Allt....

Vad har vi haft för oss då?!
Vi åkte till storheden i fredags för att köpa en present åt Karro och lite mera, vi fick sällskap av Anna då, trevligt, trevligt :)
Åt middag hos moster och gjorde tårta sen åkte vi hem för lite fredagsmys :)
Lördag lät vi karln ta en rejäl sovmorgon till halv 12 ungefär och under den tiden gick vi för att posta ett brev, köpa lördagsgodis, handla lite på apoteket och leka i lekparken :)
Sen väntade vi att moffa skulle komma och hämta oss, karln och äldsta åkte på egna äventyr medan vi fikade och åt god mat hos moster. Svea gillade verkligen att vara med och hon kallade Tindras mommo & moffa för de hon också, sötbarn :)

Mamma körde oss hem och då kollade dom även in våran nya lägenhet, efter dom åkt så fick de äldsta lördagsgodis och sen när dom lägat sig fick jag mysa med min karl <3

Söndag tog vi oss en prommis in till stan för att shoppa lite som barnen behövde, hittade täckbyxor åt lillan på rea så fick ett par för 100 kr :D Sen bara hem och laga middag, en lugn söndag med andra ord :)

Igår åkte vi till storheden för att handla mat och lite kläder, halsdukar och skor åt barnen så nu klarar dom hösten och nästan vintern :P
Åkte hem och lekte i lekpark innan vi lagde middag och så tvättade vi 2 ton med kläder :D
Tog en lugn kväll och lillan är nog inte riktigt kry nu, snorig och inte riktigt pigg då hon är lite gnällig, min stackars tjej :/ Troligt blir det nog bättre :)
Imorgon åker hon ju till sin pappa på morgonen men som tur är så kommer hon hem igen på söndag! :)

Vi har även fått hallen eller i denna stund så håller den på att bli spacklad så de nya tapeterna kan komma upp snart hoppas vi på :)




Nu ska vi agera lite :)

Nytt...

Tiden på bvc gick jätte bra och vi fick oss en remiss så får se när vi får tid till en ögonläkare...
Dagarna har sett så gott som lika ut då jag lämnat lillan på dagis, åkte hem och städat lite och lagat mat och diskat! Idag hängde jag även upp gardiner och bakade kubbar till Karro :)

För Karro fyller ju nämligen år imorgon! :D
Grattis brooor :P
De betyder att i helgen kommer mommo & moffa och Tindra längtar verkligen efter dom :P
De gör jag också såklart <3

Barnen sover sen länge och vi eller jag dumglor tv medan älsklingen spelar nå spel på datorn.
Imorgon är vi lediga så då ska vi nog få fin besök ;)

Hade egentligen ingen vettigt att skriva men nu har vi iaf fått skåpen målade så nu luktar det inte krydda mera och dessutom är vi skåplucks lösa då dom hämtade de imorse för att spraya om dom, var sån hemsk färg!
Och så får vi hallen tapeterad nästa vecka då dom ska måla på måndag :)
Ska nog ta en före och efter bild innan...

Nu ska jag kika klart sen blir det sängen...




Älskar er <3

Another...

Ännu en ny vecka fast denna med min lilla älskling hemma :)
Få se vad har vi pysslat med i helgen då?!
Fredag umgicks man med Thess och Anna sen åkte vi hem och jag väntade att T skulle komma hem men Thess hann före hit så vi surrade och så sen började vi smida planer för att lösa lite problem!
Karln kom hem och planen vart till verk så vi flyttade J till en egen lägenhet och lite av hennes grejer som hon behövde då...
Lördag började vi flyttstädningen av älsklingens lägenhet och bära ut allt skit och de som skulle med hem, hann inte klart utan vi åkte hem och lastade upp alla nya grejer som kom med och lånade ut radion åt T & J... Plockade upp en massa och sen vart det sängen!

Söndag klev vi upp och väntade att andra skulle vakna sen åkte jag för att rösta och lämna nå grejer sen brummade vi mot boden för att städa ur det sista och fick iväg tv-möbeln sen var vi äntligen klara och fick skjuts hem! Handlade och lagade middag och sen kom lillan hem :D
Myste på mest hela kvällen och somnade på soffan som vanligt :p

Idag har vi sett film gjorde oss klara åkte till g-stan och lämnade grejer och mötte upp Karro sen tog vi bussen till storheden och handlade lite, hem och laga middag och nu ska har jag gjort lillan klar för sängen, ska lägga henne strax! Sen ska jag ta det lugnt och se tv och självklart mysa med min man <3




Imorgon står bvc på schemat!

Hjärta...

Idag har jag hämtat mitt hjärta från dagis :)
Så otroligt skönt att träffa henne, har saknat som en tok men idag fick jag kramas och pussas med min underbara prinsessa <3



Snart söndag :D

Annars så har golven äntligen blivit klara så vi håller på för fullt att flytta tillbaka alla grejerna igen.. suck nåja snart klar, ska skruva ihop sängramen och låta de tunga som ska vara i hallen stå kvar i ett annat rum för att slippa bära ut det igen nästa vecka då tapeteringen ska äga rum :)
Annars idag så drog jag till Karro efter 9 imorse för att de var inge skoj att vara hemma som sagt, tog det som mest bara chill i väntan att klockan skulle bli mera så jag fick springa iväg till dagis :)

Imorgon är planen att städa som en tok på morgonen så det blir rent överallt och alla mattor kan läggas ut och saker ställas på sin plats, sen tänkte jag väl umgås med Thess under dagen så ser planen ut iaf :)

Helgen kommer bestå av flyttstädning av karlns lägenhet i boden och få ut de sista småplocket och gulliga Thess erbjöd sig att hjälpa till, tack gumman de är guld värt :)
Kanske en tjejkväll också vi får väl se :)

Nä men nu ska vi ta och fortsätta plocka här hemma så de blir klart nångång...



