Sovmorgon....

Fick sova länge nu på morgonen, ända till halv 9 :D Så skönt med lite sovmorgon för en gångs skull =)

Så helgen har varit lugn var på stan på lördag och letade nå kläder åt mig, hittade dock bara en tröja men de gjorde inge. Men köpte även ett par nya solglasögon :)
Christoffer kom in till stan efter jobbet så vi fick hämta ut hans ring (äntligen) :D Efter de så for vi till storheden och åt på max, skit gott var längesen man åt där.
Handlade lite på coop också innan vi for hem. Sen vart de bara att vara hemma resten av kvällen.

Söndag hände det inte så mycket utan städade bara lägenheten, slog på stort å dammsög, skurade, dammtorkade och städade hela toan :) Kände mig rätt så duktig men sparade disken åt Christoffer som ännu inte har blivit diskad för övrigt :P Men inte min huvudvärk iaf ;)

     

Måste skryta lite om min lilla älskling också som springer runt i sin gåstol och "kryper" runt i hela lägenheten och fort går det :D
Och så är det 2 tänder till på väg, framtänderna där uppe är på väg ner nu :p Och tur som är så har hon inge feber utan hon "skiter" ut tänderna istället, vilket är tur de iofs :P hahah

image206

Igår var vi till Karro sen bar det av till storheden för att köpa de sista till imorgon :)
Var in på H&M också och hittade en ny bh och ett linne åt mig. Hittade en jätte söt ljus rosa klänning, ett par rosa capri byxor och en snobben "tennis klänning" åt Tindra.
Och vi får tacka farfar Sture som har gett oss pengar för Tindras pass och för att köpa kläder åt henne till sommaren :) Jätte snällt... =)
Men de kommer bli att handla ännu mera kläder åt henne nästa gång man är till stan. Så hon har lite mer.
Och för övrigt så igår var de 1 månad tills vi åker utomlands :P Så de börjar vara dags att fixa pass åt mig och Tindra så man hinner få de också, men ska försöka göra de på fredag :)

Hittade även lite små prylar som man behöver när man ser de :D Men de var nödvänditg faktiskt.
Vi handlade även mat till imorgon som vi ska äta, de blir tacos :) Gott gott!!
Och köpte även ölglas som vi ska grogga med :D så slipper man en massa disk och även små plastglas till jelloshotsen som vi ska göra tills imorgon. :P

Så med andra ord så blir det fest imorgon!!! :DD
Känner mig duktig för jag har inte druckit på över 4 veckor :P Så de börjar vara dags nu och vad är bättre än Valborg att supa till?!
De kommer nog att bli trevligt med lite folk, dricka och lite spelande som de brukar bli ;)) Just ja de påminner mig om att vi måste bestämma en tid så jag får meddela dom som ska komma så dom vet...

Tindra smakar på allt som sagt och då kan de se ut så här när det inte är nå gott :)
       

Ja just de glömde säga att Tindra nu mera kan säga usch (ysssh), tutte och bebis :P Mammas duktiga tjej :)

Så här går det ibland när moster lär henne lite saker och härmar :D
       
Haha såå söta man kan vara :DD

Nåja ska lägga TIndra och vila nu och så kommer Karro & Kj hit snart så ska avlsuta med en bild på min prinsessa :)
image217

Hörs sen.....

Tidig morgon....

Ja idag vart det då en tidig morgon för Tindra tyckte att det skulle vara himla kul att vara vaken från strax efter kl 6 :) Vilket inte jag tyckte dock men men vad ska man göra. Men jag sov till och från mellan 6 och kvart i 7 ungefär medan lillan lekte i sin säng.

Ja i veckan då har det inte hänt så värst mycket utan Karri har varit här alla dagar ungefär, så har vi sett på nya säsongen av One Tree Hill dock bara 7 avsnitt men de finns mer avsnitt på datorn ;D Så de är bara att vi fortsätter at bänka oss framför tvn :)
Ja men då har vi lagat mat också såklart :P

Och igår var det att fara till stan, men då skulle jag hinna duscha först och sminka mig lite så Karro var här 07.40 ungefär och då hade jag precis vaknat :D
Hahah de är inte speciellt ofta som de händer nu mera, att Karro är vaken innan jag och Tindra är de. =) Men nångång ska ju vara den första.

Ja men iaf så skulle Karro vara på arbetförmedlingen 10.15 kom dock lite sent så vi var där 10.30, men vi skyller på att bussen var seg :D
Efter de så var de bara att knalla in till stan. Skulle se om jag hittade nå sommar kläder till mig, hittade bara ett långlinne i en färg som jag aldrig annars har på mig, men de är ju sommar snart så de ska ju vara lite ljusa färger. Mer än bara vitt och ljusblå som jag brukar ha :D
Så den blir det att ha på Valborg med svarta leggings skulle jag tro. De ska nog bli fint :)

Och hittade ett par skit snygga solglasögon som jag ska köpa nästa gång vi är in till stan. 
Hittade även en jätte fin tjock tröja åt Tindra men den fanns då inte i rätt storlek i den färg jag ville ha åt henne, så de blir att köpa en i grått istället nästa gång. Och så hade jag även 25% rabatt på ett valfritt plagg så de blir billigare... :P

När vi kom hem så såg vi nå avsnitt av One Tree Hill tills vi kom på att Tindra skulle ha mat och då vart det Karro som vanligt som ville ge henne mat.
Och då ser man ut så här:
     

Och idag blir det att se nå film med Karro när hon har vaknat och så..... :P
Nåja ska ta ut lillan i vagnen en stund nu så hon får sova :)

image201

Hörs sen istället.....

Måndag....

Då var det måndag igen :) Och fint väder har det varit hela dagen, så skönt att vi äntligen får vår så sommarn kommer snart =)

Ja men igår söndag då så skulle vi fara på barnens hus men for först till Christoffers mormor & morfar för att hälsa på och så bytte Christoffer till sommardäck på bilen, släpvagnen och på sin mammas bil. Han är så duktig och hjälper gärna till :)

Så där vart vi ett tag ungefär 2 timmar, fick massa gott fika men sen vart jag lite uttråkad av att inte ha någon att prata med, så jag gick till Karro istället. Och lämnade Tindra i hennes gammelmormor vård :) 
Hon hade dock somnat så de var inga problem alls.

Sen efter en timme så kom dom och så bar det äntligen iväg till barnens hus, fanns några olika vagnar och vi hittade en billig och fin vagn i svart. Och med den färgen vart vi båda nöjda :D
Köpte även ett paraply till vagnen med uv skydd på insidan av den.... Fast den vart grön inte svart :P

         

Sen åkte vi till storheden för att handla lite så vi har mat under veckan, nu när Christoffer jobbar senare på kvällarna. Och hittade faktiskt en ny mössa åt Tindra :D En ljusrosa med en lite toffs mitt på huvudet, plus att det var rea på sånt så vi fick den för hela 10 kr ;))
Köpte massa mat och ostbågar till mig och Karro då :P Såg en blogg om en tjej som hade fått 25 st ostbågs påsar i present, så man vart lite sugen så köpte de. =)

Efter de så for man och lämnade de till Karro sen hem och packa upp allting och skruva ihop ny vagnen. Kan ju säga att vi hade tur för när vi satte dit de ena hjulet så lossnade de en liten plastbit och då gick det inte att låsa hjulet.
Men då provade jag igen idag att låsa den och det gick om man tryckte lite hårdare än på den andra :) Så då hade vi tur att den inte var trasig :P
Vi hann även med att ta en prommis på 15 min kanske så lillan fick sova ett litet tag. =)

Nåja ska gå och se CSI med älsklingen nu. :)
Men först bilder på Tindra med sina snygga solglasögon :D (fast som hon inte gillar att ha på sig, som syns) ;P

         

Godnatt på er! :)

Stan....

Så idag har man vaknat ganska så tidigt kring kvart i 8 ungefär, inte riktigt då man vill kliva upp på en lördag morgon :) Men så är det när man har en liten en som vill kliva upp å leka och de måste hon få göra såklart =)
Men imorgon får man sova lite extra iaf för då är det älsklingens tur att gå upp med henne :D
     

Idag har vi hunnit vara i stan ett par timmar också, var upp på babyproffsen och kollade efter en vagn (en sulky då) att ta med till Turkiet :) Som vi för övrigt åker till om 5 veckor och 3 dagar :D

Iaf så hade dom några vagnar på rea så dom var inte alls dyra, men dock som vanligt så var vi då oens om vilken färg de skulle vara på de ;P Christoffer ville ha en kamoflage färgad (om man stavar de så) =) och jag tyckte att den limegröna var finare :)

Men vi beslöt oss för att fara till Barnens Hus imorgon och kolla vad dom har för utbud där istället, så kanske vi hittar en färg som båda gillar :D
De är alltid ett problem de här med färger för oss, jag vill ha en ljus och lite mer "tjej" färg ungefär medan Christoffer hellre vill ha mörka "kill" färger på grejer :) Men för de mest så brukar det bli att vi tar den färgen jag vill ha :DD hahah......

Så hade jag köpte en jätte söt mössa åt Tindra i onsdags men då vi kom hem och provade den så var den för liten.... Så det var bara att lämna tillbaka den igen.
Kollade om dom hade några andra mössor men ingen i rätt färg eller storlek. Ja, jag vet att jag är en aning kräsen när det gäller sånt ;)
Plus att dom har jätte fina "Hello Kitty" kläder åt Tindra i jeans material klänningar, kjolar, hängsel byxor och lite annat. Som jag bara måste köpa åt henne till sommaren :D

Och jag hittade även ett par mjukis byxor åt mig med samma märke som var skit fina, som jag ville köpa men som vanligt när man då hittar någon man vill ha, så finns det inte i rätt storlek eller i den färgen man vill ha.
Men vi ska fara till storheden imorgon och kolla på Lindex och H&M efter mössa åt Tindra, så ska passa på att se om dom där byxorna finns där ute :) Förhoppningsvis gör dom de. =)
Annars fick jag bara med mig ett svart linne hem ( av Christoffer) :) Min älskling <3

Tindra nybadad och äter välling :)   Och ja Tindra vill ha kameran så fort man tar fram den :D
              

Nej ska se klart Las Vegas nu sen mysa med älsklingen.... Och Lillan sover redan så gott :)

image188

Hej på er :)

Ny vecka.....

Ja de var det en ny vecka igen och allt är ungefär som vanligt :)

Helgen vart bara lugn, vart jag och Tindra som var hemma på fredag och myste på och åt massa godis, för Christoffer var ute för att fira en kompis som fyllde år. =)

Sen på lördag vart det bara att vara hemma hela dagen ungefär och satt hemma vid tvn på kvällen, somnade tidigt också :P
Och på söndag var vi någon annanstans hela dan kändes de som ;)
Först gjorde vi oss klara sen åkte vi till Tindras farmor och hälsade på en sväng och sålde vårat hemmabio system (om de nu heter så), efter de vart det att fara ut till storheden för att leta en ny mobil åt Christoffer (Tindra har ätit på hans så den funkade knappt);D han hittade dock ingen just då.
Så vi fick med oss lite fika av farmor iaf och körde hem henne, sen skulle vi till björks men då kom ju Christoffer på att han skulle in på Elgiganten och kolla där om han skulle hitta nån.

Och det gjorde han faktiskt så han köpte en där och tid tog de (enligt mig iaf) :D

Efter de for vi äntligen till Emelie, Alex och Vilma och hälsade på, Jenny och Loke var också där, så de var trevligt.
Där var vi ett tag fikade och pratade lite och barnen lekte :) Sen kring halv 6 ungefär så började vi fara hemmåt och bara ta det lugnt resten av kvällen =)

Så under veckan har vi mest varit hos Karro och hälsat på och så :) Och igår var vi till Bvc och vägde och mätte lillan, som nu väger 9,5 kg och är 74 cm lång(längden var samma som sist):)
Lillan växer så de sjunger om de, men så ska de ju vara ;P

Och på onsdag blir det fika i stan med Jonna och Angelica alltid lika trevligt, var ett tag sen man träffade dom igen :D Nåja man får bli bättre på de där =)


       

Hann även med att vara in till stan i fredags en sväng, Karro skulle skriva på nå papper och skulle egentligen på babysång men så vart det inte :)
Så vi hann in en sväng på Lindex också och hittade 2 st tröjor åt Tindra.
De står "Jag älskar Sverige" på den :D

   

Har bara hängt hos Karro under resten av veckan men hann även med att vara med Emma ett tag också :)
Och idag har jag hunnit städa hela lägenheten medan Tindra kröp runt på golvet och rev ut en massa saker, så fort jag hade plockat upp de ;D
Men de är ju så de är med såna små ;P
Sen gick vi till Karro så Tindra fick slita och bråka lite med katten :)

Så nu är vi här hos mig och Christoffer hade lagat middag och allt när vi kom hem vi fick fläskfilé och potatisgratäng, skit gott vart de :DD
Nu är det nästan dags att lägga Tindra men ska säga hejdå till Karro först såklart =)

image180

Hej så länge....

Film...

Filmade nyss när Tindra kryper, fast de är mer ett hasande fram istället :D Men de gör inge lika söt är hon för de ;D


Tindra kryper
Uppladdat av Cruzidull

Piss väder....

Hmpf skrev sist att de varit bra väder så vaknar man upp till ett snöoväder typ :S J-vla skit väder säger jag bara. Känner inte så stor lust att gå ut i de här vädret alltså, men har inte bestämt mig om jag ska göra de än....

Funderar på att gå till Karro är roligare att vara där än bara här hemma där det absolut inte finns ett skit att göra :) Men ska isf göra klart maten så de är fixat innan vi går.
Plus att Christoffer ska mest troligt och träna efter jobbet så då blir de ännu länge att vara hemma själv =)

Nu leker lillan i sin gåstol som hon tar sig runt med, fast mest bakåt men framåt om man peppar henne lite. =) Annars så öppnar hon dörren till tv bänken och sliter ut alla dvd filmer som är i hyllan :-P
Och endast för att jag ska komma dit för att plocka upp det åt henne så hon kan slita ut allt igen :D
Kom på att jag hade lite nya bilder i kameran på sötnosen =) 

        

Och igår var vi hos Karro igen och smaskade massa godis ;P
Sen kom Christoffer och hämtade oss så åkte vi hem och åt middag, sen skulle han iväg för att fixa några lampor i bilen till besiktningen så de var klart. Då passade jag och Tindra på att följa med fast han släppte då av oss på Ica Maxi istället.
Var skit skönt att gå runt där i lugn och ro och kolla på massa saker utan att ha en stress-pelle i hasorna som säger att man är långsam ;D Men älskar han för de <3 ;)
Så medan Tindra tyckte att det var skönare att sova ungefär halva tiden vi var där så kollade jag lite på kläder åt henne men de fanns inte så mycket. Ska köpa bättre till sommaren så man får rätt storlek och så :)
Men dock så hittade jag 2 st linnen åt mig själv ;D Jätte fina och hade ingen sån modell så de vart bra och billigt var de också :P Och så hade dom även rea på muggar, inte för att jag dricker kaffe men man kan ju ha annat i dom. =)
 

Sen kom Christoffer och pappa Sture dit och vi handlade de sista och så fick Tindra lite matburkar av farfar också. :) Alltid behövligt...
Sen var de bara att åka hem och se på tv tills de var dags att sova :)
         

Tindra äter macka med pappa :)
image161

Tindra i gåstolen =)
image168

Bra väder...

Igår var det skit fint väder så jag och Tindra passade på att gå ut på en promenad på ungefär 34-40 min, skit skönt att kunna gå ute utan en massa snö och slask =)

I helgen gjorde vi inte så mycket alls var mest hemma för Tindra är lite förkyld men det har blivit mycket bättre nu :)
Men dock klev vi upp tidigt på lördag och åt och så, sen åkte vi till Christoffers mormor & morfar. Där Christoffer skottade bort snön från uppfarten och vi satt inne och lekte på golvet. Och då helt plötsligt får Tindra för sig att hon ska balansera lite så hon ställer sig på fötterna och händerna i golvet och upp med rumpan i vädret :P Så står hon så en stund sen sätter hon sig ner igen =)
Efter de for vi till storheden för att handla lite städgrejor för våran skurhink hade håk i botten så vi köpte en ny och lite annat också (:

Men de dock så vart vi bjudna på middag hos Christoffer mormor så vi for dit igen vid 16 tiden och åt kassler och potatis, väldans gott var de :) Fika fick vi efteråt såklart. =)

Annars så var vi igår efter våran promenad till Karro och vart bjudna på plättar :D Massa mums! Sen var vi bara tvugna att gå till ica för att köpa lite godis. ;P
Blir nog att gå dit idag också men ska göra klart middan innan vi går och ge tindra lunch först....

Och nu har även Tindra börjat krypa framåt, tidigare har det bara gåt bakåt eller så har hon legat på mage och puttat sig bakåt :) Mammas duktiga tjej! :D

Nåja ska börja med maten innan Tindra vaknar.

De blir tyvärr inga bilder den här gången får lägga upp de sen istället. :) För Karro har alla våra bilder nu för att vi formaterade datorn i helgen så de var lättast att skicka dom dit, fast de tog ju en himla tid ;D  Har inte orkat ta tillbaka dom än, men ska göra de :P
Så ni får klara er utan tills dess :)

Nytt...

Tänkte bara skriva en snabb uppdatering :)
Har inte hänt så mycket alls varit med Karro igår och hon kom hit idag så lagade vi lite mat och lekt med Tindra såklart =)
Ja, jag måste ju lägga upp en bild på min tatuering från lite begäran att göra de :D

 Är skit nöjd med den ;)

Nåja ska vara social med Karro nu :P

Hörs sen istället.
image154