Like...

Lillan fick äntligen bada i onsdags och de är en fisk jag har nu mera som är i vattnet hela tiden :)
Badkruka som jag är så satt jag bara på stranden och myste med min stora älskling ;)

Att det ska åska på morgonen, usch gillar det verkligen inte :/ Fick mig sovmorgon när mamma och Tindra lev upp, skönt :) Vi åt frukost och såg på pippi och sånt innan vi gick över till Karro och sen till ica för att handla lite och sen kom min älskling och barnen och lekte en massa timmar ute på gräsmattan :) De gillades verkligen då jag saknar min karl så otroligt mycket så hälften vore nog <3
Vi åt middag ute på altanen i form av pizza, mycket gott och uppskattat av barnen må jag säga, senare gick vi till lekparken så barnen fick leka lite där innan dom skulle åka hem igen, tyvärr :/
Vi gick hem till Karro efter de och myste i soffan och såg film :)
Fick även springa hem 1 gång eller 3 för att hämta nya kläder åt lillan, men en olycka händer så lätt när man tänker på annat och har fullt upp :D
Vi gick hem såg familyguy och plockade ihop all smutstvätt och de var en del :)
Tog det endast lugnt efter lillan hade somnat och pratade med min älskade <3

Idag var det åska igen på morgonen och usch säger jag!
Mamma och Tindra klev upp och jag somade om ett tag, gode skönt. Kan behövas med tanke på hur trött man är nu mera, nåja måste ju passa på när man får chansen :)
Vi gjorde oss klara och åkte in till stan där jag fyllde på mitt busskort, sista dagen medan de var billigt så passade på. Vi gick en sväng på stan och lilla hittade sig en kjol på cubus som hon absolut ville ha så de fick hon ;P Och rulltrappa är lillans nya passion de var verkligen super kul att åka :D
Gick vidare till kapphal där mamma hittade sig de hon var ute efter och en sväng på lindex vart det även och lillan åkte rulltrappa ett par ggr till innan vi tog bussen ut till storheden där vi väntade att Karro och Anton skulle komma med bussen från andra hållet.
Vi gick på h&m där jag hittade mig en tröja och ett par skit fina tights som hon gillade sen när hon fick se dom, för hon somnade på vägen ut dit och vaknade först när vi handlat färdigt :)
Handlade som sagt på willys och åkte hem efter de och hämta min tvätt och började tvätta, var en hel del och de sista fick inte plats så de slängde jag i torkskåpet med de andra som torkade där. Men de borde vara torrt nu :)



Nu däremot väntar jag att Karro och Anton ska komma över och se supernatural med mig :) Ska nog äta lite godis dessutom ;)
Hade hoppats på bra väder imorgon så min älskling kunde komma hit så barnen fick leka och vi mysa <3 ;))
Men eftersom att dom lovar regn så är det ingen ide direkt...
Tok saknar dig älskling ;) Älskar dig otroligt mycket <3


Bye!

Up and down...

Vi har som mest tagit det lugnt i veckan men nån tur till storheden och så, har inte direkt varit så bra väder än... Men idag ser det ut att vara bättre :)
Och igår morse vaknade man av ett åskväder som inte var roligt kan jag säga, som tur var drog det förbi sen och medan så låg vi i sängen och lyssnade på musik och myste ;)
Sen åt vi frukost och så innan vi tog en sväng till ica och köpte glass var ju rätt kvavt i luften så. Sen kom ju äntligen mommo & moffa :) Dom åkte och handlade och vi satte oss ute på altanen och bara var :) Tills lillan vart trött och höll på att somna i famnen min så gick in och la henne på soffan där hon vilade en stund :)
Vi lagade mat och åt sen vart det bulla och film senare innan vi gick hem för att lägga lillan :)
Var själv tröött som jag vet inte vad så somnade flera ggr i soffan när vi såg tv :P

Idag har vi än inga planer för dagen men eftersom de är rätt varmt ute och solen kikar fram så ska vi nog vara ute iaf :D De kommer lillan att gilla :)
Och lillan är ju eld och lågor över att ha mommo här :D
De som är trist är ju att min stora älskling åker hem idag för att hans barn kommer hem :( Kommer sakna han som en tok ju, vill inte sova utan honom men men... Älskar dig <3




Nä nu ska jag göra nå vettigt eller nå :)
Älskar er <3


Snart...

Helgen har varit som mest lugn och de har varit otroligt skönt :)
Grillat och haft det mysigt och nån cider slank ner även men de har varit urtrevligt iaf :)

Och idag är det äntligen söndag!!!
Min älskling kommer hem och som jag längtar tills klockan blir halv 4 :D
Men nu ska jag ta och städa de sista så de är riktigt fint här hemma så jag bara kan kramas en massa, massa med min tjej :D


Längtar!! <3

Och även mommo kommer hit i veckan och tills dess längtar vi verkligen :)


Älskar er <3

Sweet dreams...

Hade verkligen en toppen dag igår!
Dagen spenderades med underbara Emelie :)
Hon kom och hämtade upp mig här hemma så for vi och handla lite och hämtade tårtorna sen till barnenshus för att köpa en present åt lilla Vilma som inte är så liten nå mera, utan idag fyller gumman 3 år! Grattis sötunge :)
Hem till Emelie och fixa i ordning och sånt, sen kom Vilma och farmor, så vi väntade bara att folk skulle dyka upp. Vilket dom gjorde kring 2 tiden och efter de vart det full rulle till 4 tiden ungefär :)
Drog in till stan kring halv 5 för skulle nämligen på bio med min älskling, Karro och Anna. Såg nyaste twilight och den var super bra! Vill se igen.... :P

Hem efter de och de började regna och åska men som tur var så drog det äver fort, gillar verkligen inte de...
Vi tog det lugnt på soffan och somnade där kring halv 11 kanske :P Lite små trööött bara ;)

Idag har jag vaknat hyffsat tidigt och duschat och gjort mig klar och ska över till Karro och väcka Anna så hon hinner bli klar tills vi ska in till stan med Emma och shoppa lite :)
Ska även på ica först och posta ett brev.

Idag jobbar min T sin sista dag på 3 veckor, guud så skönt att ha han ledig nu :)
Och dessutom så börjar det dra ihop sig snart!! :D

Nä nu ska jag dra över till Karro så vi kommer iväg nångång också! :)


Mina älsklingar <3

Stan...

Gårdagen vart jag skickad in till stan för att handla upp presentkorten som legat här hemma hur länge som helst! Men inte var jag ledsen över de :)
Hittade till karln, en tjocktröja i en annan färg än han brukar ha, en lila t-shirt och 3 par strumpor :)
Till mig själv hittade jag ett linne, ett par mjukisbyxor, svarta leggings och ett par jeans! Som passar perfekt, för en gång skull så behöver jag inte sy in dom :D Gode nöjd över handlingen!

Gick sedan för att hitta en present och de gjorde jag, tycker den är super söt :)
Vart att köpa lite annat smått också som jag behövde...
Gick förbi och handlade middag på vägen hem och hoppade in i en dusch, hann även surra en sväng med Ems :) Kom ut lagomt tills karln och barnen kom hem så då var det bara att sätta igång och laga mat och allt sånt =)
Kvällen spenderade vi i soffan och tog det endast lugnt, skööönt!

Idag har jag städat hela lägenheten så de är rent och fint nu när vi åker till lule idag och blir där :) Ska snart hoppa på en buss och lämna grejerna hemma sen och handla med brooororna ;P Sen får vi se vad vi hittar på, men känner jag mig själv rätt så kommer jag vara rätt trööött så blir nog bara lugnt!
Och T jobbar bara denna vecka sen har han semester i 3 hela veckor :D De gillas stort en massa, massa tid med mina älsklingar kommer det bli!
Och även min älskade mamma ska komma och vara hos oss, förhoppningsvis så kommer hon till veckan ;) Jag vet att lillan verkligen längtar tills mommo kommer till oss <3



Nä nu ska jag ta och packa lite grejer så jag tar mig iväg nångång...


Älskar er <3


Love...

Jag är så otroligt lyckligt lottad av att ha en sån underbar dotter <3
Hon är min värld, mitt allt och de finaste jag har <3
Hon är så förstående och utvecklas varje dag och jag är så glad att ha den här chansen att få vara hemma med henne så otroligt mycket :)
Och uppleva allt!!


Min älskade skatt <3


Men jag har dessutom haft sån tur att hitta mannen i mitt liv, han jag vill dela resten av mitt liv med <3
Han jag vill leva med, han jag älskar så otroligt mycket, han är underbar på alla sätt och vis!
Finns ingen bättre än dig älskling <3


Mitt livs kärlek <3


All I can say...

Veckan har rullat på i en rasande fart!
Har lekt och myst med min älskling och på tisdag efter vi hade ätit middag och tvättat så gick vi över till moster som äntligen har kommit hem igen. Där även mommo & moffa var så Tindra frågade heela dagen när dom skulle komma och glad vart hon när vi gick dit :)
Och mommo kommer till oss om ungefär 2 veckor och ska stanna ett tag, de vill verkligen lillan och jag också för den delen, för vi har ju saknat mommo en massa :D
Onsdag var det hyffsat väder så lillan ville bada så vi gick för att bada men de vart rätt kallt i vattnet men hon badade ändå, min lilla fisk :P
Sen började de regna lite grann så de var bara att få upp lillan och på med kläderna, sen gick vi till ica och köpte en glass och smaskade på :)
Gick hem för att hämta våra saker och sen gick vi hem till moster där även Anna är och ska stanna ett tag =) Efter nå tag tog vi bussen till boden där min karl kom hem strax efter oss, så vi gick och handlade en snabbis och gjorde middag sen i form av plättar som lillan älskar!
Barnen kom hem och var även dom hungrig fast dom ätit middag så dom åt sig mätta även dom :)
Efter en massa bus så var det sängdags för barnen och vi myste i soffan <3

Igår hade jag Svea hemma för hon har fått en massa, massa konstig prickar eller knottror på hela kroppen och de ser verkligen inte bra ut :/ Vi har inte en aning om vad det är tyvärr... Men ska kolla upp det till veckan iaf.
Vi var inne och såg film åt lunch sen gick vi ut till lekparken så barnen fick leka en bra stund innan vi gick hem och åt lite frukt och vila.
Sedan kom min älskade karl äntligen hem med barn så vi åt middag och sen iväg för en snabb handling. Barnen lekte och busade en massa, efter dom lagt sig för att sova så tog vi det endast lugnt. Var rätt trött som jag är jämnt nu mera....

Idag är alla barnen hemma så vi får se vad vi hittar på, men blir nog mest troligt att gå till lekparken så dom får härja :)



Fredag idag så min karl är ledig heela helgen så då ska vi nog hitta på nå kul med barnen :)
Då min lilla åker till sin pappa 1 vecka på söndag, men sen kommer hon vara hemma mycket efter de :D De gillas!


Älskar er <3


Härligt...

Helgen har varit underbar massa myys med min älsklingar <3
Lördag hämtade vi J på hertsön och åkte sen mot morjärv där vi släppte av barnen och pratade lite med Emelie och alla dom :)
Sen åkte vi till överkalix och tog en fika och bara hängde innan vi körde tillbaka och väntade att dom skulle bli klara för Tindras pappa gifte sig nämligen då så när dom väl var klara så packade vi in barnen och åkte mot luleå för att först lämna J på hertsön igen.
Man kan ju undra om vissas sätt går hem hos andra och endel tål inte att bli åtsagda de är tydligt :P
Sen åkte vi hem och slängde av lite grejer och åkte och handlade lite grann.
Resten av kvällen vart bara lugn var ju nämligen med min älskade Tommy så de kunde inte vara bättre <3

Söndag och fint väder så de vart en snabb handling och sen gick jag och lillan ner till stranden för att "bada fötterna" som hon själv sa men det slutade med att hon ville bada hela hon så hon fick bada i trosor och linne :) Jag själv höll mig på stranden och solade och läset lite och höll koll så inte lillans saker hon hade med sig vattnet flöt i väg :)
Riktigt skönt!
Hem för att äta middag när älsklingen kom tillbaka och sen gick vi ut för att leka i lekparken innan de vart tvmys och sen läggdags för lillan :)

Idag vaknade vi kl 9 av att Thess skickade sms och frågade om vi skulle med och bada! Självklart skulle vi de :)
Vi packade ihop lite grejer och vart hämtade och åkte en sväng på ica maxi för att köpa lunch och sen bar de av till aronsbadet och guud så fint ställe :) Dit kommer jag absolut att åka fler ggr skit bra pooler och gratis, såklart glass och godis fanns det att köpa :) Var nämligen första gången jag någonsin var där så de var skoj :)
Barnen hade skit roligt i vattnet även vi hade skoj, fast sista tiden satt vi mest och surrade på poolkanten :) Alltid lika trevligt!
Måste vi göra om :P

När vi kom oss hem var det bara att packa upp alla grejer och vänta att min älskade skulle komma hem från jobbet så vi kunde laga mat :) Efter vi ätit och karln diskat, så dammsög jag och när de var klart så gick vi ut för att leka i lekparken idag igen :)
Tindra gillar verkligen att vara där, glömde ta med karmeran dock...
Vi hoppas verkligen på mera, mera super bra väder med sol :)
Lyckades faktiskt bränna mig på låren i solen idag :D
Men de är härligt :P



Ne nu ska jag snart lägga lillan efter hon sett family guy, sen ska jag mysa med min underbara karl <3


Älskar er <3

Sommar...

De vart sjukt bra väder så vi var ute heeela dagen, så underbart. Gick in för att äta lunch men sen gick vi ut igen, gick även och köpte glass :)
Barnen hade tok roligt och de var huvudsaken, vi var i lekparken sen var vi ute på gräsmattan här utanför tills karln kom hem från jobbet =)
Under dagen när ungarna busade och hade sig så satt jag på en handduk på gräset och bara njöt av solen och fick en hel del färg :P De gillas!! :D
Vi gjorde middag och tog de bara lungt tills barnen lagt sig sen myste vi bara själva <3

Igår var de sämre väder så de vart en inne dag med film och massa bus :)
Gjorde middag sen gick vi till barnens mamma för att fika för Svea fyllde hela 2 år igår! Lämnade barnen så gick vi hem själva.
Så nu kommer vi ha 1 heeel vecka med ensam tid med min lilla älskling, så underbart :)
Så vi hoppas på super bra väder så vi kan vara ute en massa och sola och leka :P

Idag ska vi bege oss hem till lule igen, ska bli skönt att komma hem igen :) Annars kommer nog inte dagen bjuda på så mkt alls. Lillan ser film nu och jag har packat alla grejer så de är klart =)


Mammas hjärta <3


Hemma...

Äntligen är min älskling hemma och ingen kunde vara gladare än mig :D
Så underbart och hon var saknad av flera dessutom :)

Igår tog lillan och jag en ensam kväll hemma och imorse, skööönt :)
Sen kom Thess & Oliver och hämtade oss så åkte vi till Leo´s Lekland så barnen fick busa en massa, massa :P Dom hade tok roligt och de var huvudsaken :) Inte för att vi hade tråkigt direkt heller :)
Efter vi var klara där så åkte vi till g-stan och åt lite lunch, trevligt som alltid! :P
Vi fick skjuts hem och väl hemma så packade vi ihop sakerna vi skulle ha med och se drog vi till boden :)
Väl här så var det bara att börja med att röja upp så de så vettigt ut iaf, vi lagade mat och har varit iväg och handlat lite.
Nu busar barnen men snart är det läggdags för dom och ensam myys med min karl står på schemat när dom sover <3

Imorgon kommer alla barnen att vara hemma med mig så vi får se vad vi hittar på, vi hoppas givetvis på tok bra väder men de får vi se imorgon :)


Kärlek <3


Lördag...

Idag har vi lördag! :)

Igår roade vi oss här hemma med att tvätta lite och efter lunch så tog vi bussen mot lule men då var ju bussen 30 min sen också så de var inte lika kul, men åt andra sidan så kunde jag åka hela vägen till lule och bara "betalat" till g-stan :P De är ju alltid något.
Väl där så väntade vi på att min sötnos skulle komma in till stan, då hon vart lite försenad. Medan så mötte vi Thess & Oliver och hängde med dom ett tag :) Knallade runt lite och sen släppte vi lös barnen vid fontänen så dom fick röra på sig lite :)

Dom åkte hem och vi gick till smedjan för att möta bussen J kom med. I väntan på den så träffade vi Christer och de var lägesen kan jag tala om, men de är ju som vanligt när det gäller han :D
Nåja han hängde med oss på stan tills vi var klara, efter lite kikande och en sväng på systemet. Vi gick till smedjan för att vänta att deras buss skulle gå och medan hann karln komma precis så sen tog vi bilen hem till boden igen :)
Kvällen vart bara lugn med lite besök och sånt..

Idag eller nu väntar vi på att karln ska duscha färdigt så vi kan börja gå in till stan och gå runt på området, tivolit och de :) Där kommer nog barnen att trivas =)
I eftermiddag åker vi till lule för att jag ska hem och fixa mig och sen ska jag nämligen på fest hos min sötnos som fyller år nästa vecka så ikväll blir det party! :D
Ska blir riktigt roligt ikväll :P

Och imorgon är det söndag så min lilla älskling kommer äntligen hem, jag tok längtar efter henne de ska bli sååå skönt att få hem henne och ha hon för mig själv <3
Nästan iaf ;)


Mammas älskling <3


Everything...

Everything I need is right here by my side <3

Torsdag då och snart är helgen här igen...
Vart städning igår dock bara en snabbis för sen drog jag ut till s-byn och umgicks med min karl när han jobbade :) Kändes som de var de jag behövde för att dagen skulle bli lite bättre =)
När han slutat så åkte vi och hämtade alla grejer och sen satt vi fast i bilkön på 97 an i 1 timme ungefär, jippie!! Ne de vill jag inte påstå.
Sen vart en snabb handling och utpackning av bilen sen åkte vi för att hämta barnen, skönt att höra barn ljud hemma igen, saknar bara min tjej men snart är det söndag! :)
Sen vart det bara en lungt kväll.

Idag har jag sysselsatt mig med att städa och tvätta, en liten handling och sånt. Även en dusch hann jag med innan jag började laga mat tills karln och barnen kom hem :)
De är så underligt hur 1 vecka kan förändra och de är inte till det bättre, suck och de är likadant varje gång...
What to do?! What to do?!

Imorgon ska barnen få vara hemma med mig så slipper dom dagis, vet inte vad vi ska roa oss med under dagen men efter lunch så ska vi åka till lule för att göra Jonna sällskap på stan :) Ska bli skoj! :D
Efter de ska vi nog åka till s-byn och göra karln sällskap tills han slutar jobba, sen hem och sånt :) Inga övriga planer för kvällen blir nog som mest bara lugnt =)

Men nu ska jag göra min karl sällskap i soffan och sen blir det sängen.


Kärlek <3