Helg....

Så var det helg igen och inte mycket får man gjort... Utan de vart att fara till hertsön i går för att fira Karro som fyllde 21! Grattis! :)

Vart liten sent men så vi man sova ut för första gången på jag vet inte ens hur länge =) För Tindra spenderade går kvällen, natten och förmiddan hos farmor och faster i stan. Och det hade gått jätte bra den här gången och de kändes skönt :)
Men man saknade henne direkt när man vaknade. Så vi var hemma till strax för 14 sen åkte vi in till stan för att hämta gullungen :P Tindra hade fått sig 2 par skor av farmor, ett par foppa tofflor och ett par sandaler :) Skit söta!

       

Vi gick en sväng på stan och köpte mjukglass för de var ju så fint väder, för en gångsskull :) Hoppas värmen kommer snart, så de blir riktig sommar nångång.....

Har inte blivit många knop gjorda här hemma utan har busat med Tindra en massa bara :P Och kvällen blir lika lugn kolla tv och så.....

Ja just de ja Tindras farmor ville måla Tindras tånaglar ocg de fick hon såklart ;) Så här blev resultatet:

Gulligt vah?! ;D

Så nu ska man tillbaka till tvn men först lite bilder på min sötnos: :P
 Och hon har ju fått sig en egen tvättkorg också :P
       
     

Såja de var allt för mig....

Hej....

Turkiet...

Nu kommer de lite om hur det var i Turkiet. (Lite sent men, tid har jag först nu) :P

Vi åkte dit på onsdag kväll då flyget gick och de gick bra att lyfta och allt Tindra sov den mesta delen i min famn,så min bak vart lite avdomnad ;)
Men landningen gick inte lika bra för lillan ville inte ha tutten eller dricka något så de slog igen i hennes öron också :/ men de gick över sen iaf, som tur var :) Och jag kom även underfund med att jag inte är flygrädd iaf, utan flyger gärna fler gånger ;D

Väl framme i Turkiet så klev vi på en buss som skulle ta oss till Alanya och till vårat hotell. Sen checkade vi in och gick upp på rummet för att sova nån timme, dock så fanns det en barnsäng på rummet men de var en säng med skit låga kanter så man var vaken de mesta av dom nätterna så inte Tindra skulle trilla ur sängen.....
Men sen fick vi byta till en riktig resesäng med höga kanter och då kunde man sova betydligt bättre :)

Väl där så gick dagarna ut på att sola, bada, äta en massa ;P och shoppa eller springa på stan varje kväll ungefär =) Men det gjorde absolut ingenting för de var bara kul.
Är det första gången man är utomlands så måste man ju passa på att kolla runt lite och så. :) Men vi hade det jätte trevligt. Sällskapet var de bästa =) Och maten var det inge fel på, men dock så vart man lite less efter en veckan av att bara äta maten på hotellet som var samma på ett ungefär varje dag ..... :)

Men vi såg dock på fotboll en kväll också eller killarna såg fotboll och vi tjejer gick runt och kollade på stan istället,
mycket trevligare ;P och sen åt vi ute och drack lite, så de var jätte kul och snällt av Tord då såklart som bjöd oss. =)

Vi gick även en sväng på dan för att försöka hitta en matvaruaffär för att köpa barnmat åt tjejerna. Men de var inte så lätt, men vi hittade ändå men till våran förvåning så hade dom bara dryck och efterrätt. Alltså ingen vanlig barnmat!
Då började vi fundera vad deras barn fick för mat när dom var små?!

Nåja allt vi gjorde var att ligga vid poolen på dagarna, ta en drink i baren (vi hade all inclusive) och shoppa på kvällarna :)
Alla andra tyckte jag hittade en massa att köpa, men inte jag utan jag köpte mig ett par flipp flopps, 2 tjocktröjor, ett par shorts och ett linne.
Till Tindra hittade vi en jätte fin röd BjörnBorg tröja och så fick hon ett linne och matchande shorts till av Farmor med Hello Kitty på :P Vilma fick en likadan och dom såg ut som tvillingar sen, i likadana vagnar och kläder ;D Skit gulliga!

Och måste tillägga att våran lägenhet där var jätte fin med en ENORM balkong :DD Och en jätte fin utsikt :)
Första bilden på morgonen i Turkiet.-Bilder på balkongen och utsikten från den.
             

Och lite bildern nerifrån poolen på lite av varje:
               

Just de vi var även ner till stranden en dag och skulle sola och så. Sanden var bränn het och de blåste så mycket att man inte kände när man brände sig och de gjorde vi alla skulle jag tro. :) Inte de bästa men man ska ju uppleva de också :P

         

Så nu orkar jag inte lägga upp mer bilder än nån till så får det räcka för ett tag.
Hoppas ni vart nöjd nu :)
    



Såja nu får ni klara er :P

Duktig tjej....

