10 månader

Vårat bus är nu mera 10 månder!
Stora killen, fast ändå mammas bebis ;)
 

 
Han klättar efter allt och har en sjujädra fart när han sätter den sidan till, vilket är alltid med andra ord :D
Ingen lugn stund, han ska vara med i allt och är riktigt mammig kan jag lova, tjuter friskt när jag lämnar rummet :P Men han är ändå världens gladaste och mysigaste bebis <3
Han vägen nu mera 8660 g och är 70 cm lång, växer så det knakar. Anväder just nu storlek 62 men tröjor är det dags att byta till 68!
 
Våran skatt <3

Städa,städa...

Ja just nu är vi inne i flyttstädningen, då vi har besiktning på tisdag!
Igår putsade jag alla fönster och torkade elementen. Så idag har jag torkat alla garderober och skåpen i köket. Inte mkt kvar alls så imorgon ska jag dit och göra klart.
Bara hoppas att karln inte är för bakis då han är ut ikväll ;P Nog med liv behöver han för att orka leka med bebisen under dagen!
Imorgon kommer även lillan hem igen, sköönt <3

Måndag börjar skolan eller 6 års är det ju för V så de ska bli kul :) Onsdag tänkte jag att flickorna ska få börja dagis igen en liten sväng då iaf sen nån timme på torsdag. Innan det drar igång på riktigt med alla rutiner.
Är även karlns sista semester vecka så trots massa att göra så ska vi även njuta lite <3

Dyka ner i soffan en stund sen en dusch och kanske en film på de innan man somnar :)

Flyttat!

Nu har vi äntligen flyttat tillbaka till gammelstad! Kunde inte vara mer nöjd, visst mindre boende yta men de visste vi redan så vi gör det bästa av situationen! Självklart letar vi större för fullt, men tills vidare så duger det.
Ungarna är då tok nöjda speciellt flickorna då dom fått nya sängar, loft sängar för att få plats med alla leksaker :)
Nä men de här ska bli bra de här. Just nu är de lite smyg kaos i vardagsrummet och vårat sovrum men de blir bättre vi jobbar på det :P

Om man skulle hjälpa karln att fixa så de blir något gjort ;))