Om jag kunde drömma...

Trött är man kan jag verkligen säga.
Har hållt igång hela dagen från halv 11 vill säga eftersom jag vaknade med ett ryck att Tindra inte var vaken än, så jag klev upp och tur var ju de för en stund senare så ringde min handläggare och hade nå frågor och ville veta om jag var intresserad av att min cv skulle ges till en arbersgivare. Endast få som får de erbjudandet så klart man tackar ja till de. Så får man se sen hur det går :)
Ja jag gjorde mitt tills klockan vart 12.20 då min lilla älskling behagade att kliva upp :P
Hon drog en riktigt sovmorgon, hon sov från 20.00 till 12.20 så då vart det ju inte att sova nå under dagen för henne. Men vi fixade här hemma och smsade en massa och drog sen till stan för att hälsa på M men var icket hemma så vi drog en runda på smedjan för Tindra tyckte vi skulle åka rulltrappa och stod sen och kollade på folk som åkte upp och ner i trappan, de var himla roligt tyckte min sötnos =)
Köpte faktiskt inget alls idag utan kollade bara blir att köpa en ny keps åt Lillan sen och nå annat som jag hittade.

Tog bussen hem och för övrigt så när vi skulle åka in så hade jag bara en hundring till bussen men chauffören hade inte växel så vi åkte gratis :P
Gick på ica en sväng och sen hem men utanför så såg Tindra Emma komma gåendes med Diva så hon ropade såklart efter henne, pratade lite och sen säger jag bara herregud!!
E gick vidare och vi gick in för att äta middag och sen satte vi igång (läs jag) med att baka så fikat och tårtan vart klar tills imorgon. Och de är det så skönt ska fixa ihop tårtan imorgon och resten.
Som är en massa men de ska hinnas :)

Blir en del att göra så blir nog inte att kliva upp samma tid imorgon :)
Har även hunnit tvätta 2 maskiner med kläder så nu är allt rent och kan användas precis som jag ville i helgen :)
Ska nu fixa Tindras present som kom idag med posten för den hängde på dörrhandtaget när vi kom hem, ska sätta igång med de nu sen blir det att sova för jag har ju min skatt i mitt rum :) I egen säng dock.
Varför hon inte sover i eget rum får ni se imorgon...


Godnatt!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback