Onsdag...

Onsdag idag och snart har redan hälften av veckan gått...
Måndag tog vi det endast lugnt och TIndra drog en riktigt sovmorgon från 20.30 till 11.00 sov hon och jag klev ju upp redan halv 10 i tro om att hon skulle vakna när som helst, men icket nåja inte gör de nå skönt för henne att sova längre nån gång också :)
Efter Tindra ätit frukost så kom Emma hit och ville ha lite hjälp att bära bilbatteriet, fast vi tog ju vagnen såklart just för att den var ganska så tung. Och så tog det ju ett tag innan Emma fick loss de, men de gick iaf :)
Gick sen hem till Emma och hängde ungefär resterande del av dagen tills de var dags för middag och då lyckades ju Tindra somna en sväng i vagnen så hon vill inte sova den vanliga tiden på kvällen men somnade gjorde hon och var sen lite småtrött på morgonen när vi skulle till dagis.
Men de gick bra som vanligt dock så har hon nu blivit lite svår att lämna på dagis, för hon vill verkligen inte att jag ska gå och blir lite ledsen men de burkar gå över ganska så snabbt ändå säger dom. Men de gör ändå ont i mig att lämna henne när hon blir ledsen.....

Efter jag kommit hem igen och gjort lite småsaker så ringde Emma och frågade om jag skulle med till storheden men först gick vi till ica för att köpa lunch åt D som kom hem för att få gång bilen så vi tog oss nånstans :)
Åkte som sagt till storheden och började med att äta lite och sen på Maxi för att handla för jag hade endast 2 blöjor kvar och vällingen börjde sina men nu är det påfyllt igen så nu klarar vi oss resten av veckorna, då min lilla tjej ska vara med mig :) Blir nu denna vecka och nästa till torsdag då hon ska vara hos C under helgen eftersom att han inte behöver jobba då och sånt. Sen är det min vecka igen så då kommer hon tillbaka på söndan.
Allt som allt blir det att vara med henne i nästan 3 veckor i sträck :) Ledigt endast en helg under dom veckorna men nå ska det gå bra.
Hann även färga Emmas utväxt på eftermiddan så nu ska det nog vara ljust och fint igen, har dock inte sett resultatet än, men de blir att göra imorgon då hon kommer för att färga mitt hår :P

Kanske blir att åka bort men vet inte än när det blir så måste kolla de så jag får fixa lite grejer och sånt klart!
Så jag har allt jag behöver innan dess...

Men idag när jag kom till dagis för att hämta Tindra fick jag värsta chocken!!
Den här synen möttes jag av:
   
Klicka för större

Så berättade fröknarna att hon hade halkat på isen och skrapat sig. Min stackars lilla tjej :(
Men hon verkar inte ha ont iaf och jag smorde in de innan hon la sig så de inte bli torrt och fula märken sen om hon skulle börja klösa...

Nu har då TIndra sovit en bra stund sen strax efter halv 7 och jag sitter mest och nöter. Och de tänker jag fortsätta med tills de blir att sova så de här får räcka för idag :)



Trevlig kväll!

Puss ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback