Usch...

Usch säger jag bara dagen började med jätte bra väder med sol och varmt som tusan, man höll ju nästan på att smälta bort den lilla stunden vi var ute...
Och nu regnar de och åskar :S Hojja säger jag bara.
Nej, jag gillar verkligen inte när det åskar ute :/
Så jag säger som Tindra OJ! :P


Nåja ikväll blir de Rix FM festivalen mest troligt om det regna så vet jag inte om man ids fara :) men vi ser ju sen, de kanske hinner klarna upp tills dess.
Men först ska vi till Pappa Sture och äta mat och låna datorn och skriva ut nå papper, sen åker vi mest troligt in.

Och imorgon blir det att stiga upp tidigt för mig och Tindra, för jag ska till arbets på Basinfo (suck) :P
Och förhoppingsvis så kan Tindras farmor vara med henne i 2 timmar ungefär, medan jag är där.
Sen blir de hem å duscha, vila, äta och på kvällen blir de lulekalaset :) Vet dock inte än hur jag ska göra, om jag hinner till Bergnäset så åker jag klart dit för att träffa sötnosarna =)
Så de är de jag satsar på iaf så får stressa så jag hinner :D
Och har vi lite tur så kan Tindra sova hos farfar imorgon kväll, så min andra älskling kan följa med då också...



Men nu ska jag se varför min lilla bebis piper åt mig :P

Så här söt ser man ut efter att man ätit yoghurt själv :D

Hejs på er.....

Städa...

Har spenderat hela dagen hemma idag men lillan, rätt så skönt.
Och igår var vi i stan ett tag med Emma och kollade på lite kläder och åt på Exotic :P

Efter att vi ätit middag idag så skickade jag iväg Tindra och Christoffer till Christoffers mormor & morfar, deras gräsmatta behövdes klippas så de for han och göra medan Tindra leker med G-momor :) De tycker hon är så himla kul.
Och jag har nu städat hela lägenheten, diskade och städade köket sen har jag dammsugit och skurat överallt medan jag har spelat massa musik ;)
Rätt skönt att få göra de i lugnt och ro så nu är det rent och fint här hemma igen.
Men jag ska slänga mig i duschen nu innan dom kommer hem så jag hinner :)


Hörs sen.....

Ont....

Gahh så ont det gör i mitt öga, har fått nå skit dit så de är rött under ögat och gör ont när jag blinkar :/
Började göra lite ont igår kväll men imorse såg jag att det var rött också... Nå hoppas att det försvinner.

Vi har hunnit med en promenad till Charlie's för att äta en glass också och eftersom att jag inte fick med mig nå sällskap så gick vi själva. Men de gick ju bra de också  och var skönt att gå ut en sväng :)

Nå men jag hade inte mer att säga ville bara klaga över mitt öga....



Nya tag....

Ja de är väl bara att ta nya tag igen....

Har som sagt inte hänt speciellt mycket under veckan utan har mest varit hemma i en lgh utan internet, men igår fick vi till de så nu har man nå att göra eftersom att vi bara har 1, 2 och 4 att se på :)
Men men vad gör man?!
Man får göra de bästa av situationen helt enkelt.

Ja igår var man en sväng till Piteå med ett litet gäng, var meningen att man skulle dricka lite så jag började men de vart bara mer och mer ovärt kände jag. Var inte alls sugen vilket jag trodde att jag var, men så fel jag hade.
Så satt mest å lyssna på dom andra fyllskallarna och hade allmänt tråkigt och var trött som jag vet inte vad, men höll på att somna hela tiden.
Men till slut så åkte vi äntligen hem fast de vart rätt sent, la mig i sängen halv 5 ungefär och somande på stört. Klev dock upp halv 9 så de vart inte så mkt sömn alls :S 
Men vilade en stund när Tindra gjorde och de var skönt som bara den, fast jag fortfarande är väldans trött.....



Och ikväll blir det bara att vara hemma med Lillan och se på tv eller något liknande i den stilen. 




Usch man känner att orken börjar ta slut....
Behöver tid....


Men men ska göra något annat nu som att umgås med mina älsklingar innan en av dom ska iväg ikväll.



Hejs!


Flytta igen....

Ja då var det dags att flytta igen för andra gången under 1 ½ månad typ....
I morse kom flyttgubbarna för att packa ner våra saker som vi skulle ha med till lägenheten i Kyrkbyn där vi ska bo i 2 veckor ungefär.
Som tur är så slipper vi packa ner nånting själv eller bära upp de för trapporna som nu är 3 trappor upp. Så man får se hur det gick för dom att bära allt tungt upp dit. :P
Men dock så måste vi packa upp allt dom har packat ner, men de är lika för jag hade ändå gått och ändrat och flyttat på saker så de gör inge ändå. :)

Och så finns det inge internet eller nå alls i den lägenheten heller så de är en aning trist....

Nu sitter jag hos Karro var tvungen att väcka dom innan jag kom så jag har något att göra medan dom flyttar allt. ids inte stå där och se ut som ett fån och gör ingenting :D
Så de fick dom sköta själv, ska dra med Karro och Anton dit så dom får hjälpa till att fixa lite. (Om jag hittar dit vill säga) :P hahah
Men nå ska det gå bra.
Och så får man lite mera gjort nu när Tindras farmor var så snäll och kunde vara med henne ett par timmar på förmiddan :)


Men om man skulle slit aupp Anton så kanske man kan börja röra sig mot Kyrkbyn =)
Hörs sen när jag har tillgång till internet nästa gång...



Lillan <3




Lördag kväll....

Ja då vart de lördag igen, hojja vad veckorna går fort ibland.
Ja vi var som sagt ut igår var hos Karro först innan vi drog in till stan för att först äta på max (dom andra åt) sen var de tänkt att vi skulle på Färjan men dom har nu mera en åldersgräns på 23 under helger.
Lite snopet men de vart Grace istället, inte så jätte mycket folk men trevligt var de iaf var där ett tag men vart lite less, så vi gick för att åka bil istället med T trevligt trevligt...
Klockan var väl 4 när jag kommit säng för att sova, men de gjorde inte speciellt mycket ändå.

Men vaknade dock av att jag hade så j-vla ont i magen, de var som jag brukar få ibland fast då får jag de på kvällarna precis innan jag ska sova men nu kom de på morgonen istället...
Ganska så irriterande för de gör rätt så ont... :/



Och idag har man inte alls gjort nå mycket utan bara varit hemma och älsklingen var så söt att han köpte hem kina mat åt mig :)
Gott som satan var de! :D
Nej men nu ska man ladda ner lite filmer och lägga mig och se :)



Hörs sen.....


Sol & städa.....


De vart fint väder trots allt, så vi kanske får sommar ändå :)
Ja än så länge har man inte gjort så jätte mycket men ändå lite grann, vi gick ut för kasta sopor och medan vi ändå var ute så gick vi till lekparken för att gunga lite.
Och så kom det en katt och Tindra är så himla förtjust i katter men även hundar :P
Sen träffade vi även på en katt till som hon tjöt glatt åt innan vi gick hem... :)

Väl hemkommen så satte jag igång att städa hela toan och de behövdes verkligen var damm och skit överallt men nu är det rent iaf. Men jag passade även på att skura hela lägenheten på samma gång.
Och nyss gav jag Tindra mat och la henne så jag har en stund för mig själv som jag ska spendera med att försöka klippa min lugg lite så jag ser något, men blir det inte bra så får Karro fixa till den sen :D hahah

Snart ska jag tvinga hit Karro och Anton så man får lite mer sällskap också :p Och jag vet att dom vill ;D


Och imorgon blir det party!
De ska bli kul att få komma ut var ett tag sen sist...
Blir att vara hos Karro först och sen ut på båten, de kan inte gå fel när de är vi som ska ut. :)


Okej men har inte så mycke tid att sitta här, men ska även tala om att vi äntligen har fått de nya kylskåpet och den är mycket finare än de andra.
Och så har dom varit och kollat på golvet i toan och de var en fuktskada :/
Så de betyder att vi ska bo i KYRKBYN i 2 veckor ungefär i en lgh där men vi behöver inte betala någoting medan vi bor där och inte för den här lägenheten heller :) Känns bra de iaf plus att lulebo betalar en flyttfirma och allt så vi behöver inte lyfta ett finger med att flytta dit eller tillbaka igen :P Tur de iaf....

Men ska gå och fixa så jag hinner med allt medan Lillan sover =)


Hejs!

Ikea & Marknad....

Ja vi kom som sagt igår hit till mamma & pappa. Fick mat och lite cider och dricka, till de så spelade vi lite kort också. (som jag vann alla ggr i) :D

Vaknade kring halv 7 tror jag klockan var, av att det var så himla varmt och hade lite svårt att somna om, men gjorde ändå tillslut :)
Vaknade igen halv 8 och då var det ingen ide att ens försöka somna om utan vi tog på oss kläderna och gick ner. Utan lillan då som fortfarande sov. =) Vi hann äta frukost och se slutet på en film på tv innan Tindra vaknade klockan 9 :P Då hon hade sovit färdigt... :D
Gav henne frukost och lekte en stund och Anna gick sen ut för att gunga med henne, medan dom gjorde de så fixade jag till mig och gjorde mig klar.
För vi bestämde för att vi skulle göra bort Ikea idag på morgonen/förmiddan :)
Sagt och gjort så åkte vi in till stan (utan lillan då som stannade hemma med mormor) för att köpa de vi skulle ha därifrån plus att det blev lite annat också ;D Men de blir det alltid när man far dit.
Men iaf så fick vi med oss byrån som vi skulle ha, ramar, galgar, en tvättkorg i trä och lite annat smått och gott :P
Och till Tindras rum hittade vi ett rött bord, 4 st rosa pallar, en matta, en hylla och säkert något mer också :DD



Sen åkte vi såklart till Finland för att fara på Alko. De är ett måste om man ändå är där, mycket billigare sprit än i Sverige. Vart 3 flaskor dock är 1 till Karro :D Men nu har man lite grann så man slipper tänka på de nästa gång man ska festa :P

När vi väl kom tillbaka hit så åt vi lite bulla för att sen packa in oss i bilen för att fara på marknaden i Övertorneå (som vi alltid far på) (:
Vi hittade en bra plats att stå på av ren tur bara och sen var det bara att börja gå igenom hela marknaden för att se vad som fanns.
Vi gick ett varv och mötte sen upp mamma, Anna och Hillevi (som åkte strax innan vi gjorde) och kollade runt igen.
Jag själv ville hitta något snyggt linne i någon ljusare färg, för jag har mest bara mörka färger :)
Men jag köpte en väska åt Karro som hon ville ha och sen precis innan vi skulle fara så gick vi förbi ett ställ där vart jag & Anna hade kollat innan och hittade ett par stycken fina =) Men vi gick dit igen och jag hittade mig ett jätte snyggt linne i ljus färg med lite militär grejs på och ett bälte :P Billigt och bra :D

Innan vi åkte hem så svängde vi förbi Ica och jag sprang in för att köpa lite godis och en dricka och såklart så var det mycket folk med 2 kassor öppna. Så när jag kom ut hade Tindra hunnit somna, men de gjorde inge för hon sitter själv bak nu när vi har en massa grejer i bilen :)
Väl hemma igen då så började pappa att grilla fläskfilé och till de åt vi potatisklyftor med nån sås till. De var verkligen super gott :D Och till efterrätt åt vi persikoklyftor med grädde till och bulla. :P

Så resten av kvällen blir nog att spendera framför tvn med godis, chips och ostbågar :D Massa onyttigt men de måste man få äta nån gång iaf :P

Jag vet de blir en massa bilder som är likadana nu, men har inga nya här :)



Men ska vara lite social nu men vi hörs sen!






Torsdag....

Fick mig en riktig sovmorgon i morse, de var verkligen skönt kan jag säga.
Igår kväll efter att vi ätit middag gick vi till Christoffers mormor & morfar för att hälsa på ett tag, för de var ett bra tag sen sist men de har inte blivit att gå dit har haft annant att göra och så har det blivit så sent en del kvällar.
Men iaf så kom vi dit kring 19 ungefär och dom lekte lite med Tindra sen fick vi en massa gott fika och även Tindra ville äta lite bulla och de fick hon såklart :)
Hon får bara bulla när vi är där så hon tröck i sig en hel bulla plus att hon åt lite av min och sen fick hon även en banan av gammelmormor =)
Och efter de var hon inte alls trött men mätt så vi gick hem strax innan 20 och lekte lite med henne så hon fick göra av med sockret hon åt :P
Så hon kom i säng senare än hon ska typ 1 timme senare men de gjorde inte så mycket för hon sov jätte bra i natt också. Så som flera nätter i rad har hon inte vaknat en enda gång utan sovit till hon klivit upp :)
Men iaf så sov hon till 09.55 i morse och jag sov själv bara till halv 10 :P Men guud så skönt!



Och i tisdags var vi till stan för att gå på marknaden som var i stan och de fanns en massa grejer där, men vi började med att gå och äta i stan när vi kom dit för klockan var redan efter 15 när vi kom dit. Eftersom att vi inte fick plats på den första bussen och fick vänta på den som kom ½ timme senare :)
Efter en pizza så började vi gå runt på marknaden för att se vad dom hade och den var ganska så stor de här året =) Efter att vi hade gått runt ett varv så gick vi till ett ställe som vi kollade på först för att köpa en väska. En ny handväska behövde jag verkligen för min är ganska så gammal nu :P
Men hittade en fin till ett bra pris så en sån vart de iaf och en slush också sen en sväng på gubbdagis och lindex innan de vart dags att åka hem där före 19.
Väl hemma gjorde vi inte så mycket utan lekte lite med Tindra och sen var de dags att sova för lillan. Och när hon somnat så la vi oss att se tv resten av kvällen.

Ja och gårdagen spenderade jag och Tindra hemma med att städa lite och diska och busa en massa. Och så har vi fått kranen i köket fixad och spisen och så ska vi få en ny kyl nästa vecka. För den vi har är termostaten trasig i så vi får en helt ny. Inte en dag för sent. :)

Idag vet jag inte alls vad som händer vi kanske går ut en sväng efter att lillan ätit lunch så hon får vila, så går vi nog förbi Karro och Anton och försöker få med dom hit och umgås med oss :P

Och imorgon blir det att fara upp till Happis till mamma och pappa och hälsa på men även fara på Ikea och köpa saker till Tindras rum och byrån till oss själva :D
Men de är även marknad i Övertorneå så de blir nog att fara en sväng dit också (:
Förhoppningsvis så kommer vi iväg tidigare, så vi hoppas på att Christoffer får sluta nån timme tidigare imorgon då.... Om inte så får de bli senare helt enkelt...

Nä men om man skulle hänga lite tvätt och slå på en ny maskin så de finns rena kläder till helgen.


Ha de bra.....

Stan...

De blir att åka till stan om ett tag så fort jag har fått göra mig klar :)
Men dom kommer snart så jag får fixa mig lite snabbt så drar vi sen... Blir att kolla runt lite i stan och lämna in byxorna så dom får ta bort den där grejen :)
Sen får vi se vad vi hittar på....
Och jag vet en lite en som behöver sova ett tag för hon har varit vaken sen strax innan 9 :P Och hon lär däcka i vagnen så fort vi kommer ut.

Mitt lillahjärta <3


Vi höra de hemskaste man någonsin kan få höra om ett litet barn i morse  :( De ryser till i hela kroppen när jag tänker på de och de gör jag hela tiden... Jag började till och med gråta när jag ringde mamma i morse för att prata med nån om de :S

Vi tänker på dig gumman och din familj <3


13 månader :)

Idag vart min lilla tjej hela 13 månader gammal. Tyckte att det var nyss hon fyllde 1 år men de är redan 1 månad sen :)


Helgen vart rätt så lugn, på lördag efter att Christoffer kommit hem så åkte vi in till för att kolla på rean lite och jag hittade mig ett par mjukisbyxor som vart skit snygga :) Men som jag för övrigt måste tillbaka med för att när jag kom hem och skulle prova dom så satt den där stöldskydds grejen kvar på byxorna :O Och man törs ju inte ta bort det själv ifall de skulle bli hål eller något sådant!
Så de blir att fara in med byxorna under veckan så jag kan använda dom. Ser nu mera ut som om jag har snott dom :P (de har jag inte) :)
Efter stan for vi hem till Jonna en sväng för att hålla henne sällskap ett tag och hjälpa till med tårtan medan hon bakade muffins =)
Var där ett tag sen åkte vi hem och då skulle Christoffer ut en sväng med ändrade sig och stannade hemma med mig istället. Vilket jag tyckte att han absolut kunde göra.

