Nytt...

Ja men då ska jag tala om vad som hänt hittills i veckan och de är en del :)
Måndag hade jag ett möte på arbetsförmedlingen med min handläggare och de tog nästan en hel timme hos henne, men efter de så skulle jag passa på att kopiera papper så jag kunde skicka in om bostadsbidrag och lämna in till soc så hon fick min handlingsplan...
Sen åkte jag tillbaka till Karro för att hämta Tindra eller rättare sagt så stannade vi där och vart bjudan på värsta lyx middan :P haha

Tisdag var de lämning på dagis som vanligt efter en veckas ledighet och efter de gick jag hem för att städa och ringde 2 viktiga samtal.
Var av den ena ringde upp ganska så snabbt så jag fick veta att mina pengar var på väg in och skulle skriva en lista på saker jag behövde och lämna in så fort som möjligt :)
Gjorde även plättar och bjöd Karro på middag....

Idag onsdag har jag varit in till stan med Emma för att lämna in den där listan och har jag lite tur så kommer jag få pengar för möbler under nästa vecka, så jag äntligen kan flytta in i lägenheten min.
Men så ringde även kvartersvärden upp mig under morgonen, så fick jag fråga allt jag skulle fråga och som jag trodde så får jag hämta nycklarna till lägenheten redan på fredag, behöver alltså inte vänta tills på måndag =)
Och så gick vi även en sväng på stan för att Emma skulle kika på nå jackor och hon hittade en super fin, vart själv sugen på en sån fast en kortare modell då.
Ska se om jag har råd att köpa den, skulle verkligen behöva en ny jacka har haft min en massa år nu. Dags att byta till en ny och betydligt varmare.
Eller så har jag tur så kanske jag kan få den i födelsedags present, är ändå bara lite mer än 1 månad tills dess :P

Men imorgon så ska jag lämna Tindra på dagis och sen gå till Karro för att väcka henne (jag har tillåtelse) :P
Och sedan ska jag in på banken för att betala min första egna hyra och få ett kvitto som jag kan ta med på fredag. Men måste även in på apoteket för att hämta ut ett nytt recept, så jag hoppas dom har de inne den här gången då... Har dom inte haft de senaste gångerna utan då har jag varit tvungen att åka in till stan för att hämta de. Irriterande sånt där...

Men jag ska även börja packa lite av mina saker så jag har nå att köra till lägenheten i helgen, så jag kan börja fixa till åtminstone.

De vart ett långt inlägg och hela veckan har inte ens gått än. Har inte ens hunnit skriva om helgen men det får bli närmare helgen, alltså på fredag skulle jag tro när jag vet vad som händer. Eller de finns lite planer som jag funderar på. Så man får se ;)

Hoppas även på en grej..... Fast jag vet att det kommer bli så ändå ;)



Jag ska se lite tv nu och prata med mitt folk på msn ;)

Hörs sen....

Lördag då....

Eller egentligen så är det söndag nu och måste komma ihåg att ställa om klockan innan jag lägger mig, så jag har nån som visar rätt iaf :)
Ja gårdagen vart det att se film hos Karro och idag såg vi film här hos oss. Vart att se en rolig film först som Jonna tipsade om och sa att den ska vara bra och det var den också, tack sötnos =)
Sen såg vi en ny inspelad version av " The Amityville Horror" helt okej men jag är då glad att jag inte såg den ensam :P

Ja då har så gott som hela helgen gått igen och inte har man gjort så jätte mycket vettigt, men jag har idag faktiskt städat hela lägenheten med dammsugning, skurat, dammtorkat, diskat, torkat rent i köket och städat toan. Så nu har man en ren lägenhet igen känns skönt...

Har väl inte så mycket mer att säga utan de kommer väl hända lite mer saker till veckan...
Mer om de sedan.. :)



Jag ska lägga in nya bilder i datorn under morgondagen tror jag att det blir :)

Men nu blir det sängen.
Godnatt!

Film...

Idag har vi inte alls gjort mycket, haft Karro på besök ett tag och sen lagat mat och busat lite...
Men ikväll blir det att jag far till Karro och ser lite film, så de kommer bli skräckfilmer :P
Gillar inte att se sådant själv men med nån annan går det hur bra som helst, fast man kanske är lite rädd men hallå de är väl de som är meningen med såna filmer eller hur? :)
Men dock så blir man dubbelt så rädd når "någon" sitter och skrämmer en innan det ens händer något ;) Lite småtaskigt faktiskt men nå vet jag man får tillbaka för de sen ;)) haha

Nej nu väntar jag bara på att C ska komma från duschen så vi får sätta ögondroppar åt Lillan så jag kan börja dra mig mot Karro och sen till Ica för att köpa snask :P
Sen blir det en massa film tittande...

