6 År!!

De är så sjukt hur fort tiden går!
Kan inte förstå hur min lillan kan vara 6 år redan och börja förskoleklass till hösten.... Helt otroligt ju!
 
Från denna lilla tjej
 
Till denna stora tjej
 
Älskar dig så otroligt mycket <3
Att du har förgyllt våra liv i över 6 år nu, underbart <3

Veet, buzzador.

Är helt nöjd med Veet wax, både veet precision wax och veet easy wax.
Var super smidgt att vaxa ögonbrynen, och de tog ven bort kortare hårstrån, super nöjd och enkel att använda. Krämen som man sätter på efteråt hjälper mot rödhet och svalkar även. Har inget dåligt att säga om de.

Vert easy vax var väldigt smidigt att lägga på och visst kändes det att dra bort remsan men lite smärta får man stå ut med, vart ett bra resultat så är hemskt nöjd med de också. Kan jag verkligen rekommendera, båda 2! Kommer helt klart att fortsätta använda de och fylla på när det är slut!
Legos duplo, buzzador!

Är som sagt en buzzador så de innebär att jag får erbjudande att prova på nya saker och en av dom just nu är Lego Duplo för mindre bra!
Tiam gillar de och byger ofta med de, gillar dom nya figurerna och nya mönster på klossarna blir genast mycket roligare så :)
Som ser kan man använda lådan til många olika saker :))

För sällan.....

För mycket hinner hända och tiden finns inte till eller så är det orken som inte finns på kvällarna... Men nu så med lite påtryckning av min man så ska vi köra en update!!

Lillan bebisen har hunnit bli 1 år och 7 månader så sjukt fort tiden går, kan ingen stoppa den jag vill ju inte tappa min bebis ju ;)
Men allt flyter på med han inge som helst problem utan allt går bra, men bli inte lurade av hans dunder söta ansikte då han har ett himla humör, så även han kan om han vill ;) Fast han är ändå super söt så man bara vill äta upp han...
Sommaren kom till oss som tur var så de är bara att njuta av vädret medan man kan, har mest jobbat men njuter ändå, dock inte av värmen inne på jobbet :P Fast de hörde inte hit, varmt har det varit så barnen har hunnit få en massa färg när dom varit ute, men bebis har fått ha långärmat just för att skydda han från solen.
Så här kan resultatet bli av för mkt sol:
Och snart är det avslutning på både dagis och skola, lillan som nu ska börja skola till hösten ;( Tiden går sååå fort, men hon längtar och tycker de ska bli spännande som tur är, sen så får hon med sig några dagiskompisar iaf, de hjälper nog en hel del :))

Lillan fyller som sagt 6 år på fredag och idag hade hon kalas på Leos för sina kompisar, var en super bra dag alla var nöjda och glada så då är jag nöjd med <3

Och jobbet ska vi även säga lite om, förutom att jag råtrivs med de så är de drama, drama, drama..... Men nu med lite tur så ska det vara över och vi kan jobba på ett bra sätt!

Blir även lite buzzador inlägg!

Tjing!