägga henne. Och de kunde han, som tur var för jag kunde inte en stå upp utan att det kändes som om jag skulle spy.... Så tack för de också :)

Känner fortfarande att jag har lite feber så ska snart ta en tablett och lägga mig och sova så kanske de släpper lite tills imorgon.
Men funderade hur jag skulle orka ta Tindra till dagsi imorgon fast de behövde jag inte tänka på så mycket för Emma erbjöd sig att föra dit henne =)
Tack bebis!
Sen får C hämta henne igen efter jobbet, så jag får vila hela dagen igen och förhoppningsvis blir friskare så jag orkar göra något...

Tänkte ju som ha fest på fredag fast som det ser ut nu så skulle jag inte ens tordas dricka för magens skulle. Så är bättre och spara de till nästa helg istället då jag är helt frisk.
Plus att jag har tänkt att hinna baka lite grann till på söndag iaf och jag vet mamma allt sånt går å köpa men du känner mig ;P
Och på tal om mamma så sa hon en jätte bra sak som jag helt glömt bort, att man ska ju dricka cola när man har magsjuka. Och jag har ju igne cola hemma för dricker inte de, men så kom mamma på at jag har ju min soda streamer med smak av cola där. Så de har jag gjort nu och sitter och pimplar avslagen cola och hoppas på att de ska kännas bättre :) Tack mamma...

Nåja nu ska jag gå och vila, vi får höras sen...
Hoppas ni är friska iaf :)

Ny...

Ja som ni kanske ser så har jag en ny julig desing på bloggen :) Är min kära syster som gjort den till mig och de tackar jag för!

Ja få se vad är nytt då?
Dagen började med att Tindra vaknad 06.40 imorse och ville absolut inte somna om så de var bara att kliva upp efter bara ett fåtal timmar till sömn. Men men så är de =)
Vi busade på till efter 9 och gick till ica en sväng och sen hem igen men hon ville även vara ute och gå i snön en stund innan vi gick in... Har bestämt mig för att köpa henne en pulka, de är ju så enkelt att ha, så man slipper bängla upp vagnen för trapporna och om man bara ska till Karro typ så är det skit enkelt att bara sätta henne i pulkan går mycket snabbare dessutom. Men så vill hon knappt åka vagn nå mera utan det är mycket roligare att gå själv istället :P
Så en sån ska jag väl fara och kolla på i veckan när jag ändå ska till storheden och handla grejer till helgen om inte C hinner bli frisk före såklart :)
Han fick magsjuka idag eller har mått konstigt sen i lördags så jag hoppas verkligen att han inte smittat Tindra....
Och Tindra har inte än fått H2o koppor som tur är, men de skulle vara lika att hon fick de, men inte denna vecka har grejer att göra så nästa vecka tidigast :P Fast sånt kan ju jag inte styra över, men hoppas kan man iaf!

Annars så fick jag faktiskt mina pengar idag och vart glad när jag fick pappret om de och de såg bra ut, men det vart inte långvarigt för när jag kollade mitt konto efter 4 så ser jag att jag fått 1000 kr mindre än vad som stod på pappret att jag skulle få :/
Vart riktigt sne, så nu måste jag ju ringa dit imorgon och fråga vars felet är?!
Dom kan ju inte skriva en sak och sen betala ut en helt annan summa, för 1000 kr är mycket pengar för mig....
Skit, kan inget gå riktigt som man vill??

Nåja ska sluta prata tråkigtheter nu.
Tindra somnade för ½ timme sen, är ganska så tidigt när hon är hos mig, men hon sov endast 40 min under dagen så de var lika att slänga henne i säng :)

Ska upp imorgon strax före 7 igen för att tvätta igen :p Ja jag vet så mycket tvätt gör jag inte av med på några dagar men jag har lite andra grejer bland annat sängkläder och sånt som de är lika att få bort. Och så tänkte jag tvätta mina kuddar som har säckat ihop helt och medan jag ändå håller på så ska jag tvätta kläder så de är rent till helgen, för jag vet inte ens vad jag ska ha på mig men har några ideér iaf så de är lika att tvätta de så de inte blir problem närmare helgen :)
Haha vad intressant att läsa om vad jag ska tvätta och vad jag ska ha på mig :D Eller inte.... :P


Ska försöka fixa dammsugaren nu och se om de hjälper för måste verkligen dammsuga min svarta matta!
Nej nu ska jag dra vidare och se vad kvällen har att bjuda på :)
Och ni får ett inlägg utan bilder, ska lägga in nya imorgon...

--Skräms inte sådär- ;)

Söndag...

Söndag kom och gick...
Men inte har den varit en slappar dag inte minsann :)
Nej, jag har börjat julpynta lite grann av de jag hade hemma. Så ljustakarna har kommit upp på sin plats och stjärnan jag köpte har jag satt ihop och hängt upp. Och 2 jul dukar finns nu på borden och såklart julgardinerna, har 4 fönster som ska ha gardiner och de tog ett himla tag att stryka alla för jag har ingen strykbräda så använder golvet med en handduk under bara.
Och knappen på strykjärnet är knäpp så har ont i min tumme efter att tryckt på den ett x antal ggr för att de skulle bli rakt och skrynkelfritt =)
Men de vart det iaf till slut. Sen gick jag hem till Karro och plockade ihop lite jul prylar och åt lite mat. Sen var de bara hem och snöra upp allt och sen ner för att möta min älskling som kommit hem idag :D
Hon vart lika glad som alltid när hon såg mig och att ge pappa en hejdå puss vart det inte på tal om ens :P haha

Vi har stökat på här innan läggdags och jag har bråkat med dammsugaren igen :/ Den är typ trasig för påsen är bytt men de hjälpte inte och tror inte heller att det har fastnat nåt i slangen men det verkar som de efter som att den suger från järnröret men inte från själva slangen... Suck....
Nåja ska öppna upp vars den är tejpad därframme och se om det sitter nå skit i den, annars vet jag inte vad som är fel....

Efter Tindra somnat där kring 20, senare är jag ville men okej hon var inte så värst trött och så höll dom på att ploga utanför hennes fönster när hon höll på att somna, men hon gjorde de till slut iaf :)
Iaf så tände jag en massa ljus och släckte alla lampor utom julbelysningen och fixade till en julklapp eller 3 rättare sagt ;P
Men nu är det fixat iaf så behöver inte tänka på de mer än att slå in de sen när det kommer.

Så nu ska jag kolla lite om jag hittar recept till vad jag ska baka för fika till nästa helg och skriva ner vad som behöver köpas...
För de är väl inte helt okänt att jag fyller år om 1 vecka idag?! :D
Hihih

För övrigt så hoppas jag verkligen att jag får mina pengar imorgon, för vill ju betala räkningarna så inte lulebo tror att jag sköter det dåligt :S Blir de nå strul med de så är det inte mitt fel, jag har lämnat in alla papper som jag ska och hur länge kan det ta? Skickade in de i tisdags så nå är det nå fel om inte pengarna är inne på kontot imorgon...
Blä nu vart jag riktigt less.... J-vla skit....

Nä nu ska jag dra vidare och sen blir det sängen, eller jag ligger i sängen redan (de är det som är så bra med en bärbar dator) ;)



Godnatt på er så hörs vi imorgon om de finns nå att skriva om!