Så ni får ha en trevlig kväll de vet jag att jag kommer ha iaf :D



Hörs imorgon....

Nu så....

Nu är så gott som allt fixat....
Jag var i går och skrev under kontraktet och fick de i handen på en gång, gick sedan ner till soc för att lämna in papprena där så jag kan få pengar för hyran, så jag kan betala den och förhoppningsvis hämta ut nycklarna på fredag nästa vecka istället för måndag veckan därpå...
Men jag hade hoppats på att få träffa min handläggare på samma gång men hon gick itne att få tag i, så jag hoppas hon ringer mig. Så jag kan fråga uti möbler och sånt :)
Men har hon inte ringt på måndag så får jag prova ringa henne så jag kan få nån koll på allt.
Och så att jag kan flytta in nästa helg i lägenheten.

Nå nog snackat om de.
Idag har vi inte gjort så jätte mycket men dock så vaknade jag i natt av att jag hade feber och ont i hela kroppen :/ Men jag tog en tablett och drack massa vatten och la mig igen och när jag vaknade halv 10 så var jag betydligt piggare och orkade med hela dagen :)
Har även haft Emma på besök och så färgade jag hennes hår.
Vill också färga håret, fast kanske inte riktigt än ska vänta ett tag till iaf.

Nu är det bara 2 ggr imorgon och lördag morgon så har Tindra fått sina ögondroppar färdigt, så skönt det ska bli. Nog för att jag tror att det har gått över men ska ändå sätta klart alla för säkerhetsskull :)

Få se vad man hittar på imorgon kväll då?!
Ska kanske övertala Karro om att vi ska se en skräck film :P
Måste prata med henne.....

Nej nu ska jag packa upp varorna och sen blir det att se tv tills det är läggdags.



Ha en fortsatt trevlig kväll.....

Ny vecka...

Ja de känns som om veckan började idag istället för igår och de är ju för att jag kom hem efter en lång helg uppe i byn :)
Fast har hunnit få en del gjort idag ändå.
Var hos Karro på morgonsidan för att hon skulle hjälpa mig med Tindras ögondroppar och så tog vi en sväng till ica.
Sen gick jag hem och då somnade Tindra såklart i vagnen så jag lät hon sova och stannade ute ungefär 40 min, men jag var inte sysslolös inte utan Lulebo ringde och sa att alla papper är klara så de är bara att jag kommer in och skriver på dom så är lägenheten min "på riktigt" :)
Och hon påminnde mig även om att jag måste ha en hemförsäkring innan jag skriver på papprena, så då var jag tvungen att ringa till mamma först för att fråga hur jag skulle fixa de. (Jag har inte en aning om sådant, har aldrig behövt ha de förrän nu)
Men hon tyckte att det skulle vara enklare om jag ringde pappa för han kan mera om de. Sagt och gjort så gjorde jag de och pappa kollade upp de på internet på en gång och tecknade en försäkring åt mig och gav mig försäkringsnummret så jag kan skriva de på pappret, för papprena från försäkringsbolaget kommer inte förrän om en vecka.

Så imorgon har jag också lite saker att göra:

  • Ringa dagis och sjukanmäla Tindra, för resten av veckan.
  • Ringa min handläggare angående kontraktet och möbler.
  • Åka in till stan för att skriva kontrakt.
  • Hinna träffa min handläggare troligtvis för att lämna massa papper.
  • Måste på apoteket och köpa nytt nässpray åt Tindra :)

De var de jag kunde komma på nu men de blir säkert mer jag måste göra imorgon bara för de. =)
Måste även få påpeka att jag blev riktigt irriterad på Tindras ögoninflammation ikväll :/ Den har gjort så att hon har blivit ännu mera förkyld och de visade sig med att hennes näsa slog igen helt för 2 ½ timmar sen, så hon inte har kunnat andas genom näsan. Men jag fick henne att somna efter många om och men efter att jag tog bort tutten så hon istället kan andas genom munnen lättare. Och de är första gången hon sover i sin säng utan tutte :)
Man kanske skulle prova vänja av henne från den?! (:

Nej nu ska jag göra klart de jag gör sen blir det att sova, kan tänka mig att de blir att kliva upp tidigt imorgon....
Så de blir väl ett inlägg imorgon efter jag fixat allt de dära ;)


Mammas prinsessa <3

 


Hemma i byn...

Ja då har hela helgen gått igen utan att man nästan har gjort något vettigt :)
Åkte hit som sagt i torsdags efter vi hämtat lillan från dagis och hon sov så gott som hela vägen hit.... Skönt de med tanke på att hon satt fram med pappa, för han har ju inte så mycket tid att underhålla henne medan han kör =)
Och måste även tillägga att min mamma fyllde år i torsdags också!
Och under fredag så gjorde vi inte alls speciellt mycket utan tog det mest lugnt och lekte på bara :)

Under lördagen kom min mormor & morfar för att äta smörgåstårta och vanlig tårta och fika som det bjöds på, alltid trevligt att träffa dom tilloch med Tindra gick med på att vara i morfars famn :)
Och efter att dom farit så bar det iväg in till stan för att handla lite och för att byta Lillans skor till en större storlek, vi har köpt ett par Kuoma vinterskor och dom var hälften så dyra i finland som här i sverige.
En bättre affär att fara dit å köpa och medan vi ändå var där så köpte vi ett par likadana åt Vilmis också :P

Sen fick vi besök på kvällen av H & S och då vart det att ta en drink och äta massa chips och godis medan vi tittade på stjärnor på is :)
Trevligt sällskap var de.

Men en mindre trevlig sak var att vi var tvungen att åka in till akuten med Tindra i morse :/
De började i fredags att hon var lite röd i ena ögat och på lördag började det komma massa klet från båda ögonen och så var hon lite gnällig under kvällen.
Och när vi klev upp i morse så var båda ögonen helt igen svullnade så det syntes inte mycket alls av hennes ögon... Så mamma ringde in och så skulle vi få komma dit till kl 10. Och mycket riktigt som vi trodde så hade hon fått en ögoninfektion :S
Så vi fick ett recept på ögondroppar utskrivna och de ska hon få i ögonen i 6 dagar ungefär, men som tur är så är det inte smittsamt iaf :)
Det kan hända att hon får vara hemma från dagis under veckan beroende på hur det läker i ögonen hennes. Vi får se hur det ser ut på tisdag helt enkelt.

Men vi har även hunnit med att äta middag hos farmor & farfar idag och de var super gott som vanligt, farmor bjöd på hennes goda kyckling :) Och så fick vi glass till efterrätt!

och imorgon blir det att åka hem på förmiddan skulle jag tro att det blir, vid den tiden Tindra ska vila middag :)
Men för att sammanfatta denna helg så har den varit lugn och skön, förutom att Tindra har varit super mammig hela helgen. Jag har inte kunnat gå någonstans utan att hon har följt efter eller blivit lite ledsen när jag gått ut.
Men som tur är så har hon världens bästa mormor som löser de :D

Nä men nu ska jag njuta av lugnet en kväll till och umgås lite.
Så ni får ha en rolig arbetsdag imorgon, alltid kul att kliva upp tidigt ;) hihi


Mammas tjej :)

Hörs....

Arbets & åka....

Ja de vart som arbets i morse lite ovärt de kändes att ens åka dit när de tog endast 20 min och plus att dom började 10 min sent dessutom.
Men åt andra sidan så hann jag åka hem på samma biljett så de vart billigare :)

Men för övrigt så har nu allt med min lägenhet fixat sig, borgenär ringde jag in om igår och dom hade kontaktat han på en gång typ. Så nu väntar jag bara på att papparena ska bli fixade, så går allt som smort sen :P
Och de känns skönt, nu kan jag andas ut. Och just de tack Urban! :)
Och så har jag fått lite möbler av C mormor, vilket var snällt dom skulle ändå rensa bort de i flytten och då kan jag lika gärna ta de, så de slipper vara så tomt i lägenheten sen :D

Annars idag så sitter jag bara å väntar på att mamma & pappa ska komma så vi får packa bilen och hämta min bebis från dagis så vi kan åka sen :P
Men de dröjer inte länge tills dom kommer och jag har packat färdigt faktiskt ;)
Ska bara slänga ner kylvaror innan vi åker så är det klart....

Nej nu ska jag fortsätta med mitt och så hörs vi på måndag då jag kommer hem igen :)
Ja eller så kanske de blir nå inlägg i helgen vi ser ju.... :)



Vi hörs....

Tisdag...

Ja jag ska börja med att säga, att de har löst sig med de sista på lägenheten nu!
Så jag väntar på ett samtal ikväll så jag får lite uppgifter och så ringer jag Lulebo imorgon på morgonen :)
Känns riktigt bra måste jag säga.

Ja dagen idag då var som vanligt att föra Tindra till dagis dock så kom vi lite sent, för att jag råkade somna om imorse :) men inte gör de nå.
Sen har jag bara hängt hos Emma tills jag hämtade Tindra och sen for vi tillbaka till Emma för att hänga lite till :P
Och sedan gick vi hem för att laga lite mat och sen har vi bara lekt på.

Men undra om man skulle ta sig en dusch innan lillan ska sova :)


De var allt jag hade idag, få se imorgon om de sista ska fixa sig så blir allt bra...

Hörs...

Bra nyheter...

Idag fick jag väldigt bra nyheter :)
Allt gick jätte bra på soc och jag får ta den lägenheten jag ville ha, men de enda är väl att jag själv får betal typ 150 kr för hyran. Men de är inga pengar alls att ens prata om =)
Så med andra ord så är jag väldigt nöjd med hur dagen gick.
Fick veta en massa där och vilka papper jag ska fixa och vad för nå jag ska söka i bidrag. Så efter mötet så åkte vi direkt till skatteverket och hämtade pappret dom ville ha och sen tog vi en lunch och efter de åkte vi till lulebo för att lämna i intyget och ett namn till borgenären. Fast de sista har inte riktigt löst sig men de ska nog vara fixat imorgon.
Så jag kan få hem kontraktet och skicka in den så ska resten bara rulla på :)
Men jag behövde även kontoutdrag från banken så de fixade vi och sen gick vi till försäkringskassan för att hämta papper om bostadsbidrag och utfyllnadsbidrag. Så även de är fixat, väntar som sagt bara på kontraktet så jag kan fixa resten...

Men nu ska ni få höra nåt väldigt klantigt jag lyckades med idag då!
Efter vi hade varit på alla ställen så gick vi tillbaka till bilen och jag la alla papprena jag hade i mappen på biltaket och så satte jag in Tindra i bilen och rökte. Sen klev jag in i bilen och vi åkte hem...
Sen när vi kom hem och håller på att plocka ur Tindra ut bilen så börjar jag tänka, vars är mina papper och frågar emma de? Vi kollar i bilen men sen kommer jag på att jag glömmde dom på taket!
Haha tror ni jag är klantig? ;P

Så de var bara att slänga i Tindra lite mat och sen ta första bussen in till stan för att leta efter papprena.
Letade först där vars vi hade parkerat vid domkyrkan men inget där så jag gick efter vägen vars vi hade kört.
och när jag kommer ner till norra hamn så ser jag massa papper som ligger på trottoaren. Ja! tänkte ju jag såklart och de var alla mina papper :D
Så jag samlade ihop allt, dom vara bara lite smutsiga men inte gör de nå. Nu slipper jag hämta ut alla papprena igen, tror ni det var en lättnad eller? Ganska så.
Men de kommer jag säkert få höra länge.... :P

Med de sagt så kan jag även säga att med allt de här fixat så har de lyfts en stor tyngd från mina axlar, jag känner mig mycket lättare nu. :)
Nu börjar allt....


Mamma och Tindra, 3 månader gammal bara.... :)
All min kärlek till min underbara familj som stöttar mig i allt <3

Återkommer imorgon med uppdatering om hur allt gick... :)

Slut på helg...

Ja då var helgen slut igen....
Och idag har vi varit på språng mest hela dagen :)
Vi började med att gå till ica för att köpa lite grejer åt en herre som var bakis i morse, är ganska så nöjd med att jag hade en helt nykter helg :P Men de lär man väl ta igen sen... =)
Men iaf så åkte vi sedan med Emma till elgiganten och sen åkte vi till hennes mamma för att äta lite mat och fika lite. (För er som inte vet, så har jag inte pratat med min moster på över 1 år, av personliga skäl) och inget jag tänkre gå in på....
Men mest för att se när Tindra härjade runt en massa :P
Åkte sen vidare till Erika och kollade på kattungarna en sväng, sen var det bara att åka hem för att lillan skulle ha något att äta.
Och resten av kvällen har vi spenderat hemma i soffan, tills de var läggdags. :)

Och imorgon är det äntligen måndag :P Haha ja de är nog inte många som längtar tills de blir måndag men jag gör de faktiskt den här helgen. Och de är för att allt kommer att bli så mycket klarare imorgon efter mötet, som jag verkligen hoppas kommer gå bra.
Så imorgon har jag besked om jag får flytta in i lägenheten.
Så de blir väl en uppdatering om det imorgon.

För nu ska jag se tv och sen blir det sängen, så kanske de inte blir så sent...
Fast de skulle inte vara dåligt de heller ;)



Hörs imorgon...




De vart...

Igår vart det en lugn kväll så man satt bara hemma.
Men först var vi till storheden för att handla lite grejs och chips såklart :P är ju ett måste om man bara ska sitta hemma och glo tv en fredagkväll :)

Och Tindra har sovit lite dåligt i natt,, hon har vaknat av att hon drömt och var ledsen :/ stackars liten... Så de vart att gå upp ett par gånger och sista gången satt jag hos henne 1 timme utan resultat, så jag smög ut och så gick C upp och fick henne att somna om.
Men som belöning av natten så sov hon till halv 10 i dag :) Gode skönt säger jag bara, de behövdes verkligen.
Så nu är jag pigg och utvilad.

Så nu återstår de bara att se vad som händer ikväll??
Ids verkligen inte sitta hemma idag också, de kan bli ganska så tråkigt...
Nåja man kan alltid hoppas iaf ;)

Nej nu ska jag se en film och äta lite chips, måste ju passa på medan dom andra är ute i stugan för att fixa lite grejer innan vintern. Men så måste jag dock hinna dammsuga  och ta en dusch, fast det hinns alltid :P



Nee åter till filmen nu...
Blir väl kanske att slänga in ett inlägg senare, då jag vet vart kvällen bär mig :)

Later...

Fredag....

Idag är jag på betydligt bättre humör än igår kväll kan jag glatt tala om...
Hade ett långt samtal igår kväll och jag hoppas att något jag sa gick in och stannar och att du tar till dig... Jag vet att en del av sakerna tog hårdare än andra, men de var tvunget att bli sagt.

Nåja till något roligare, så igår var jag med Tindra till dagis som vanligt och sen gick jag bara hem och tog det lugnt för en gångs skull :)
Sen fick jag ett paket med posten, som det var 2 grejer till Tindra som jag klickade hem förra veckan, helt gratis dessutom :P
Och så fick jag en avi med posten som de stod att jag hade ett paket att hämta ut och jag hade inte en aning om vad de var i den. Så de var bara att gå till ica efter 18 och hämta de...
Fick iaf en glad överrasking i paketet. De var en helt ny rakhyvel som inte ens har kommit ut i butik ännu, som jag fick ett provexemplar av, så den blir det att prova när man duschar senare och se om det stämmer med reklamen :)

Och de Tindra fick var en kanin handocka och ett par halksockar :)

Så och idag har vi inte alls gjort mycket utan har rensat bort lite kläder som är för små för Tindra och ändrat lite i byrån hennes, funderade även på att hänga upp hennes hylla i sovrummet, men jag vet inte vad man ska ha för skruvar så ska kolla de sen istället :)

Ja man får väl se vad som händer i helgen då, har väl en sak som kanske händer men inget är säkert ;)
Och sen så får man se om man hittar nån som känner för att göra något kul med mig :P
Jag har massor av energi nu helt plötsligt, fast då är ju problemet att ingen annan har de typ.... Och de är ju typiskt =)
Nåja de som lever får ju se!
Men förhoppningsvis så kommer det att hända nåt iaf...
Nä nu ska jag se färdigt vbå och sen se om jag hinner se lite One Tree Hill innan lillan vaknar och vill ha min uppmärksamhet :)



Ha de trevligt dag så kanske de blir nåt inlägg senare beroende på vad som sker...



..........

Jag skrev ett inlägg nyss men jag kände inte för att publicera det och de var för att jag är så förbannad för att inget jag säger når fram...

Men jag ids inte skriva ett nytt ikväll så det får bli imorgon istället då jag kanske är på bättre humör...



Hej.......



16 månader....

Igår blev Lillan hela 16 månader gammal! Stora tjejen nu...


Så få se nu vad vi har gjort hittills i veckan då.
I måndags var vi hemma tills vi tog en sväng till storheden med Emma för att köpa nytt schampoo och jag hittade ett som luktade så sjukt gott, de luktar smultron...
Och sen var vi bara hemma resten av dagen.
Tisdag var de dagis som vanligt och så fick jag en glad nyhet. Och den var att jag har fått en lägenhet, de var den jag ville ha. Och ett stort plus är att den ligger alldelens bredvid vars Karro & Emma bor :)
Men nu får jag bara hoppas på att jag får ta den sen också, men de får jag veta på måndag och blir det så, så kommer allt ordna sig till det bättre :)
Men jag hann även med att stor städa hela lägenheten, dammsuga, skura, dammtorka och rengöra toan så de vart riktigt rent och fräscht... De känns skönt!

