Bebisar...

Har varit eller är kattvakt åt Tusse när E & D är i Harads och hon är dräktig och i natt har bebisarna kommit :P
Skit söta är dom och jag var den första som såg dom :D Hihi och självklart så ringde jag Emma halv 11 och berättade att dom kommit :)
Fick bråka lite med Tusse innan jag fick henne att lägga sig i lådan, för hon skulle bara tillbaka med dom bakom byrån i Tindras rum men de gick tills slut och nu ligger dom alla 4 i lådan...

Iaf så har helgen bara varit lugn för här händer det inte så mycket och när dom jag brukar vara med är borta så är det ännu svårare :)
Men men inte gör det nå för idag kommer ju min älskling hem :D Som jag saknar henne och nu mest troligt blir det att vara med henne 3 veckor i sträck men måste kolla så det är säkert. Och de är för att C ska jobba massa övertid och han frågade om jag kunde ha Lillan och de är ju självklart att jag kunde ha de!
Inga problem :)

Har inte så mycket mer än det att säga nu så får man se vad veckan har att bjuda på, måste även komma ihåg att ringa nå samtal imorgon så jag frå de fixat :)
Skriver jag de här så kommer jag nog ihåg det sen också....
Är lite virrig ibland ;)



Hörs sen...


¤Jag lyssnar inte längre, jag stänger fönstret.
Inget värt nåt, som inte inger hopp¤


Kommentarer
Postat av: Emma

Jo du när du hade ringt så väckte jag Danne på en gång och sa att vi måste börja städa och åka hem:P ville ju hem så fort som möjligt och se mina små bebisar :) Tack för att du finns, Du är en ängel :)Puss


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback