Igår...

Ja, vi var till storheden som planerat och fick med mig allt jag skulle köpa och lite extra också såklart :P
Fast sen så skulle Karri handla lite mat så de vart en snabb handling och då menar jag snabb. Vi fick bråttom eftersom jag skulle hämta Tindra från dagis kl 4 och E skulle hinna göra sig klar inna hon skulle iväg...

Och som jag upfattade så skulle de bli lite fest igår, fast så var tydligen inte fallet och jag var nog inte ens inräknad
 för de.
Jaja skit samma då säger jag bara....


Men iaf så satt jag hos Karro och såg lite tv och sånt tills jag vart rätt trött där efter 1 tror jag klockan var och gick hem. Men väl hemma så var jag inte lika trött så jag la mig och började se en film istället tils jag vart trött och stängde av och la mig där kring 3 kanske den var.
Och idag tog jag lite sovmorgon och sov till 10 :) Ganska så skönt.
Ja men idag får man väl se vad man hittar på att göra.
Ska iaf julpynta lite och stryka gardinerna och hänga upp dom :)


-Jag kan alltid hoppas på att du tror att jag kan och att jag får visa dig-



Min sötnos <3 Som kommer hem imorgon för övrigt, så jag får pussa på henne :)

Hörs...

Tvätta....

Bokade tvätttid nu på morgonen mellan 7 -12 alltid lika roligt att kliva upp den tiden och speciellt för att tvätta... :) haha eller så inte.
Nåja har tvättat 2 maskiner redan och den sista är igång nu med alla julgardinerna mina :) Kan knappt vänta tills jag får sätta upp dom :P
Är grymt sugen på att julpynta nu, men måste köpa lite mera pynt har redan spanat in lite grejer som de nog blir att köpa imorgon.... Som ljusstakar till exempel har inga alls så ska köpa 3 st tror jag iaf och kanske nån stjärna och sen skulle jag få en stjärna på fot av mamma sen :)
Nej har verkligen lust att ta in julen redan nu och de är hur många som helst som har pyntat redan förra helgen och bara fortsatt, så jag vill också.....

Men blir att göra de i helgen fast innan jag kan hänga upp mina gardiner så måste jag låna strykjärnet av Karro så dom inte är helt skrynkliga =)

Nej nu ska jag springa ner till tvättstugan och hänga upp de sista och vrida upp torkskåpet mera..
Och sen ska jag ju till arbets idag, jippie! eller inte men vi skulle se nå film och bara 1 timme, så de är nog inte så farligt.


Hörs sen..

Onsdag...

Onsdag idag då.
Vad har hänt sen sist...
En sköterska från Bvc ringde på måndag eftermiddag och hade en ledig tid på tisdag åt Tindra till barnläkaren så vi var som tvungna att ta den tiden.
Så jag hämtade Tindra från dagis där kring 10 och gick till Bvc för undersökning och en spruta och den gick lika bra som dom tidigare gångerna :)
Sen tog jag tillbaka henne till dagis lagom till lunchen och vilan, sen hämtade jag hem henne igen där kring 15 tiden och var med henne tills C slutat jobbet och handlat snabbt innan han kom och hämtade henne.
Fick även bilderna från fotograferingen dom hade i början på november och dom var jätte fina :)
Och de är tur att jag är en så snäll faster så jag fick bilderna gratis :P

Och idag tog jag ett ryck och diskade äntligen bort berget med disk från i helgen...
Och tog en dusch i väntan på att Emma skulle vakna :P
Åkte iväg en sväng sen for vi hem och drog med Karro till konditoriet och åt kycklingmacka (eller jag iaf) :)
Sen har jag bara hängt här hos Karro pratat med mamma och haft ett samtal och inte så värst roligt.
Kan du inte ställa upp för mig, så ska du inte räkna med att jag kommer att göra de i fortsättningen heller.
Håll vad du lovat istället.

Nåja ska se nå tv och prata med min sötnos på msn =)
Och sen förhoppningsvis prata ut lite med dig....



Lite Storm....

Vi har just lite snöstorm utomhus nu!
Började igår lite smått att blåsa men ett par timmar senare så vart det snöstorm och så har det fortsatt hela natten och gör de än...
Härligt med snö men måste de blåsa så jävulskt bara för de? De får gärna snöa hur mycket som helst, men blåsten kan jag klara mig utan.

Ja helgen då.
Dom kom som sagt i lördags och ganska så tidigt faktiskt, vi gick hem till mig och fick lite grejer som vi tog upp och satte på plats.
Sen åt vi mat som dom hade med sig och de var gott som vanligt :)
Efter de åkte vi iväg till dollarstore, där hittade ja lite smågrejs som behövdes och sen sprang jag in på Barnenshus för att se om dom hade skötbords dynor, men dock var priserna hudlösa så de struntade jag i totalt. Och så trodde mamma att dom hade nån sån liggandes hemma, annars är det bara att köpa från Ikea en sån där uppblåsbar.
Vi åkte vidare till öb och hittade mera saker att köpa och sen till jysk för att köpa sängben till min säng, som jag äntligen fått nu :) och rullgardin till Tindras rum, dock så fick vi inte upp den utan borrmaskin så de får stå tills helgen då C skulle hjälpa mig, :)

Har fått min kökslampa fixad så nu lyser den bara bra och fick mattor av min mormor så nu ekar det inte lika mycket.
Fick mig även en stor hallspegel som ska hängas upp måste bara köpa plugg så att den sitter, för den var inte helt lätt att lyfta :P
Ja iallafall så handla vi lite på Ica maxi och jag hittade mig mina pärmar så jag kan få ordning på mina papper och sånt. Köpte även julmust bara för att det är så himla gott :D
Har druckit flera liter redan och det är inte ens december :p haha

Igår var det 2 veckor tills jag fyller år! Wohoo :P
Inte för att det är nå speciellt, men man fyller ju ändå bara år 1 gång om året trots allt....

Nåja idag blir det att städa lägenheten så den är ren igen och sen ska jag se om det finns nån tvätttid ledig under veckan, måste passa på när Tindra är hos sin pappa under denna vecka.
Dock så kommer jag hämta henne tidigare iaf 2 dagar den här veckan, så hon inte behöver vara till 17.15 varje dag och är jag ändå bara hemma så kan hon lika gärna vara med mig :)
Men idag så ska hon vara hela dagen för att prova och imorgon hämtar jag henne, lika så onsdag men dock torsdag så får hon vara till 17.15 igen för jag har en tid på arbets på eftermiddan att passa.
Och fredag ska hon då inte behöva vara till 17, så då får hon komma och vara med mig. :)


Känns faktiskt rätt så skönt att få ha 1 vecka för mig själv, första gången jag har 7 lediga kvällar i veckan att göra precis vad jag vill utan att behöva tänka på nåt annat...
Visst låter kanske dumt att säga så, men faktiskt så behöver jag de för min egen skull... För att jag ska orka sen också.
Men Tindra vet att mamma älskar henne mer än något annat och att jag inte vill vara utan henne <3
   


Och julklappar har jag redan börjat planera och ska köpa dom så fort jag får mina pengar. Har faktiskt bara nån som jag inte är säker på vad det blir.
Och som vanligt så har jag inte en aning om vad man ska köpa åt min kära syster :P Fast som vanligt så brukar det lösa sig ;D

Nej undra om man skulle sätta igång med städningen så jag hinner klart tills 12.50 då det är vbå!
Måste dammsugas, skuras, dammtorka lite och diska och rengöra bänkarna i köket. Så lite har jag att göra idag ...

Nå men hörs sen....




You made my night ;) Just keep make me smile ;)

God Morgon....

