Såå...

Så skönt väder så de är inte klokt!
Kom underfund med att jag inte riktigt känner för att skriva vad jag gjorde i helgen riktigt, för jag vet att de finns en hel del snokare hära...
Men allt som allt så har jag varit i S under helgen och jag är hel nöjd över helgen och så ser vi ur det går.
Fick ett bra tips av en vän igår att jag ska göra de som känns bra för mig :) De var ett bra tips tack! Annars brukar jag mest stressa upp mig och sånt över de.. Men ska inte göra de denna gång...

Igår var de lite halv kasst väder igår men de gick ju, vi tog de lugnt hemma tills efter Tindra vilat och sen gick vi till Emma och Karro och drog till storheden för att handla lite diverse saker :)
Kom hem och fick höra en riktigt dålig grej :/
Tog de som mest lugnt grillade och åt mat, gick hem för att jag skulle hinna duscha innan lillan skulle sova. La Tindra och tog det lugn resten av kvällen pratade i tele och sån jag brukar göra :)

Idag hade jag Lernia som vanligt och min söta bebis som är så snäll, så hon kunde vara med Tindra :) Tack bebis!
Tog inte så länge som jag trodde så jag hann köpa ett busskort för 1 månad för endast 300 kr :P Riktigt billigt men nu har dom sommarrabatt och sånt. Men bra ändå billigare för mig :)
Drog till Emma där jag hittade henne och Tindra i sängen där dom låg och såg tv och hade de mysigt. Var riktigt varmt ute, varmare än jag trodde att de skulle vara så de var en trevlig överaskning igen!
Satt ute mest hela dagen och så köpte vi kyckling macka till lunch och satt i solen tills Emma och vicke skulle åka till stallet, då gick vi hem för att vila lite.
Se kom C förbi med lite kläder åt Tindra precis när hon vaknade igen och hon vart självklart glad över att se honom =)

Vi åt lite mellanmål och gick till lekparken men de var inte så hemskt kul där så vi gick på ica för att handla lite frukt och en glass åt älsklingen :D
Ni kan ju gissa hur hon såg ut efter hon ätit endast lite av den :P haha min sötnos <3
Var tyvärr ingen bild på de eftersom som hon var så kladdig så de vart att tvätta hela ansiktet och händerna på henns när vi kom in och kläderna åkte i tvätten ;D
Fick ett ryck när jag kände att det var hemskt mycket skräp på golvet i Tindras rum så jag satte igång att dammsuga hela lägenheten. Kan ju inte bara ta ett rum ;))
Haha ett problem jag har skura ska vi göra imorgon, om de inte ska vara bra väder såklart och de ser ut som de. Så de kan bli att fara till stranden, nån som vill hänga på? :)
Tindra vill bada och jag också kanske ;P haha Har inte badat än inte ens doppat fötterna....

Annars får vi se vad som händer :)
Och så hoppas jag på de jag planerat tills nästa vecka ;) Men de är hemligt än...
Nä nu ska jag se lite tv sen sova antar jag.

Men måste ju få skryta lite om min tjej som somnade helt själv i sängen idag nu på kvällen :D Har ju suttit där inne vid sängen tidigare men idag så gick jag och tvättade sminket medan hon åt sin välling och när jag kom tillbaka så hade min älskling somnat :)

Min underbara unge <3

Här har hon sin Hello Kitty dress på sig men syns inte så bra, fast fin är hon i den :)

Hörs...


Min mjukis ;))

Ojoj...

Vilken helg!!
Vart inte som jag tänkte men inte gör de nå, vart bättre så....
Haft sjukt bra väder och lyckas bränna mig en hel del på ena axeln, riktigt snyggt eller så inte :P men inte gör de nå, de går över på nå tag...
Iaf så orkar jag inte skriva om helgen nu utan de blir imorgon, ska se filmen nu och ta det lugnt ett tag.
Men jag kan säga en sak och de är att de varit en massa mys... ;)


Och min älskling har äntligen kommit hem, saknat henne så <3
Så nu är jag glad igen :)

Puss ;)

Varmt...

Vilket skönt väder de är ute asså! Skit skönt :P
Har solat lite nu 2 dagar i rad efter jag kommit hem från stan och ska ut snart och sola mera strax :)
Dagarna har mest sett ut att de är Lernia på morgonen och ute resten av dagarna.
Men igår var man på kalas hos min kusin som fyller 7 år på lördag!
God mat och fika fick vi =)

Saknar min älskling hur mycket som helst men hade tur att träffa henne en stund igår när vi stod på parkeringen, så de hjälpte lite grann iaf men vill att hon ska komma hem nu!
Men de är ju bara några dagar kvar så är hon hemma igen...

Idag kommer mamma & pappa till luleå för att köpa nå grejs och hälsa på och så.
Sen får man se om det blir som jag vill, de löser sig säkert :)

Nä nu ska jag ut och sola ett tag så man får mera färg :D



Ha en fortsatt trevlig dag för de ska jag!
Och helg om jag inte hinner skriva för nu händer det grejer ;)

Puss

We can...

Har inte alls haft speciellt dålig väder nu dom första dagarna i veckan... :)
Så skönt med lite sol igen!
Igår tog men en sovmorgon sen fick jag lite små bråttom när jag såg efter ett tag att klockan var mer än jag trodde efter ha suttit vid datorn längre än jag skulle.
Så jag hoppade i duschen och gjorde mig klar för att sen hämta min älskling tidigt från dagis. En sväng på ica sen tog vi bussen och åkte ut till Björks för att umgås och leka med Emelie och Vilma, eller ja Tindra och Vilma lekte mest :P
Hade de otroligt skönt ute i solen i lekparken sen gick vi hem till dom för att äta middag och de tackar vi för att vi fick äta med dom :)
Gick ut på deras baksida sen och satt mera i solen och åt lite glass och tjejerna fick åka cykelvagn utan cykel då :) De tyckte dom var himla roligt!
Strax innan 7 packade vi ihop och gick till bussen för Tindra skulle hem till sin pappa för att sova. skulle gärna stannat längre men vi får ta och göra om de nån dag Emelie! :)

Lämnade Tindra och gick sen hem med vagnen och bytte kläder. gick sen till Karro och Anton för att ta det lugnt och glo tv ett tag innan de vart att gå hem igen för att sova.
Var på Lernia idag halv 9 så nå vettigt har man gjort idag iaf :)
Tog en sväng på stan efter de för att fördriva tiden lite. Hittade mig ett par jeans på Stadium för 50 kr! Dock så måste dom sys in lite men de gör inge när de var så billigt...
Hoppade på bussen till skokanonen, fick höra att dom hade billiga ballerina skor och väl där hittade jag mig ett par såna för endast 50 kr de med :P Riktigt nöjd.
Åkte hem och fixade papper som skulle skickas in för att det ska komma pengar, men nu är det gjort så.

Nu har jag inte tid att sitta här nå mera för nu ska vi äta grillat med pommes och sallad :D Gott ska det bli!



Du är söt

Sommar, sommar...

Midsommar helgen har varit hur bra som helst :)
Fredag tog vi en lugn morgon och städade lite och vilade, Tindra dock jag tog en dusch medan hon vilade. Sen hade Mommo & moffa kommit till Karro så vi gick såklart över dit. Vi for och handlade och sånt.
Sen grillade vi kött och åt potatis till. sjukt gott!
Drack lite vin ( ja vin faktiskt och de var gott) :P Vart en cider på de också och lite badminton :)
Riktigt trevlig kväll plus att mamma & pappa som över hos mig och då var Tindra gode nöjd när dom följde med hem. Dock så hade man en ganska så trött tjej som somnade strax efter 22 men fort gick det iaf.
Sen tog man det bara lugnt tills telefonen började ringa så då fick jag ju gå ut å prata, fick ett annat trevligt samtal som ledde till att han kom på besök och så satt vi utanför mig i 1 timme och bara snackade en massa skit :D haha
Trevligt iaf och du jag räknar ju nu med att du ringer som du sa ;P

Lördag vaknade jag strax efter 8 och letade vars min lilla tjej var för hennes säng var tom,  hittade henne hos mamma & pappa mellan dom :) Där sov hon så sött och otroligt nog brevid pappa som snarkar som ett tröskverk :D
Hon klev upp ett tag senare bara så vi åt frukost och sånt, sen väckte vi moffa och fick upp han så drog vi ut för att kolla om ica hade öppet men icket! Så de vart statoil istället och Tindra fick en glass som var väldigt uppskattad.
Tog det lugnt och la lillan för att vila medan dom andra åkte till storheden för några ärenden. Sen vart det middag och slänga på en tvättmaskin så vi skulle ha lite rena kläder :)

For sen för att kolla på en vagn men hon hade en "lur" annons så priset som stod stämde ju inte med de hon sa. Vart riktigt irriterad och så betalar jag inte över 3 tusen för en 2 år gammal vagn.. Så de fick verkligen vara.
Åkte förbi min faster och hennes man som hade stugan bara en bit därifrån och hälsade på en stund innan vi drog hem till g-stan igen.
Väl hemma så hämtade jag tvätten och vi vinkade hejdå till mommo & moffa som skulle åka hem. Efter dom åkt så hängde vi upp tvätten och sånt, la Tindra som somnade som en stock igen.
Sen fick man ju besök =) Trevligt trevligt säger jag bara...
Tindra vaknade 1 gång halv 3 då la jag henne igen och hon vaknade nästa gång kl 6 så vi gick upp för de är ju vissa som ska trängas i sängen :P
Men där kring 8 vart hon trött igen så vi la oss i hennes säng och sov vidare till 10. Mycket skönt säger jag då bara :)

Har varit ute mest hela dagen i det fina vädret  för en gång skull så man måste ju passa på när solen väl visar sig och det är varmt :) Så idag kunde man säga att det var sommar ute!
Väldigt skönt att vara ute, vi var i lekparken i minst 1 timme sen gick vi till Karro för att hänga ute på altanen tills vi gick för att lämna Tindra hos sin pappa.
Efter de gick vi tillbaka och spelade lite badminton och vart lite små mobbad :P Fast gav ju igen såklart ;D
Orkade inte laga mat idag så de vart pizza och de var gode gott kan jag säga, så nu är man mätt och belåten.
Skulle ha åkt till björks egentligen men bussarna gick så dåligt idag så de vart inte tyvärr. Men får ta det en annan dag då istället :)
Blir nog att göra nå med småtjejerna imorgon iaf och hoppas nu på att det blir riktigt bra väder så man kan vara ute i solen =)

Nä nu vart den en himla massa jag skrev, så tydligen så har jag gjort lite i helgen!
Nä nu ska jag avsluta, blir nog att spela lite tvspel ett tag...


Mamma trötta tjej <3

Puss

Woi woi....

Ojoj vilka rännanden till stan de har blivit i veckan...
Och allt de är ju Lernias fel :P
Nåja men lite vettigt kanske man lär sig, var ledig från de i tisdags men fick dock en hemuppgift som jag för övrigt måste maila in medan jag kommer ihåg det...
Var där på onsdag för att lyssna om hur man skriver ett bättre cv och de var lite värt, ska fixa till de och maila in till veckan för sen blir det nya uppgifter.
Och även idag har jag varit där fast då var de bara ett coachsamtal jag hade och de var rätt skönt, vet nu att man kanske får den hjälp man behöver till vissa saker.
Fast sen så tyckte han att jag skulle gå på alla deras workshops :P Nåja de blir nog bra.

Men de är ju såklart inte de enda jag har gjort i veckan utan har myst med min älskling och var på stan en sväng igår och köpte lite nödvändigt :) haha
Men var faktiskt på apoteket och köpte hem saker som är bra att ha =)
Och så hittade jag skit söta shorts och linne åt Tindra med Hello Kitty på, hon kommer bli så fin i de i sommar :D
Hittade även nå till mig ;) hihi de ni...
Kanske kommer bild på de sen.

Går lite sådär med att Tindra sover i nya sängen hon springer upp och vaknar mera nu :/ Men får se de kanske blir bättre sen..
Dock så får jag sitta inne hos henne när hon ska somna annars blir hon så ledsen och vägrar att somna... Förhoppningsvis så blir det bättre med de också, jag har ju trots allt gjort det tidigare så nå går det att göra igen. Hon behöver bara vänja sig vid sängen först.
Nä men ska se lite tv nu och prata med en sak ;)

Imorgon är det midsommar och familjen kommer och sover hos mig :D Så skönt det ska bli och roligt för Tindra, som älskar sin mommo & moffa :)
Just de väntar på ett mail, vill verkligen ha den... Men vi får se....

Går inte att ladda upp bilder så det blir ett utan helt enkelt..

Puss

¤And I'll make a wish, take a chance¤


Glömsk....

Är lite små glömsk ibland har jag märkt :)
Skulle ju för säkert 1 vecka sen ha lagt upp bilder på Tindras rum hur det vart efter jag fixat till där inne, så här kommer dom :

 
Namnet står på Tindras dörr till rummet :)
Och de är alltid nalle puh så fort hon ser de sötungen min <3

Var ju till Lernia idag på morgonen och behövde bara vara där 50 min typ för de var bara info idag. Fick lite papper och en hemuppgift (suck) Känns ju som att man går i skolan igen....
Nåja behöver inte vara där imorgon så då är vi helt lediga, nån som vill göra nå? :)
Eftersom jag bytte tisdags tiden på dagis till idag så har jag en hel dag men älsklingen <3

Blir att vara där på onsdag morgon igen så blir tidigare dagis för lillan men torsdag har jag inget på morgonen så de blir som vanligt :)
Dock så ska jag vara där kl 14.45 för mitt coachsamtal, så får väl ta med Tindra och nån annan om inte nån kan vara med henne den tiden =) Sånt brukar lösa sig.
Sen så får man ju bara ett nytt schema 1 gång i veckan och v 27 vill jag verkligen inte ha Tindra på dagis, för då måste hon vara på öhemskolan och de vill jag inte :/

Nåja har städat och hängt upp nå tavlor och plockat ihop kläder som var försmå åt Tindra så de är inpackat i förrådet nu, så slipper jag se de ligga och skräpa överallt. Klarar inte av de, men nu är det snyggt och rent :)
Ska dra till Karro en sväng innan jag hämtar hem min älskling...


Mamma älskar dig <3

Puss

I'm lost...

Vart inte alls att städa i fredags utan tog det lugnt istället tills jag skulle hämta min älskling från dagis :)
Vi lekte och åt mat sen kom "moa" som Tindra säger och de är Kj alltså. Hon lekte med han och hade de roligt, vi gick ut för att sitta och surra och leka med sötnosen =)
Sen kom Emma och Diva ut och lekte med oss.
Sen hämtade Tindras pappa henne lite senare än beräknat men sen for vi iväg till Blomsterlandet och hittat de vi skulle åt Mormor.
Vi vidare till max för att äta lite och sen in på maxi en sväng och köpte lite onyttigt :P Alltid gott...
Såg film och tog det lugnt resten av kvällen, sen var de bara hem och lägga sig.

Lördag klev man upp kl 8 ungefär och gjorde sig klar och gick över till Karro där även Kj och Sofia var redan, vi väntade på att E & D skulle bli klara så vi kunde åka mot happis.
Vi kom iväg iaf och man hade en mycket trevlig dag, med massa god mat och fika och såklart så spelade vi brännboll. Så då vart de klart att mitt lag vann båda gångerna :D haha
Lite träningsvärk har man idag men inte gör de nå alls.

Idag tog jag en välbehövlig sovmorgon och sen har jag städat lägenheten så den är skinande ren nu, hunnit vara till ica och handla lite också.
Och nu sitter man och väntar på att min älskling ska komma hem <3
Vilket är snart så jag behöver inte vänta så länge, men jag saknar henne en himla massa :)



Blir dagis för lillan imorgon för jag ska till Lernia på morgonen kl 9, så de blir tidig uppstigning
så vi får se hur det går för Lillan att sova i sängen i natt, men de t ska nog inte vara några problem :)
Nå ska ta en snabb rök medan jag väntar..

Puss

If you say so...

Ojoj fullt upp :)
Men de gör inge de tycker jag bara är roligt.
Dock vart onsdag rätt lugn hämtade Tindra med cykel från dagis men for snabbt hem bara och hämtade vagnen istället och drog till björks till Emelie och Vilma :) Dit kom även Nathalie och Nova. Så barnen lekte var ganska så skönt och roligt för tjejerna =)
Måste vi verkligen göra om, förhoppningsvis nästa vecka...
Åkte hem med halv 7 bussen och förde Tindra till sin pappa och sen gick jag hem och tog det lugnt.

Idag vaknade man tidigt som vanligt och gjorde mig klar, gick sen över till Emma och tog med Diva ut så E skulle hinna göra sig klar :)
Sen drog vi inte till stan för att kolla lite kläder. Men först drog vi en lunch på Ban Thai sen gick vi i ungefär varenda butik men de är så sjukt svårt för mig att hitta ett par jeans som passar. :/ Riktigt störande...
Nåja hittade mig ett par vit/gula mjukbyxor typ och ett svart linne och en ny bh (som om jag inte har nog) haha
Men som vanligt så kan jag inte hålla mig från att köpa nå åt Tindra! :D
Men allt de jag köpte var på rea så de är lugnt! :)
Hittade iaf ett par mjuka jeans och en klänning åt lillan :) Tog lite större storlekar så hon kan ha dom längre.
 

När vi var klar i stan så drog vi till elgiganten men hade inte de E skulle ha, gick in på blomsterlandet och köpte en blomma E skulle ha. Sen så vi drog ut till storheden, E hittade de hon skulle ha så vi for hem för att sällskapa med Karro en stund sen gick vi för att kolla i bilen lite.
Gick hem en stund och gick till ica med Karro, träffade kj och snackade lite, sen har man bara sett tv.
Är hemma nu pratar med lite folk, blir sängen snart...

Ska upp i tid imorgon och städa lite sen ska vi väl fixa lite till på lördag. Måste kolla hur det blir med annat också ;)
Nåja allt för mig.


Puss

I won't...

Vi hade en hel mysig söndag.
De är det enda jag tänker säga om söndagen... Förutom att man var duktig och gick å röstade också.
Måndag var de Af kl 9 och vart inskriven i Lernia så ska vara där 6 veckor om jag inte får jobb under tiden, vilket jag verkligen hoppas på. Vill inte på den skiten men måste ju..
Ja iaf så drog jag till Emma efter varit i stan och färgade min utväxt och satte in hårförlängningen, som för övrigt vart skit bra. Nu ska det bara klippas till lite så ser de kanon bra ut :)
Är hel nöjd. Tack bebis! :P

Kl 17 var de utvecklingssamtal på dagis för min lilla tjej och allt var jätte bra. Men inte förväntade man sig nå annat av min sötnos =)
Så de var skönt att höra...
Tog det lugn resten av kvällen och vart inte så sent att lägga sig men som vanligt så fastnar jag alltid vid datorn och pratar med massa folk :)
Men inte gör de nå...

Vaknade ganska tidigt idag och gjorde mig frukost och sånt innan jag gick till Emma och ut med Diva en sväng sen drog vi till stan för att sola lite :) Grymt skönt var de och jag fick färg på en gång :P
Blir nu att äta nå sen en dusch.
Lugn resten av dagen, sen blir det nog att dra till Björks ikväll för att hänga lite. Grymt längesen man var där också :)



Nä duschen nästa!


2 År!!

Grattis mammas älskling på 2 årsdagen! :)


Mamma älskar dig <3

Redan 2 år är hon, känns som om det var nyss hon var nyfödd och så här liten :)


Idag blir de kalas 2 ggr också men de blir bara roligt för lillan ;)
Ska duscha min mysunge nu :)
Hon sov hela natten i sin nya sängen och kom in till mig först kl 7 och somnade sen om till halv 9 ungefär i min säng :)
Nu ska vi göra oss klara för snart kommer de folk...

Puss

Kalas...

Stressig morgon kan jag säga för att hinna med allt :)
Men vi hann och lite till efter de också....
Drog först till Karro för att grilla och äta sen hit för att öppna paket och fika.
Lillan har idag fått uteleksaker, cykelhjälm, cykelstol och en säng :)


Hon är ju stora tjejen och då måste man nu få en stor säng också :P
Gick bra att lägga henne i den ikväll iaf, men iofs så var hon ganska så trött varit vaken hela dagen sen typ 7-8 imorse. Så hon somnade ganska så snabbt.
Men jag tror inte de ska vara några problem, måste få henne att lära sig att man ska ligga kvar i sängen. Men de får vi ta sen då, för imorgon åker hon ju till sin pappa 1 hel vecka...
Men vi har haft trevligt idag och Tindra tackar för alla presenterna :)


Så här såg Tindras tårta ut som jag gjorde och de var uppskattat av både henne och gästerna :)

Imorgon kommer ju Tindras favorit :D haha
Så de blir mera fika imorgon och bebis jag har en låda med du vet vad om du vill ha?! ;)

Och vi hann även vara iväg en sväng till maxi för att köpa jordgubbar och hårfärg kom jag på, ska ju fixa håret i veckan :) Och de är ju såklart min bebis som ska ordna de åt mig :) Tack bebis!

Nä nu ska jag ta det lugnt en stund och se lite tv och plocka ihop lite.
Vad jag köpte åt Tindra får ni se imorgon istället, för jag kom inte alls ihåg att ta bild på de under dagen. Men jag kan ju säga att hon verkligen gillade de =)
Och så hade vi massa mys imorse eftersom hon fick komma över till min säng på morgon sidan. Så mysig denna unge! :)


Så här fin var min sötnos idag i klänningen och tofsar <3

Puss

Om jag kunde drömma...

Trött är man kan jag verkligen säga.
Har hållt igång hela dagen från halv 11 vill säga eftersom jag vaknade med ett ryck att Tindra inte var vaken än, så jag klev upp och tur var ju de för en stund senare så ringde min handläggare och hade nå frågor och ville veta om jag var intresserad av att min cv skulle ges till en arbersgivare. Endast få som får de erbjudandet så klart man tackar ja till de. Så får man se sen hur det går :)
Ja jag gjorde mitt tills klockan vart 12.20 då min lilla älskling behagade att kliva upp :P
Hon drog en riktigt sovmorgon, hon sov från 20.00 till 12.20 så då vart det ju inte att sova nå under dagen för henne. Men vi fixade här hemma och smsade en massa och drog sen till stan för att hälsa på M men var icket hemma så vi drog en runda på smedjan för Tindra tyckte vi skulle åka rulltrappa och stod sen och kollade på folk som åkte upp och ner i trappan, de var himla roligt tyckte min sötnos =)
Köpte faktiskt inget alls idag utan kollade bara blir att köpa en ny keps åt Lillan sen och nå annat som jag hittade.

Tog bussen hem och för övrigt så när vi skulle åka in så hade jag bara en hundring till bussen men chauffören hade inte växel så vi åkte gratis :P
Gick på ica en sväng och sen hem men utanför så såg Tindra Emma komma gåendes med Diva så hon ropade såklart efter henne, pratade lite och sen säger jag bara herregud!!
E gick vidare och vi gick in för att äta middag och sen satte vi igång (läs jag) med att baka så fikat och tårtan vart klar tills imorgon. Och de är det så skönt ska fixa ihop tårtan imorgon och resten.
Som är en massa men de ska hinnas :)

Blir en del att göra så blir nog inte att kliva upp samma tid imorgon :)
Har även hunnit tvätta 2 maskiner med kläder så nu är allt rent och kan användas precis som jag ville i helgen :)
Ska nu fixa Tindras present som kom idag med posten för den hängde på dörrhandtaget när vi kom hem, ska sätta igång med de nu sen blir det att sova för jag har ju min skatt i mitt rum :) I egen säng dock.
Varför hon inte sover i eget rum får ni se imorgon...


Godnatt!!

Aldrig...

Torsdag redan idag och veckan har sett ut som vanligt när det är dagis...
Fast idag har man varit och handlat lite på storheden med Emma, var in på H&M också och köpte kläder åt Lillan i present, hittade 2 klänningar och ett par vita 3/4 byxor.
Som hon ska få ha på sig i helgen, bara jag hinner tvätta de innan dess :)

Och ja de rosa klänningen är Hello Kitty märket :P Kan inte låta bli älskar dom kläderna :)

Vart som sagt att handla lite idag fast de var inte så lite och dyrt också för den delen, men nu har jag så jag klarar mig ett tag. De dyraste var ju blöjorna och vällingen som vanligt men de behövs ju så...

Och nu har jag bestämt mig för att beställa de där så jag får bli lite fin nu under sommaren :)
Hihi så man får se hur det ser ut sen då...
Ska kolla runt lite och se vad som är billigast.

Nä blir bara en kortis idag, ska leta upp min telefon och svara på smset som kom för nå tag sen, folk har en vana att bli lite griniga om man inte svarar =)
Men sånt är små saker...


Så här snygg var Lillan i sin nya klänning med fin skor på =)

Puss

Por favor lembre...

Tisdag var det idag och vanlig dagis vecka efter 2 veckors praktik.

Tindra är lika glad att få vara på dagis, lite ledsen när man ska lämna henne och de gör ont i hjärtat av att se henne ledsen men jag vet ju att det går över så fort jag gått och hon börjat leka med dom andra barnen :)
Igår var det en himla blåsig dag men Tindra ville gå ut och gunga och åka kana och jag hade lovat henne dagen innan att vi skulle göra de =) Blåsigt som sagt men Tindra hade lika roligt för de som tur var, fast hon är så bra på att anpassa sig till vad som helst. Vilket är väldans skönt :)
Efter vi lekt ett tag så gick vi in till Karro för att äta lite lunch och mera lek inomhus.
Resten av dagen tog vi det lugnt i den mån de går med en vilde hemma och sen vart det läggdags och några ensamma timmar för mig själv, de kan vara skönt ibland...

Uppstigning idag med en lika glad tjej som vanligt, de är verkligen en fröjd att vakna upp till denna underbara unge! :D Är man själv lite små trött så piggnar man till för Tindra har sån energi! Älskar de och henne <3
Efter jag lämnat Tindra så gick jag hem för att städa hela lägenheten från golv till tak ungefär och de behövdes kan jag säga för har inte haft ork att städa efter praktiken så de har fått vara.
Inte för att jag har gillat att ha de "smutsigt" hojja de är inget för mig men de ska inte hända igen och så kanske de lättar mitt städ beroende lite också för ett tag iaf :P

Nåja hämta min älskling efter dagis och gick till ica för att handla till middagen de som saknades, de vill säga ungefär allt :P Men inte gör de nå, man vet ju inte alltid vad man ska äta förrän kanske nån timme innan om man har tur!!
Tog de lite små lugn och gick sen hem för att lägga Tindra och själv fixa med lite småsaker. Väntar nu bara på att Tindras present ska komma vill ju se hur det ser ut irl också, men förhoppningsvis så kommer den snart :)
Nu ska jag se färdig ett program sen blir det att sova...




- Allt blir inte som man tänkt sig och ibland till det bättre -

Puss