Kallt...

Idag är det ju bara lagomt kallt ute -17 visar termometern och jag tyckte de var mog kallr igår med -14 att ta ut Tiam i men idag så stannade vi hemma, vill inte ta ut han i kylan!

Annars så var det dagis igår och jag for hem med bebis och bara myste en massa <3

Idag är det som sagt tisdag och barnen åker till sin mamma, men även lillan åker till sin pappa och blir borta till söndag...
Nej usch de gör ont vill inte vara utan min älskade prinsessa <3

Nåja får göra det bästa av de fast de kommer vara sjukt tomt här hemma, men som tur är har jag min bebis iaf <3


Söndag och allt vad det nu innebär... Igår...

2012-01-27_15_20 (MMS)

Söndag och allt vad det nu innebär... Igår vart det en handling då de ekade ganska tomt hemma men nu är det lite mer iaf :) Lillan skulle på dop men de vart inte så då hennes pappa fick åka ut och jobba istället! Inte en helt glad tjej sen men de vart bättre snabbt. Idag är det kallt ute så få se vad vi gör, de lät faktiskt väldigt lockande att städa! Så får det nog bli men först måste jag få upp min man från sängen, kan ju inte sova bort hela dagen ju :P Ifredags var vi ute och lekte i en backe och karln skottade hål åt barnen och Svea lyckades såklart fastna (bild ovan) Skrattade gott åt de och även sen när Vincent skulle åka ner från backen och gled ner in i hålet och fastnade även han :D Hahah underbara barn <3 Mata bebis sen väcka karln så jag får städa!


3 månader

Våran lilla skrutt är redan 3 månader, de är sjukt hur fort tiden går!
Bvc besök igår och då fick vi redan på att lillen väger 5010g och är 59 cm lång :)
Han klarade båda sprutorna med endast lite pip som gick över lika fort.Dock så fick han feber och sov mest hela kvällen igår, idag var han inte riktigt kry heller men lägre temp än igår iaf :)

Som 3 månaders bebis så har han börjat ta fast i fötterna och sätta allt som kommer i handen in i munnen :P
Han ammar bara fortfarande och äter med lite olika mellanrum och sover på nätterna flera timmar, fast det varierar men oftast så sover han bra.

Våran älskade lilla kille <3

Mammas mysgris <3 Massa mys framför tvn m...

2012-01-21_20_41 (MMS)

Mammas mysgris <3 Massa mys framför tvn med skrutten i famnen, sovandes just nu! Under dagen så tog vi en sovmorgon till att börja med sen har vi varit iväg och handlat och gjort mat. Resten av kvällen blir lugn med tv och godis såklart :) Imorgon kommer lillan hem igen, längtar <3


Start...

Idag var det introduktion på skolan om min kurs.
Men är inte alls nöjd med att den ska läsas hela terminen, alltså en 100p kurs på 6 månader blir ju knöpp för inget.
Jag vill tillbaka till Miroi och få läsa som jag gjorde tidigare men en kurs åt gången inte som nu när jag måste lägga till 2 kurser för att ens kunna söka studiemedel!
Ett möte med studievägledaren är ett måste.

Annars så blir resterande del av veckan lugn, men snart torsdag då tar vi helg! :)


<3

Tillbaka...

Nu är vardagen tillbaka efter jullovet barnen och vi har haft, eller dom har ju varit hemma lite extra när vattkopporna härjade!
Men nu är vi tillbaka i rutiner med dagis och jobb, jag har registrerat mig för denna termin och startar på tisdag med en introduktion.

Annars har så tar vi helg idag när min man slutar eller han har samtal på dagis efter jobbet så efter de tar vi helg! Skönt! :)

Idag har jag och Tiam inte alls tänk att göra mycket, hänga tvätt när den är klar då lille herrn har slut på rena kläder nästan iaf :P
Kanske vi tar och städar eller så gör vi det ikväll eller imorgon, vi får väl se :D

Nu ska jag ta en liten som är blöt igen, fast jag bytte kläder för en liten stund sen :P


Men vem kan motstå denna underbara kille? <3

Nytt år nya möjligheter! Vi har endast my...

Nytt år nya möjligheter! Vi har endast myst med barnen, varit ute och åkt pulka osv i snön, vilket är hemskt uppskattat då även Tommy åker och stojjar med dom :P Själv skulle jag behöva köpa mig ett par täckbyxor så även jag kan vara i snön :) I tisdags åkte barnen till sin mamma så efter vi lämnade dom så handlade vi och sen byggde vi en snöhäst medan lilla T sov i vagnen. Och när älsklingen kom hem så fick vi hjälp med det sista. Tok snygg vart den, verkligen :P haha Igår kom älsklingen hem tidigare så de vart en lugn dag som avslutades med plätta till middag som lillan beställde :) Idag är det torsdag så när min man slutar så tar vi helg, sköönt!! Lillan blir hos sin pappa i helgen så vi får se vad vi hittar på <3