All I can say...

Veckan har rullat på i en rasande fart!
Har lekt och myst med min älskling och på tisdag efter vi hade ätit middag och tvättat så gick vi över till moster som äntligen har kommit hem igen. Där även mommo & moffa var så Tindra frågade heela dagen när dom skulle komma och glad vart hon när vi gick dit :)
Och mommo kommer till oss om ungefär 2 veckor och ska stanna ett tag, de vill verkligen lillan och jag också för den delen, för vi har ju saknat mommo en massa :D
Onsdag var det hyffsat väder så lillan ville bada så vi gick för att bada men de vart rätt kallt i vattnet men hon badade ändå, min lilla fisk :P
Sen började de regna lite grann så de var bara att få upp lillan och på med kläderna, sen gick vi till ica och köpte en glass och smaskade på :)
Gick hem för att hämta våra saker och sen gick vi hem till moster där även Anna är och ska stanna ett tag =) Efter nå tag tog vi bussen till boden där min karl kom hem strax efter oss, så vi gick och handlade en snabbis och gjorde middag sen i form av plättar som lillan älskar!
Barnen kom hem och var även dom hungrig fast dom ätit middag så dom åt sig mätta även dom :)
Efter en massa bus så var det sängdags för barnen och vi myste i soffan <3

Igår hade jag Svea hemma för hon har fått en massa, massa konstig prickar eller knottror på hela kroppen och de ser verkligen inte bra ut :/ Vi har inte en aning om vad det är tyvärr... Men ska kolla upp det till veckan iaf.
Vi var inne och såg film åt lunch sen gick vi ut till lekparken så barnen fick leka en bra stund innan vi gick hem och åt lite frukt och vila.
Sedan kom min älskade karl äntligen hem med barn så vi åt middag och sen iväg för en snabb handling. Barnen lekte och busade en massa, efter dom lagt sig för att sova så tog vi det endast lugnt. Var rätt trött som jag är jämnt nu mera....

Idag är alla barnen hemma så vi får se vad vi hittar på, men blir nog mest troligt att gå till lekparken så dom får härja :)



Fredag idag så min karl är ledig heela helgen så då ska vi nog hitta på nå kul med barnen :)
Då min lilla åker till sin pappa 1 vecka på söndag, men sen kommer hon vara hemma mycket efter de :D De gillas!


Älskar er <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback