Nästan...

I fredags åkte vi till boden med Thess och O och gjorde stan där, hittade svarta byxor och bytte till dom istället så nu är jag nöjd :)
Kikade lite i butiker och sånt, köpte nya trosor och ett nagellack åt lillan innan karln kom och hämtade oss så åkte vi och hämtade hem barnen från dagis och köpte pizza till middag.
Lördag vart de massa bus och sen åkte vi till Ä-byn på barnkalas trevligt. Hem och göra middag och chilla och bara vara så där lagomt mycket som de går med härjande barn :P
Söndag åkte barnen på kalas med sin mamma och de vart även bestämt att dom skulle stanna hos sin mamma så vi fick mera tid att packa ihop lägenheten här, vilket är så gott som gjort nu endast lite kvar och de fixas idag sen är vi redo för flytt härifrån iaf :)

Vi åkte mot lule kring 2 tiden och for på intersport, behövde prata med en där om en annan sak :) Åkte sen på djurmagasinet för att lillan ville kolla på fiskarna :D Gick in på öb en snabbis och hittade pärlor åt lillan som hon tog med till sin pappa och ville bygga dom där, hon kanske kommer ihåg att ta hem dom sen igen :)
Eftersom att vi vart barnfria så passade vi på att gå ut och äta lite kina mat bara vi 2 <3
Brummade sen mot boden och packade bilen full som vi sen åkte och tömmde hos J, då vart vi av med lite iaf :)
Ringde även ett samtal på kvällen och jag är så tacksam att du ville ställa upp A :)

Lämnade tillbaka bilen och åkte hem och monterade ner tv hyllan och packade en del så nu har vi såå lite kvar att de kommer finnas massor av fritid idag!
Undra sig vad man ska hitta på? :P

Nu väntar jag på att karln ska vakna och kliva upp för jag är redan rastlös!! :P
Dessutom så är han ju ledig i 2 veckor nu, så underbart <3


Saknar min prinsessa <3


Hittat...

Dom svarta byxorna dök upp idag, när jag hämtade lillan så hängde dom på kroken.
Gissar starkt på att de är nå pucko som inte vet vad som är deras och inte...
Nåja dom var iaf försmåa.
Så efter jag lämnat lillan på dagis imorse så drog jag mig mot tuna till Thess, vi lämnade O på dagis och åkte sen till stan för att hitta just överdragsbyxor och mössa vilket vi båda var ute efter :P Lite skoj så där :D
Hittade inga svarta i rätt storlek så de fick bli ett par rosa, men nu vet jag inte riktigt om dom passar till den nya jackan, hms... Får fundera på de helt enkelt.
Hade varit så mkt enklare om de hade funnits svarta!
Men hittade dock 2 par mössor på rea dessutom, passar perfekt :)

Nu ska jag kika klart en film och sånt, så jag har något att göra medan lillan sover :)
Imorgon får jag sova med min älskling, längtar!! <3



Älskar er <3

Stan...

Vi börjar komma tillbaka till rutinerna igen, skönt!
Men de är gode skönare att slippa stressa iväg till nå på morgonen :D
Men detta gör vi endast för att lillan ska komma tillbaka i rutinerna som sagt och för att hon inte ska kastas på dagis nästa vecka på full tid med en gång, kan vara bra med en mjukstart :) Och hon trivs som fisken i vattnet med en gång!
Hon har även fått nya fröknar, en som flyttat från en annan avdelning och en helt ny... Men de går bara bra och jag har överlåtit vilandet på dagis till lilla damen själv vill hon så vill hon annars inte :)
Med andra ord så har det går väldans bra att både lämna och hämta hjärtat <3



Idag medan lillan var på dagis så åkte jag in till stan för att träffa tjejerna :)
Vi tog en lunch på db och sen shoppa för dom vart det iaf jag hann inte med mina ärenden, jag måste nämligen köpa nya överdrags byxor åt damen då dom andra har försvunnit spårlöst :/ För här hemma är dom inte har letat och vet att skulle jag haft dom så hade dom varit med dom röda hon fick av mommo, men inte!
Hon kan ju ha dom röda men dom är lite korta och har inge snöre underfoten som är väldans bra då dom inte glider upp. Så ska se om de blir att inhandla imorgon kanske plus att hon behöver en ny mössa lite tjockare än den hon har men tunnare än vintermössa så de står på inköpslistan :)


Kom på att jag saknar mitt blonda hår, fast jag trivs i mitt mörka såklart också :)


:)

Jag vart lite avbruten mitt i skrivandet för min älskade man hälsade på en snabbis så myste med han tills han var tvungen att åka hem igen <3
Saknar han så pussade en massa på han, så man klarar sig tills på fredag då vi ses igen :)
Älskar dig <3


Nu ska jag kika lite tv sen krypa ner i sängen...


Måndag...

Helgen har varit lugn på många sätt de har varit såå skönt att bara vara :)
Vi har inte gjort direkt mycket alls möblerat om hos Karro fast de måste göras om igen vart som inte perfekt så där :)
Men jag har även gjort stan med Emelie, Vilma, farmor Annelie och Jossan var super trevligt, trots att det började regna :) Efter de följde jag med Ems och Vilmisen hem till dom och bara surrade en massa och busade med lillafröken :)
Sen kom min karl och hämtade mig så vi for och köpte hem pizza till middag! Gott :P

Igår vart det storstädning här hemma alltid lika skönt att städa :P De passade jag på att göra medan karln for och klippte gräset hos sin pappa...
Medan jag gjorde middag i form av fiskpinnar och mos så packade jag min första flyttlåda :D Tyckte de kanske skulle vara på tiden med tanke på att att vi får nycklarna om 1 vecka och 2 dagar :P
Men men de är ju saker som ska fixas innan så vi får väl se när vi får in alla saker!
Men ska packa lite mera när jag ändå har börjat :P



Ska se Ronja med lillan nu en stund sen göra lite vettigt :)

Älskar er <3

Some...

Vart en sväng till storheden igår för att handla lite och hittade även en ny jacka åt lillan, en softshell jacka och billigt dessutom, annars är dom svin dyra men nu har hon en så hon klarar hösten och våren sen :) Plus att jag köpte i en storlek större storlek så hon kan ha den dessto längre :)


Rosa så klart :D

Idag tar vi det bara lugnt, ska ta en dusch och sen lär det blir att gå till Karro och lite senare idag så lämnar jag lillan hos moster och åker iväg en sväng.... Så vi får se hur resultatet blir!

Nä om man skulle göra lite nytta nu kanske :)
Längtar tills min karl kommer hem <3


Mammas hjärta <3

You say, I say...

Vi åkte aldrig hem i måndags de var mer lockande att stanna och sova med min karl ;)
Och lillan ville leka med barnen en kväll till innan dom åkte till sin mamma så de vart att göra så och hon bestämde även att vi skulle äta plättar till middag, så vi gick och handlade och de åt vi till middag :)
Igår gick vi upp tidigt för att hinna med bussen till lule där jag lämnade lillan hos moster och åkte in till stan för att ha möte med min af handläggare, som gick bra och de var lika som förr så inge skillnad...
Åkte hem till lillan och moster och hängde där hela dagen och bara tog det lugnt, vi gjorde middag och min älskling kom och gjorde oss sällskap :)
Idag har jag inte en aning om vad man ska hitta på alls, men karln kommer hem på lunch iaf :D
Sen får vi se vad man hittar på, blir nog att handla i eftermiddag kan behövas för de ekar tomt nu! :P

Åhh gud vad jag längtar tills vi flyttar :D




Älskar er <3

Ahhh...

Haft en skit mysig helg :)
Har haft bra väder så vi har varit ute i lekparken och vi har badat 2 ggr eller jag har inte badat men jag fick T att bada igår iaf :D
Barnen hade skit roligt iaf :)

  
 
;))

Idag är det måndag igen så en ny vecka, har nå möte och sånt i veckan sen blir det bara att ta det lugnt och mysa :)
Nästa vecka ska nog lillan börja på dagis igen så hon får en liten mjukstart innan hon går fulla dagarn igen...
Så vi får se, men de här veckan ska vi bara njuta.
Älsklingen har även börjat jobba idag igen och de var mindre roligt men snart ledig igen så :)
Idag ska jag och lillan åka hem till lule igen medan älsklingen kommer först imorgon, tyvärr :/ Sova utan han 1 natt, usch men snart flyttar vi ju så man får se de ljusa i saken :D

Nu ska jag se lite teletubbies med lillan och sen ska hon få bada och jag ska ta mig en dusch :)



Älskar er <3


I tell you...

Fredag redan igen, veckorna springer bara iväg!
Veckan har vi tagit det lite halv lugnt, så att säga med möte och läkarbesök och lite stress där emellan :)
Nåja får se hur det går iaf...
Åkte hit till boden i onsdags för att barnen skulle komma hem och Tindra har längtat så efter dom, hon tyckte att vi skulel hämta dom redan förra veckan och varje dag :p Sötunge ;)


Igår var det kasst väder så de vart mer eller mindre en inne dag fast då gick vi och handlade och så fick barnen leka ute ett tag medan jag gjorde middag :)
Idag har karln varit och kört sin pappa till kallax och kl 13 ska vi och mäta i nya lägenheten igen för att beställa så vi får lite fixat så fort som möjligt :) Typ golv putsning, nya tapeter, persienner m.m
Så ska vi nog sen hitta nån lekpark åt barnen att leka i när vi är färdiga :)
Resten av helgen kommer nog gå i lugnets tecken och så hoppas vi på bra väder så man kan vara ute för nu är det nämligen sista semester dagen för T och på måndag börjar han jobba igen tyvärr... Men han ska vara ledig lite mera sen lagom till flytten så vi hinner med allt sånt :)

Nu ska jag strax hänga tvätt och göra lunch sen innan vi ska åka :)



Älskar er <3


Ännu...

Ännu mera regn och de är sjukt trist...
Helgen har varit tok mysig, vi bestämde oss för att ta det lugnt och bara stanna hemma, vart att grilla och ta nån cider/öl och bara finnas till och njuta av underbart sällskap :)
Fast då var vi såklart på tivolit på fredag under dagen med prinsessan så hon fick åka karusell ett par ggr, eller många och vinna en boll och en kanin :D Guud vad hon älskade de!! :)
Bilder finns dock men dom är kvar på Ts kamera så ska väl ladda in dom senare ikväll skulle jag tro.

Idag har de varit så sjukt trist väder så vi har endast stannat inne med en tur ut för att handla lite gott ;) Men nu under 2 dagar kommer vi att ha betydligt mer att göra...
Nåja de är skoj det med :)
Och imorgon ska vi och inspektera nya lägenheten mer ingående så de ska bli kul och även att se vad lillan tycker om den :)



Och idag fyller ju världens bästa Emelie år, Grattis gumman! :)


Nu ska jag ta och mysa med mina älsklingar <3

Regn...

Regn idag såå sjukt trist...
Men åt andra sidan så kan man vara inne och slöa med gott samvete :)
Vi har njutit av att ha mommo här dom sista dagarna och igår åkte hon hem tyvärr, så trist :) Vi längtar redan tills nästa gång =)

Har tok längtat efter min karl heela veckan lång...
Och igår kom han och överraskade mig under natten med blommor och choklad <3
Jag har världens bästa karl och nu vet ni de också :D
Han är helt underbar, älskar dig <3

Idag har vi inte gjort mycket alls sett på pippi nästan 10 ggr om :P Vi har duschat, lekt och blåst upp en massa ballonger för de ville ju lillan så gärna ha :P Gått till ica i regnet och ätit pizza och lillan fick sig en glass efter maten :)
Nu ser vi pippi igen men snart ska vi då se annat är ju iaf simpsons på en stund sen ska lillan sova och jag ska mysa med min älskade karl <3

Imorgon får vi se vad vi hittar på, med lite tur så blir det en dejt :)



Vi har varit ute en massa och sparkat boll och en massa, massa annat :D
Färgade även håret igår och de vart mörkt, men jag gillar de :D
Ska se om man kan fixa en bild sen ;)


Ska mysa med min prinsessa nu :)

Längtar!!!

Vi har haft en trevlig dag utomhus med min älskling och barnen här :)
Dock så var ju min prinsessa hos sin pappa under dagen, men de gick bra ändå och hon är ju hemma igen :)
Har varit ute i lekparken ett tag med mest ute hos Karro så barnen har sprungit på gräsmattan och vi åt även middag ute. Sköönt väder, härligt!
Hoppas nu verkligen på fler såna här dagar och mera värme :P

Imorgon skulle de bli regn med med lite tur så regnar det inte så mkt, mamma ville till storheden en sväng, men lite regn har ingen dött av ;P




Jag tok längtar till den 1 september!!
Bara 1 månad kvar idag tills vi ska flytta ihop med min stora älskling och barnen :D
Längtar sjukt mycket tills dess!!!
Ska äntligen få bo ihop med mitt livs kärlek <3



Älskar er <3