Måndag....

Då var det måndag igen :) Och fint väder har det varit hela dagen, så skönt att vi äntligen får vår så sommarn kommer snart =)

Ja men igår söndag då så skulle vi fara på barnens hus men for först till Christoffers mormor & morfar för att hälsa på och så bytte Christoffer till sommardäck på bilen, släpvagnen och på sin mammas bil. Han är så duktig och hjälper gärna till :)

Så där vart vi ett tag ungefär 2 timmar, fick massa gott fika men sen vart jag lite uttråkad av att inte ha någon att prata med, så jag gick till Karro istället. Och lämnade Tindra i hennes gammelmormor vård :) 
Hon hade dock somnat så de var inga problem alls.

Sen efter en timme så kom dom och så bar det äntligen iväg till barnens hus, fanns några olika vagnar och vi hittade en billig och fin vagn i svart. Och med den färgen vart vi båda nöjda :D
Köpte även ett paraply till vagnen med uv skydd på insidan av den.... Fast den vart grön inte svart :P

         

Sen åkte vi till storheden för att handla lite så vi har mat under veckan, nu när Christoffer jobbar senare på kvällarna. Och hittade faktiskt en ny mössa åt Tindra :D En ljusrosa med en lite toffs mitt på huvudet, plus att det var rea på sånt så vi fick den för hela 10 kr ;))
Köpte massa mat och ostbågar till mig och Karro då :P Såg en blogg om en tjej som hade fått 25 st ostbågs påsar i present, så man vart lite sugen så köpte de. =)

Efter de så for man och lämnade de till Karro sen hem och packa upp allting och skruva ihop ny vagnen. Kan ju säga att vi hade tur för när vi satte dit de ena hjulet så lossnade de en liten plastbit och då gick det inte att låsa hjulet.
Men då provade jag igen idag att låsa den och det gick om man tryckte lite hårdare än på den andra :) Så då hade vi tur att den inte var trasig :P
Vi hann även med att ta en prommis på 15 min kanske så lillan fick sova ett litet tag. =)

Nåja ska gå och se CSI med älsklingen nu. :)
Men först bilder på Tindra med sina snygga solglasögon :D (fast som hon inte gillar att ha på sig, som syns) ;P

         

Godnatt på er! :)

Kommentarer
Postat av: Karolina

Hehe lät som att du hade köpt 25st ostbågspåsar ;D

Postat av: Lotta

Hennes min på tredje bilden, hur underbar är inte den?! :-D Och snygg vagn ni hittade! :-D

2008-04-22 @ 09:41:23
URL: http://lottis.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback