De sista...

De är bara 1 dag kvar tills vi åker nu :) Längtar!!!

Helgen har bara varit lugn var barnvakt på söndag åt söta Vilma, hon var som en ängel lika snäll som alltid :) Men Tindra däremot ville inte dela med sig av sina leksaker åt Vilma, utan satt och slet tillbaka allt som Vilma satt och lekte med. :P Knasunge :)
Vi var ut en sväng med barnvagnarna också, gick och hälsade på Christoffers mormor & morfar en sväng och sen förbi Karro å hämtade lite salva till lillan.
Och tjejerna satt och pratade för fulla muggar båda 2 :P

      
 

Och imorgon bär det av, idag har man köpt de sista som saknades. Skönt att få de gjort så nu är det bara packa som är kvar att göra :)
Vilket inte kommer bli de lättaste för jag har inte en aning om vad jag själv ska ha med mig :)
De Tindra ska ha med vet jag ju redan precis allt, för de har jag redan planerat för ett par veckor sedan. Bara Christoffer som stressar upp sig en massa över allt som ska med och att det inte ska rymmas :) eller rättare sagt så är de väl jag som tycker att vi ska ha mer väskor än vad han tycker :D Hahah
Ja men vi får väl se ikväll hur väl vi kommer överens om packningen ;)

Fick även besök av Jonna & Kim idag, var roligt att träffa henne igen, var nästan en månad sen sist. Men de måste bli bättring på de fronten, absolut :))

Nåja ska vara lite social med farfar Sture som kom för en stund sedan och vänta på att Christoffer ska komma hem igen. Han var tvungen att fara och jobba en sväng för mer än 1 timme sen :) Men han borde komma snart...





5 dagar kvar....

Nu är det bara 5 dagar kvar tills vi åker :) Ska bli så roligt, längtar en massa till onsdag...
Och de mesta är inhandlat utom ett par smågrejer som mat och dryck och lite annat smått. Som vi ska fixa i helgen och under måndag, så de blir gjort :)
Plus att jag själv ska köpa mig en egen solskyddsmedel, för jag känner inte för att dela en barnspray med Tindra ;D Och så tror jag inte att jag behöver fullt så starkt skydd, som lillan gör :P

Och under veckan så har man inte alls gjort speciellt mycket utan bara hängt med Karro, men ta inte de fel utan de är skit roligt att vara med Karro och jag vill ju nästan inte ens släppa hem henne på kvällen ;P
Idag var hon här från förmiddan till halv 1 ungefär :D hahah och ätit en massa onyttigt har vi gjort, de kan jag då lova :DD Fast de var lite vindruvor också så de vart inte helt onyttigt iaf :P
Du är bara bäst Broor ;)
 (inte den mest seriösa bilden, men bra ändå) :)

Annars så händer inte så jätte mycket här hos oss utan dagarna rullar bara på som dom ska. Och förhoppningvis lika fort fram till onsdag sen kan de låångsamt om de vill, så man hinner njuta av semestern lite också =)

Måste ju få skriva att min lilla tjej kan stå själv utan att hålla i sig. :D En liten stund iaf =)
Och de hon gillar att göra mest nu är att krypa in under bordet att sitta där och leka med någonting ett tag sen komma ut igen ;D
       
Är hon inte bara för söt?! <3

Nåja nu är ja sjukt trött för övrigt för lillan sover lite sämre på nätterna nu när hon är lite förkyld och plus att hon vaknar sjukt tidigt ibland... (men de är ju så det är) :)
Men förkylningen är mycket bättre nu redan på några dagar bara, så hon hinner mest troligt bli helt frisk innan vi far :)
För hur kul är det för henne att vara lite småsjuk och sen i en massa värme på de :S Men jag är säker på att förkylningen har släppt helt tills dess :)
Men ska dra mig mot sängen nu och hoppas på att min älskling kommer hem snart så jag slipper sova själv så länge ;)


Tindra äter på sitt lilla lejon. (Som är en annan favorit att göra) :DD


Hejs!

Helgen....

Så har det varit helg nu också och den har gått så fort, så de nästan inte är sant :) Men de är skönt ibland också.

Vi åkte då till Happis över helgen för att fira pappa som fyllt år på fredan, så vi hade köpt en present som var en ölmaskin med öl till då och de var mycket uppskattat :D Vilken tur!!
Men så skulle Anna även konfirmera sig på lördag och de gick ju  hemskt fort i kyrkan. De som brukar ta flera timmar tog nu bara knappt 1 timme. Men skönt var ju de iaf :)
Och efteråt så åkte vi hem för att äta mammas goda mat och sen fika en massa :D Så satans gott!! :DD
Mammas mat och fika är bara bäst. :)

Men vi hann även med att fika en gång till under kvällen (eller 2 ggr för att vara ärlig) för de kom mera folk lite senare och de var trevligt de med, för de var ett tag man träffade dom :) Och fika är ju alltid gott!
Sen gjorde man inte så mycket utan tog det bara lugnt och Tindra hade en massa att göra med alla katterna som finns hos mormor & morfar, som hon jagde runt en hel massa :D

Och idag for vi hem och hann med att handla lite snabbt på Ica innan vi åkte för att lämna Karro och Saga och sedan hem för att packa upp allting och bada lillan. Så sitter här nu och ska se tv snart med älsklingen :)

Och är man så fin som min lilla tjej så går det inte att låta bli att tycka om henne;)
Och ja, Tindra ska sätta allt i munnen och låta lite och sen visa vad hon har :P
     

Men jag ska ju inte glömma att skriva att vi minnsann har varit barnvakt åt lilla Vilma under torsdagen mellan 7.45-14.00.  (Märk väl att "vi" betyder jag och Karro :D) Men hon ställde så gärna upp och hjälpte till. Tack! :P
Å de var hur roligt som helst att ha Vilma här, lite mer att göra men de gjorde absolut ingenting och jag har henne mer än gärna igen. =)

Jag har 2 st jätte söta filmer på tjejerna när dom leker men ska be Karro lägga upp dom sen ;) *pik*
Vet inte själv hur man gör...

Här är den lilla i full fart att rensa allt inom räckhåll :P
     
       

Nåja ska se tv nu och äta lite onyttigt skulle jag tro :)


Ses....

2 år....

Tänkte bara tillägna ett inlägg till min älskling <3

Vi har varit tillsammans i 2 år förra fredan egentligen men har inte hunnit skriva de förrän nu :)
Men bättre sent än aldrig heter de ju.
(En gammal bild men vad gör de) ;)

Älskar dig <3

11 månader...

Nu redan är lillan 11 månader gammal och de är mindre än 1 månad tills hon fyller 1 år :D
Shit så tiden har gått fort, känns som om det var nyss vi kom hem från BB med henne och allt var nytt. Men nu fattar man inte att tiden har sprungit iväg, snart 1 år! :) De är otroligt.
Och så ser man en massa som nyss har fått bebis och att man själv önskar att hon alltid ska vara liten, för evigt ;P
Men eftersom att det inte lär hända så man får ta det som det kommer helt enkelt, men de är ju såklart en massa bra saker med att hon blir stor också, men man vill ändå inte :)

Annars så har det inte hänt så mycket under veckan varit med Karro mest och busat en massa med Tindra :)
Och så kom helgen så fort att man inte ena hann med. På lördag vart det att fara till stan och hämta ut Christoffers klocka som varit inne på lagning för batteriet. Så mötte vi upp Tindras farmor, mostrar och kusin och gick på H&Moch hittade en jätte söt pyjamas och en byxdräkt med Hello Kitty märket på :)
Sen skulle vi på P&P för att kolla på en slags solhatt som ser ut som en arab hatt typ :P Men dom hade ingen så vi gick på Team Sportia och hittade en jätte fin dress med ett linne och kjol åt lillan.
   

Efter de for vi hem och väntade på att Tindras mormor & morfar skulle komma förbi och hälsa på, så vi fikade lite och Tindra visade hur duktig hon blvit på att krypa och gå med stöd :)
Vi har även nu köpte en gåvagn åt henne med först så skulle hon inte alls gå med den utan satte sig ner bara, men nu har hon börjat gå med den jätte mycket. Hon tog en runda runt lgh igår kväll, hon har bara blivit stabilare när hon går så de är nog inte så långt kvar tills hon går själv :D

Eller så kan man göra så här när man inte vill gå med den :D haha
       

Så på söndagen tänkte vi fara å köpa pappas present men då var den slut, så förhoppningsvis så hinner dom få in den under veckan innan vi far upp =)
Och nu i veckan blir det att fara in till stan en sväng för att hämta ut mitt och Tindras pass. Och leta en present åt Angelica så de är gjort tills nästa veckan :)
Ja och de blir ju konfirmation till helgen också, lilla Anna ska konfirmera sig så man får nog kolla på något åt henne också när man ändå är i stan :D

Nu väntar man bara på att Karro ska komma hit så vi kan göra nå, se film eller något liknande ;)
Nåja ska se vad lillungen gör nu så hon inte river ut allt från skåpet :P
De räcker med att hon lyckades slita lös enter knappen från tangentbordet i morse :D

Lill snyggingen i sina solbrillor :P
image255


Shopping & Dop....

Så vi kom iväg och shoppade lite åt Tindra i lördags iaf, vi hittade lite fina kläder som ett par tunnare lång byxor, en tunn långärmad tröja och en jätte söt klänning och en bad"rock" :)

Sen for vi ut till barnens hus för att kolla på lite uv skyddade kläder åt henne men de var så satans dyrt så de var inte sant så de struntade vi i. Men ska kanske köpa en uv skyddad filt åt henne, men vi vet inte än utan får se.
Var även på apoteket för att köpa lite grejs, en skumspray för huden som även passar om man bränt sig, vätskersättning som kommer vara bra att ha när vi åker utomlands och vi pratade även med en som jobbade där och hon tipsade om en massa grejer bland annat om solskyddskräm åt barn som går att använda för barn under 1 år.
För de sägs en massa om att man inte ska smörja in så småbarn men så fanns de en som inte går i i huden utan ligger bara på huden. Så en sån blir det att köpa innan vi far :)
Fick även en semester folder om sånt som kan vara bra att ha med sig, så där är det ett par saker som ska köpas till innan vi åker också =)

Efter de for vi hem gav Tindra mat och gick sedan ut på en promenad och hamnade som de flesta gånger hos Christoffers mormor & morfar och även Tindras mormor var där, så vi satt utan på deras altan i solen ett bra tag och pratade och fikade en massa gott :D Och varmt var de där verkligen, så nu längtar man verkligen tills de blir riktig sommar :P


Några bilder på lillan som puttar i dörrar och tycker att det är hemskt kul :)
         
(Och om någon undrar varför en del av bilderna är lite konstiga med fläckar på så är det för att jag har tagit från andra sidan glasdörren) :D

Och igår var vi på lila Nikes dop, de är en jätte söt liten tjej. :) Som fick min lilla tjej att se jätte stor ut :P
Var en kort grej i kyrkan sen var det dopfika efteråt och de var gott, alla andra åt smörgåstårta och jag tog en liten tårt bit sen. Den såg jätte fin ut med vit marispan på och choklad bottnar med rosa smörkräm emellan med smak av hallon. Jätte god var den =)

Efter de så for vi till Ica Maxi för Christoffers mormor ville köpa ett par skor åt Tindra så de fick hon såklart :) Vi hittade ett par jätte söta skor och så fick hon en klänning med byxor till också, jätte snällt av henne (:
Ska lägga upp en bild på Tindra med skorna på sen så får ni se hur söt hon är med dom :D

Tindra har nu blivit jätte duktig på att gå när man håller henne i händerna :) Och hon gick själv faktiskt sitt första steg när hon höll i rumsbordet igår också :)
Min duktiga tjej. :))
       
 

Och så idag händer det inte så mycket alls skulle jag tro utan ska försöka få hit Karro så vi får se de senaste One Tree Hill avsnittet som jag laddade ner i fredags :D

Så ska gå och busa med Lillan nu men först ska ni få se en bild där hon visar sina nya tänder :D
  
Och en stor på älsklingen <3
image246

Tills nästa gång......


Valborg, 1:a Maj och lite till.....

Ja då har Valborg varit och hela kittet som följde med de :)
Vart då som sagt fest hos karro då och de var trevligt som alltid, en bunt tjejer och Kj så såklart. Trevligt, trevligt gör jag gärna om. Spelade lite sanning & konka och hade bara allmänt kul =)
Vart en tidig kväll iaf, men de är skönt med de också ibland....
Och lite bilder från den kvällen:
Jonna i drinkar taget ;) Jag också... Fast sen ville jag inte var med nå mer :P
 Elin och Angelica posade lite :) Jonna & Karro i full rulle :P
 Karro har fått nya tänder :DD

1:a Maj och en ganska så tidig uppstigning ungefär halv 9 var man redan vaken fast jag hade fått sova om jag velat men orkade inte ligga kvar i sängen mer än en kvart :)
Så vi kollade tv och busade med lillan och efter de tog vi på oss kläder och for till storheden. Tanken var dock att vi skulle hitta nå kläder åt lillan, men min kära gubbe tyckte att det var roligare att fara på OnOff å kolla lite :D
Men de gjorde inte så mkt iofs för lillis skulle ändå sova lite så vi tog vagnen och kollade runt i lite affärer och sen till ica Maxi för att handla lite mat till kvällen. Och de vart att grilla kött och potatisgratäng till de, mums säger jag bara åt nog lite för mkt men gott som fan var de. Vi bjöd även in Karro & Kj så även dom fick smaka på det goda :D
Resten av kvällen bestod av att leka med lillungen, som för övrigt kan ställa sig upp helt själv nu :D Så de kanske inte dröjer så länge innan hon går. (Hoppas, hoppas) Innan vi åker utomlands de skulle vara så kul :))

Och Tindra har även fått en Bobby Car av farfar som hon gillade på en gång :) Men inte riktigt förstått än att man måste hålla i sig och inte bara slitta och slita i ratten. :P haha
Men hon körde fram och tillbaka med den som en tok :DD
       Så söt man kan vara <3

Men efter ett tag så vart hon lite trött i fötterna så då gjorde hon så här:
     

Och idag var vi in till stan för att fixa pass till mig och Tindra och de gick hur bra som helst med lillans pass och hon vart jätte söt på kortet :) Innan kortet skulle tas så skulle hon pilla i allt hon hittade och skulle vara överallt, ja men de är ungefär som vanligt så :P
Jag därimot tog om min bild 3 ggr tills de fick duga :D Blir alltid så konstig på såna kort, hujja.... Nåja de duger ju iaf =) Behöver väl inte visa det så många gånger om jag har tur :D hahaha

Sen när vi var klara där så åkte vi med älsklingen till storheden när han ändå skulle ditåt och gick på Ica maxi en sväng och handlade lite och gick sen för att vänta på bussen, som vi fick vänta på i typ 40 min kanske :) 
Men inte för att det gjorde nå utan vi hade vårt skoj i väntan på den sega bussen =)
När vi kom hem så mötte vi upp Emma & Gismo så följde dom med oss hem. Vi tog en fika som vi köpte på Ica och surrade på en massa om en massa :P

Och ikväll vart det bara en lugn kväll med mina 2 :) De är alltid skönt de, för de är inte så ofta det händer att de riktigt finns tid för de.... Nåja man får ta vara på den tid man har, då man väl har den...... :)

Men ska väl lägga mig och se CSI nu men måste först få tala om att jag ska dra med Christoffer på shopping åt Tindra imorgon. Och ni vet ju vad han tycker om den saken, eller hur?! ;D

image231

Hejs på er...