Idag har jag fått tid till en visning av lägenheten kl 14, så de blir att göra de efter jag hämtat Tindra från dagis.
Så sen får jag se vad vi gör resten av dagen.

Men nu ska jag iaf se på reprisen av vbå och sen ta det lugnt med några avsnitt av nya säsongen av One Tree Hill :D



Hörs sen istället....


Tack...

Som vanligt så började allt skita sig under dagen och inget gick som jag ville. Men tack vare min underbara sötnos så vart min kväll räddad :) Jag kunde komma loss och få fara ut ett tag ikväll. :P
De är guldvärt sötnos verkligen <3
Jag kan inte tacka dig nog =)

 
You are the one's who give's me the hope to keep going on...

Snö!!

Nu faller den första snön, äntligen! :D
Fick ett sms om att det snöade i Boden och efter 1 timme kanske så började det snöa här också, de är lycka för mig, jag älskar när snön kommer. Visst det blir kallt men jag bara älskar det ändå!
Så fint...

Nej nu ska jag fortsätta njuta av snöfallet och leka med min lilla älskling <3




Hemma...

Jag bestämde mig för att vara hemma ikväll trots allt...
Fanns inge att göra så då var det lika att stanna hemma ändå. Lite trist fast vad gör man?
Och Tindra var verkligen super trött ikväll, fast de var inte så konstigt med tanke på att hon klev upp kl 7 och och sov sen mellan 11-13 och däckade bokstavligt tala halv 8 nu ikväll. Så man får se vilken tid hon kliver upp imorgon :)
Men jag hade väl ändå inte tänkt att vara uppe speciellt länge ikväll jag heller är lite småtrött redan.

Men nu ska jag spendera resten av kvällen med att se en film på 5 an och sen säkert nån annan film på datorn, ha en hel del att välja på.

Så ni får ha en trevlig fortsättning på kvällen....


Helg igen då....

Men den  här helgen blir dock inte lika innehållsrik som förra....
Utan jag har inte en  aning om vad man ska göra, är faktiskt helt plan lös denna gång.
Så om nån har nån idé så är det bara att säga till.
Ikväll var det väl egentligen tänkt att man skulle göra nå, fast som sagt så har jag inga ideér, så man kanske tar erbjudandet att vara hemma och spara lite pengar och kanske göra nå nästa helg istället :)
Fast åt andra sidan så är det inte speciellt kul att bara sitta hemma själv sen när Tindra har lagt sig för att sova, de brukar bli ganska så trist....
Så med andra ord har jag just lite beslutsångest angående hur jag ska göra.

Och imorgon blir vi också ensamma hela dagen och vad ska man göra? Hade varit kul att hitta på något med nån. Ingen som har lite att göra imorgon? :)
Bara att säga till....



Nåja jag ska väl lägga mig och lyssna på lite musik nu innan lillan vaknar från sin vila :)
Beroende på hur länge hon sover, så kanske jag också somnar ;)

Skriver mer vettigt sen, när jag kommit på hur det blir...


Lugn kväll...

Lämnade Tindra på dagis som vanligt i morse och gick hem för att städa och så vart det också, jag städade hela lägenheten och även toan.
Men dock så fanns det ingen disk så sen vart det lite trist att bara sitta och inte göra nå. Så jag gick till Emma istället för att hålla henne sällskap när hon höll på att städa sin lägenhet, hade väl kunnat hjälpa till men orka de, lite får hon väl göra själv också. :) haha

Så vi åt lite macka och såg på våra bästa år och pratade en massa. Sen vart klockan så mycket att det var dags att hämta Tindra från dagis och så gjorde jag också. Och efter de så gick vi tillbaka till Emma för att hjälpa henne att hänga upp nå gardiner :)
Fast före så svängde vi i på ica för att posta ett brev och köpa en banan till mellanmål åt Lillan.
Och vi vart kvar där till efter 16 nångång innan vi gick hem för att äta middag och busa innan läggdags.
Och Lillan var ganska så trött ikväll, hon kan inte alls ha sovit mycket på dagis men men vad gör man. Så de vart sängen redan innan halv 20. :)
 
Och sen dess har man bara suttit här för att fördriva tiden och pratat med trevligt folk på msn och de har jag även tänkt att fortsätta med ;)


Senare....