Måste bara få säga att Tindra har tagit sina första steg i helgen. Hon tog 2 steg när man släppte hennes händer och hon har gjort det flera gånger efter de också :) Min lilla tjej börjar bli stor nu :D
Snart springer hon ;P



Midsommar...


5 saker på min "to do-lista" för dagen:

1. Plocka lite här hemma
2. Hänga upp lite tavlor
3. Färga ögonbrynen
4. Färga håret

5. Festa!!! m.m


5 dåliga egenskaper:

1. Kan vara på riktigt dåligt humör ibland :D
2. Blir lätt grinig, om de behövs :P
3. Blir gnällig om jag är hungrig ;)


5 platser jag bott på:

1. Luleå
2. Korpikylä
3. Luleå
4. Östermalm
5. Gammelstad

5 jobb jag haft:

1. Städat för ISS på Coop
2. Praktiserat i köket på ett dagis
3. Letar jobb för fullt ;D

(Ja, jag ändrade första grejen. Lät intressantare om den här dagen istället) ;)
--------------------------------------------------------------------------------

De blir ett kort inlägg, för har massor att hinna med idag innan vi ska inleda midsommar firandet :D
Veckan har ju som sagt gått ut på att flytta, flytta, flytta och flytta lite till. Men nu är den gamla lägenheten tom och de är lite kvar att städa bara, så slipper man den sen. :P
Har hunnit packa upp lite grann här i nya men de är en hel del kvar än.... Men de viktigaste är uppackat iaf och så har jag en massa att göra sen under veckorna.

Till veckan ska Tindra på sin 1 års kontroll, fast de dumma är att Vårdcentralen i g-stan har stängt till augusti så vi måste åka till Stadsvikensvårdcentral i stanistället. Korkat....
Nåja inget att göra åt. =)

Men ska dra mig vidare och göra lite nytta så jag hinner med allt som ska göras och så att det inte blir helt sent innan man kommer iväg ;P
Ni får såklart en bild innan jag avslutar!

En kväll i Turkiet :)
(Som förövrigt ni ska få höra om senare i helgen, finns inte tid för de nu) ;)

Sista natten....

I natt är det sista natten i den här lägenheten, så skönt det ska bli att flytta till något nytt och större för den delen :P Är lite less på att bo här nu och så blir det ju på ett helt annat ställe :) Men jag ser inte fram emot att flytta över alla grejer till den nya, men de borde gå rätt fort ändå...

Plus att vi inte behöver städa den gammal själv utan de har vi lejt bort till Josefin för en slant. Skönt att inte behöva tänka på de, men vi ska såklart städa lite som putsa fönster och ugnen är redan rengjord. Så hon hinner med allt annat som torka ur alla skåp, lådor, lister, element m.m.

En lite uppiggande bild :)

 
Och söta Vilma :)


Imorgon blir det full rulle hela dagen, men allt är ner packat förutom grejerna i toan men de är inge mycket så de slänger man ner imorgon på morgonen efter att man använt de som behövs....
Tindra ska få vara med sin gammelmormor imorgon ett par timmar så man hinner få över de mesta och börja packa upp medan dom andra kör grejer, så nu vet du Karro vad som gäller vi ska stå och packa upp en massa och slipper förhoppningsvis bära ;P
För jag vill då inte vara den som bär kartongerna jag har packat ihop från köket :D haha
Men de är inte mer än rätt att gubben får bära sånt, för de är då jag som har packat ner så gott som nästan allt. Han har hjälp till först i går kväll och idag på dan. Och jag har packat ner en massa grejer hela veckan, själv! =) 

     

Just de har lite bilder när Tindra och moster leker i tältet :) (fast jag tror moster hade roligast, eller vad tror ni?!)
         
Tindra vart less efter en stund och stack, men moster satt kvar och lekte en stund ;P (sorry broor men du är bara för söt) (:

Oj de är ju 4:de dan i rad som jag uppdaterar :D Men tyvärr så får ni vänta på Turkiet inlägget ett tag till, tills vi flyttat iaf ;P Men sen kommer den de lovar jag.... :)

Hade inte mer än det här att säga nu utan ska se lite tv och sen lär det bli sängen, så man orkar med morgondagen också =)


Hörs!

Sött.....

Vart inte att sova så många timmar i natt men de gjorde inge... Somnade där kring 02.30 kanske de var....
Vart väckt sen 04.30 ungefär av att Christoffer ville något och när jag öppnar ögonen och tittar på han så står han med rosor i handen :D Och ber mig komma upp och kolla!

Så jag kliver upp och när jag stiger ur sängen så ser jag en massa blad på golvet (från rosorna då) :) Går vidare in i köket och ser ännu mera blad på golvet och massa rosor på bordet, bänken & spisen.... Även i hallen och vardagsrummet var det blad och rosor lite överallt. Gissa om jag vart förvånad? ;) De var verkligen jätte gulligt gjort av honom <3
Så sa han att han aldrig har gjort så åt nån annan och att han älskade mig av hela sitt hjärta... De fick mig verkligen att smälta :) Han är så underbart söt när han vill =)
Älskar dig <3

Och lite bild bevis av allt tog jag såklart:
          
Sött vah?! ;)

Men de var dock jag som fick städa allt det där i morse :P men de gjorde absolut inget...
För det där var de mest romantiska som någon har gjort för mig <3 De här kommer jag leva på länge...

Men jag tog såklart bilder på efter att jag plockat ihop alla rosor och satt alla i en vas :
   <3
Just de ska tillägga att det var hela 55 st rosor :)

 

Nåja de får bli allt för den här gången.... Ville bara tala om hur söt han är :)

Ute...

En liten snabb uppdatering då.
Har inte hänt speciellt mycket under veckan utan har bara varit med Karro och packat en massa, helt själv faktiskt. Tömt våra garderober och rensat sånt som jag inte tyckte skulle vara kvar =)
Men även tagit nästan så gott som allt porslin, glas, formar, skålar m.m
Men de är en del kvar som jag ska ta tag i under helgen för på måndag får vi nyckeln till nya lgh och då ska allt vara ner packat och klart :D

Ikväll vart jag sååå sugen på en McFlurry med algrensbilar som smak, så jag raggade upp Emma för att köra och drog med Karro och packade med Tindra då såklart :P
Så bar de iväg mot stan och kolla runt lite tills lillan hade somnat och sen för att köpa McFlurry :) De var riiiktigt gott kan jag lova!! ;D

Jag har inte ens haft tid att skriva någonting om våran resa till Turkiet än.... Men jag lovar det kommer nog mest troligt imorgon kväll skulle jag tro :)
För nu är jag för trött och har lite magvärk så jag ska bara slå på en film och lägga mig och se, efter de blir det sängen för hela slanten..... :)

Tindra älskar sin boll :)



Mammas ängel <3


Mina 2 älsklingar <3

(En bild från våran lgh i Turkiet första morgonen)

Hej på er!

1 år...

Nu har min älskade dotter Tindra blivit 1 år! Eller i lördags egentligen men har inte hunnit skriva nå förrän nu :)
De var en massa släkt och en massa fika som var väldigt populärt ;P
Och Tindra fick fina grejer också men de blir mer sen efter att vi flyttat.

Ja så nu är det bara att packa en massa, får nycklarna till nya lgh på måndag så då är det bara att börja flytta grejer. Blir full rulle den här veckan och helgen och nästa vecka när man ska fixa till i den nya :D Nåja de blir ju bra sen när det väl är klart. =)

En bild på Tindras tårta. (Mitt och Karros verk) Och en med ljuset tänt och pajen där brevid :)
 

Mammas gullunge <3
     

Älsklingen <3


Men ska lägga lillan och vilaen stund nu och fortsätta packa....

Hemma igen....

Nu är man hemma igen, ganska så skönt men ändå  så ville man stanna kvar en vecka till för den veckan gick så himla fort...
Men skönt har det varit och jätte roligt :)
Längtar tillbaka redan! :D

Blir bara en kort uppdatering nu för orkar inte skriva allt utan de blir en annan dag, har en massa att fixa till på lördag då min lilla prinsessa blir 1 år! :O Kan inte fatta att hon redan fyller 1.
1 år sen hon kom till oss och nu är hon stora tjejen :)
     

Har även varit barnvakt åt Vilma idag från 14.30 - 19.50 varit lika roligt som vanligt och kommer ju sakna att umgås med henne nu när man gjort de 1 vecka i sträck. Ja och alla dom andra i den familjen, de ha varit sjukt kul och jag gör det gärna igen. :) (Förhoppningsvis nästa sommar ;P)

Nåja men jag är nöjd med resan och har blivit en massa brun, man kände sig blek på planet hem men de gick över rätt snabbt när man hade lite att jämföra med ;D
Blir väl nån bild på de sen, men inte nu för nu blir det sängen nästa är en aning trött :)

Men jag hinner bjuda på en lite semester bild innan sängen ropar =)

Vi är nere vid en hamn i Alanya och tog lite grupp foton :)

Godnatt på er!