Älskar er <3

And again...

Nu är det tyst här hemma då alla barnen har åkt.
Trist, men åt andra sidan får jag tid att göra precis vad som helst och mera tid att bara mysa och umgås med min karl på kvällarna <3
Efter barnen hade åkte gick vi på konsum en sväng och sen hem och började tömma alla sovrum så vi får dom slipade imorgon, äntligen!
Men de var tungt att bära ut igen men de blir nog bra sen, ska skruva ihop sängramen när golvet är klart sen saknar vi bara nya tapeter, men de hinns :)

Nu måste jag bara hitta nån att umgås med under morgon dagen och torsdag så jag slipper vara hemma medan golven fixas :P
Känner inte direkt suget när de ska springa folk här och så kan man ju som inte gå ut när hallen ska slipas också :P
Så om nån är sugen, hojta till!! :)

Ser lite tv medan karln spelar på datorn ska fortsätta med de och äta lite surabilar :)


Jag saknar denna underbar tjej så otroligt mycket <3
Mamma älskar dig gumman min <3

Helg...

Helg igen då, veckan har gått i en rasande fart..
Har inte riktigt vant mig vid att ha lillan varannan vecka igen, är som inställd på de under sommaren men de kommer väl igen...
Vi har varit ute en massa i veckan och packat upp så gott som de sista är nog bara nån enstaka kartong kvar nu :)
Barnen har lekt i lekparker som tokar, har ju en hel massa att välja mellan nu så :D
Vi har även träffat Emelie och Vilma för en glass och dejt i leparken en stund :) Igår behövde vi handla så vi hoppade på cyklarna och drog oss till storheden och handla de vi behövde och hem igen, vart en sen middag och efter middan så tog jag med tjejerna och gick ut för att leka en stund :) Var nog uppskattat.
Även idag har vi varit ute och letat nå bra lekparker, hittade en halv bra tills minstingen bajsade så vi gick hem och bytte blöja sen tog vi och cyklade till storheden igen för att möte Karro och handla lite och godis såklart, de är ju ändå lördag :D
Ska mysa med min karl och äta onyttigt när alla barnen somnat :P

Imorgon blir det inte så värst mycket gjort då lillan ska ta en dusch och sen säkert utelek tills lillan ska lämnas hos sin pappa igen :/ Kommer blir tomt utan min skatt, men hon kommer ju snart igen iaf :)



Till veckan får man se vad man hittar på, men blir väl städning och sådant. Har iaf fått upp alla mina kläder, vilket var en del ;) Men nu är dom på plats iaf :)
Och på onsdag ska dom börja med våra golv! Äntligen och bra att få det gjort medan barnen inte är hemma :)
Nu ska jag se film och mysa med min prinsessa innan hon ska sova <3


Mamma älskar dig gumman <3

Bättre och bättre...

Helgen gick bra, vi har nu tömt min lägenhet också så de är gjort men de visade ju sig bli en ännu större röra här hemma men de är snart fixat har nog endast 5 st kartonger kvar av 20 st iaf :) Skööönt!
Vi har fyllt upp kylen och frysen i söndags innan lillan kom hem. De har gått super bra att sova för lillan även första natten här, jag förväntade mig en massa krångel men inte, så duktig min tjej :)
Igår lekte vi ute på gården med Thess och Oliver innan middan sen efter vi ätit åkte vi upp på mjölkuddsberget och grillade korv och kollade runt lite så där, trevligt :)
Måste vi absolut göra om =)

Idag har vi tagit en cykel tur till barnenshus och dollar, har kikat stolar och sånt så får se vad det blir :) Karln åkte till s-byn för läkar tid för V sen tog han självklart med barnen hem, så nu är det full rulle heeela dagarna, men de är så det ska vara :P
Har varit ute nu efter middan och lekt i lekparker, eller barnen har gjort de vi kollade mest på. Dom behövde göra av med lite energi så nu ser dom största tv och minsta sover, snart ska resten sova också och vi ska packa upp mera... Har även städat idag skurat och fått ut lite mattor..
Och nästa vecka får vi golven fixade!! Äntligen!

Älsklingen är ju ledig till nästa onsdag så vi ska vara ledig och bara njuta :)
Just de måste komma ihåg att ringa dagis och meddela att lillan är ledig denna vecka, totalt glömt bort de idag :P


Lite bilder från igår :)


Barnen åt glass och go magen drack kaffe ;))


Grillningen:



Lillan busar :)



Nu ska jag göra lite nytta istället för de här :)

Flytt...

Som man säkert förstår så har vi fullt upp med att flytta och få ordning!
Och de tar upp all våran tid nu mera, hinna få allt fixat tills barnen kommer hem igen...
Onsdag hämtade vi nycklarna och släpet och började köra grejer de vart 3 st vändor till boden för att tömma älsklingens lägenhet men nu är den så gott som tom iaf, skööönt!! :P
Bara städningen kvar då.

Vi fixar och donar men tog en paus i de idag och åkte in till stan för att träffa Emelie och Vilmis och tog en fika, sen ner till arbets och lämna in papper sen hem och sätta igång igen!
Men imorgon blir det tidig uppstigning för vi ska åka upp till happis blir ikea och sånt först, men vi åker dit för min farfar fyller 80 år idag, grattis!! :)
Men han ska firas imorgon med släkten och alla ska bli trevligt, vi tar även med oss lillan dit, längtar till jag får hämta henne imorgon <3

Nu ska jag hjälpa älsklingen att bära upp lite saker & sånt och fortsätta tvätta i tvättstugan för vi har inte hunnit koppla in tvättmaskinen än :)


Älskar er <3