Och söndag vart det full rulle hela dagen :)
Började med att vakna och sen fara och handla lite och sen sätta igång med tårtan som jag tänkt göra skit länge men inte blivit av, så de vart att göra den igår då. Endast för att vi skulle få fin besök av mina föräldrar :P
Dom köpte med sig mat som vi skulle äta här och de vart kött som vi grillade med pommes frites som vi friterade. De vart riktigt gott kan jag säga :D
Och efter de spelade vi lite kort och sen vart det att äta tårta. Och den var jätte god!
 

Sen städade vi undan lite snabbt för att göra oss klara och åka till hertsön för att lämna Jonnas present och hälsa på en snabb sväng & önska henne grattis och en bra resa till Gbg :)
Sen bar de av till Tindras farfar för att hälsa på en sista gång innan dom åker på semester och kommer vara borta i 2 veckor. Tog även med resten av tårtan till dom så dom också fick smaka på den och även dom tyckte att den var god ;D
Så de vart ett lyckat bakverk iaf, fast de var första gången som jag provade att göra den. Så de blir att göra den fler gången också. :P
Sötnosen när hon provar pappas hatt  :D
   
Tindra efter ett bad och nät hon undersöker vad som finns i tvättmaskinen....
     

Idag vet jag inte alls vad dagen har att bjuda på eller vad man ska göra utan de blir väl som vanligt att dra hit Karro när dom har vaknat. Men vi kanske tar en prommis dit om ett tag, när det är dags för Lillan att vila en stund. =)

Tindra när hon dricker mjölk på sitt sätt :D
     

Nå men ska se vad vi hittar på att göra, för vi väntar även en massa gubbar från Lulebo som ska fixa en massa saker här hemma som inte funkar. Tex: Spis luckorna går att öppnar utan att trycka ner knappen, kranen läcker, kylen har alldelens för hög temperatur och golvet i toan har släppt. De var säkert mer men de var de jag kom ihåg nu!
Så får hoppas att dom kommer och fixar de idag så de blir gjort.

Men vi ska göra nå vetttigt eller något iaf :)

Tindra äter själv.


Hej på er....

Fredag & ensam....

Jahapp så var man ensam då............

Nä men inte för så jätte länge utan bara tills imorgon förmiddag då karln min kommer hem igen.
Han for till en gammal jobbarkompis som bor i en husvagn i Piteå (när han jobbar) och skulle umgås lite och fara på havsbadet. Men sen tar han sig inte hem utan ska sova där över natten och får lift av honom imorgon.
Tråkigt att sova själv, är ju inte van att göra de. Har inte sovit ensam sen december och de är längesen. Så det kommer att vara tomt i sängen i natt och imorgon på morgonen :/

Men men nå vet jag att jag klarar de. Tomt ändå...



Imorgon kommer mamma & pappa + Anton till Luleå för att hämta hem Anna och så ersätter Anton henne hos Karro :)
Men jag ska även till min sötnos Jonna och hjälpa henne med att baka lite och hålla henne sällskap :) Vet dock inte vilken tid jag ska dit men tror jag ska satsa på förmiddan innan dom kommer till Lule blir bäst så skulle jag tro. =)
Så jag lär ju se om Christoffer har hunnit hem tills dess, annars så får Tindra hänga med mig dit. Men de ska nog inte vara några problem :P

Nä om man skulle se nån film och äta lite onyttigt och sen sova så man är pigg imorgon.... :)


Godnatt på er!

Lillskit....

Hojja min lillskit tyckte att det skulle vara roligt att kliva upp halv 6 idag :P Försökte få henne att somna om en stund men när det inte gick så lät jag henne lalla på själv i sängen och gick för att lägga mig en stund. Så Christoffer fick ta upp henne när han klev upp istället, så jag halv sov en halvtimme. Så skönt!
Men är ändå trött som få nu.... Så de lär bli att vila när Lillan gör de :) Och idag kommer Lillan att sova 2 ggr skulle jag tro. Men de gör inte mig något.

Idag vet jag inte vad som händer alls faktiskt utan ska väl vara med Karro & Anna sen när dom vaknar *piik* ;D haha
Förhoppningsvis så blir det bra väder även idag också :) Ser ut att bli de men man vet aldrig.

Så igår gick vi till storheden mitt på dan när det var som varmast, den enda som inte hade det varmt var Tindra som satt i vagnen och hade det allmänt skönt bara :) Och hon kollade lite konstigt på oss när vi hoppade runt när de kom nå kryp som jagade oss ;P
Men vi fick en massa motion iaf, och så var det rätt så skönt ändå att gå, fast de kanske man inte ska göra när de är så varmt ute ;)

Nåja nu ska vi äta lite frukost sen leka lite så hon får vila om nån timme eller så.... =)


Hej.....

Torsdag...

Idag ser det ut att bli skit bra väder som igår då vart det riktigt varmt och skönt, fast de var jätte mulet hela morgonen men det klarnade upp och vart bra väder ändå =)
Och idag blir det säkert minst lika varmt :)

Så på dagens schema är det inte så mycket utan blir nog mest en tripp till storheden och antingen så går vi dit eller tar bussen, ser sen hur vi gör. När dom där andra 2 behagar att kliva upp :P
Men ska väl knalla dit å väcka dom på en timme kanske.... Och de vet jag att Karro tycker om ;D hahah

       

Och min lilla sötnos har fått ett blåmärke på näsan efter att hon pillat med nån grej som gled under henne så hon tippade sen fram och slog i golvet :/ Men de gick bra förutom blåmärket på näsan bara :)

Blir väl att vi går ut och gungar lite sen för att hålla henne lite aktiverad, för nu mera sover hon 1 gång om dan och är supertrött på kvällarna, så hon somnar mellan 20.00- 20.30 och sover sen 12 timmar till 08.00 - 08.30 :D
Skit skönt för mig som får sovmorgon ungefär varje morgon, fast då vaknar hon 1-2 ggr under natten men somnar om efter ett tag. =)

De vart inte att  åka upp till happis i helgen utan det blir nog nästa helg. Synd. Men för vi vill inte åka så sent på dagen för Tindras skull och skulle vi ha åkt så skulle de bli att åka sent. Så de får bli nästa helg istället.
Då ska vi även gå på Ikea och köpa grejer till lillans rum och en byrå till oss själva :)
Men åt andra sidan så kan jag ju vara med och fira min sötnos som fyller år på söndag ;)

Men nu ska vi vika lite tvätt sen blir det att väcka dom andra ;D


Hejs!

Sol....

De vart sol idag iaf tydligen och det är riktigt varmt och skönt ute. :P
Sitter ute på balkongen nu, solar och surfar runt lite i brist på annat att göra.
Försökte lägga Tindra för att vila där kring 12 tiden men de ville inte min unga dam utan hon skulle vara vaken och de fick hon då ;)
Så vi tog på oss skor och gick ut för att hitta nån gunga som hon kunde gunga i en stund. Vi hittade en en lite bit bort bara och hon gick mesta vägen dit själv. I sina nya sandaler :)
Och gunga var en riktig höjdare för lillan som skrattade och tjöt! :D Sen gick vi o sanden lite men de var inge kul för hon fick massa sand in i skorna hennes, så då fick jag bära henne i stället =)

Efter att tag ute så gick vi in igen och åt lite lunch men sen var hon trött kan jag lova, hon somnade på 2 min :) Fast de är inte så konstigt för hon brukar bara vara vaken ungefär 3 timmar sen vila ett tag. Men idag vart det över 5 timmar som hon höll igång :DD

De visar väl bara att hon håller på att bli stor nu :)) Min lilla gullunge <3
Nåja ska fortsätta sola och läsa lite nu skulle jag tro innan lillan vaknar, sen blir det att hitta på någonting med Karro & Anna :P


Hörs sen....

Tisdag....

Ja en helt vanlig tisdag idag, inget att göra som vanligt utan bara vänta till Karro kommer hem från stan så man får lite sällskap :)
Har rätt lite att säga den här gången faktiskt... Ska se klart Vbå nu sen får man se vad som hittas på för att fördriva tiden lite. Kanske packa upp lite små grejs om jag orkar :P
Sen blir det att lägga Tindra för att vila en stund och då om solen håller sig framme så blir det att gå ut å sola på balkongen en stund :)

Hade inge mer vettigt att säga nu, kanske sen.....


Mina 2 älsklingar <3