Idag klev vi upp ½ timme senare än igår, alltså 08.15 rätt skönt med tanke på att jag somnade efter 12 igår. :)
Vi såg på Idol och åt popcorn och drack julmust, köpte även glass och kakor men de vart det inte att äta. Och vi köpte även hem pizza till middag, gott var de minsann! :P

Nu kollar vi bara på lite nyhetsmorgon och ska gå och äta frukost och sen tror jag Tindra vill gå ut, för hon hämtade sin tröja och ville ta på sig den.
Så vi får se vad vi gör och så ska vi invänta och se när dom där uppifrån kommer :)
På nån timme alltså. :p

Nej nu ska vi dra oss mot köket.
Så hörs vi sen istället....

Fredag....

Äntligen har jag fått min nya dator!! :D

Då har man fredag igen och inte speciellt mycket att göra idag.
Tindra tyckte de skulle vara kul att kliva upp före 8 idag och så vart det :P Vi åt frukost och kokade hennes nya flaskor och nappar och sen tog vi på oss kläderna och gick ut till lekparken en stund.
Var dock inte ute så länge för de var rätt kallt och så blåste de också, men kul hade hon där men betydligt skönare att komma in i värmen sen :)
Sitter nu och inväntar Karro så ska jag sen ta mig en dusch innan Tindra ska vila.

Satt igår kväll och bråkade med msn, för den ville inte installera den versionen av msn som jag ville ha, utan var tvungen att ta beta versionen istället och de är riktigt kass gillar den inte alls....
Så Karro ska få kolla varför den inte ville göra som jag ville igår :)
Sen vet jag inte alls vad man ska göra resten av dagen, har inte en susning.....
Den som lever får se helt enkelt :)

Hörs bättre sen.....


Give me what you got.....

Flyttat...

Nu har vi flytta in i lägenheten helt, eller rättare sagt i måndags :)
Och Tindra sov lite oroligt första natten men de var nog mest för att hon var lite täppt i näsan, för i natt sov hon som en ängel, från 20 - 08 fast jag ska börja lägga henne tidigare men jag kommer alltid på saker som jag ska göra innan, men de ska det bli bättring på.
Har packat upp de mest nu utom kartonger med böcker, filmer, skivor och fotoramar (har ingenstans att ställa de på än) Men har börjat sätta in lite nya bilder i ramarna.
Blir att köpa en typ bokhylla som man kan ha tvn på sen när man får råd. Så det inte kommer var så hemskt tomt på väggen där och så blir det sen att köpa ett nytt vardagsrums bord, för de jag har är lite vingligt.
Saknar att ha en säng är just lite tomt i mitt sovrum :P Ekar som satan där inne, fast då har jag alla mina kläder i påsar där som jag inte har tagit mig tid att packa upp än, men de kommer nån dag här.
Nåja förhoppningsvis så kommer min säng snart :)

Igår hade jag utvecklingssamtal med Tindras fröken och de gick jätte bra inga problem med något :)
Och lämningen på dagis går bara bra och så  har jag nu sagt åt fröknarna på dagis att jag vill att dom kommer och tar Tindra när jag kommer, för igår var det 2 vikarier som var där och dom gjorde inge utan bara satt och log åt Tindra :/ irriterande, kunde inte gå förrän en av dom vanliga som jobbar tog en liten paus från deras planering och tog Tindra.
Så nu ska det nog bli bättre med de och så jag inte behöver vara där hur länge som helst.

Var tvungen att byta gardiner i Tindras rum för de lyser in så mkt från fönstret så de blir att fara och kolla på rullgardin i helgen när mamma & pappa kommer.
Får även 2 till gardinstänger så jag kan hänga upp gardiner i resten av rummen också :)

Och jag kan skylla min dåliga uppdatering på att jag inte har internet än, men min dator borde komma snart senast nästa fredag. Dock har jag inte ens nå kanaler nä förutom 1,2 och 4 an :p Lite trist, men jag har msn i mobilen tills vidare så jag har någon att prata med när jag sitter själv iaf :)
Fick avslag från Comhem men har pratat med dom och måste bara betala in en årsavgift till dom så får jag en box i mitt eget namn. Måste ringa pappa och se om han kan betala hälften av de iaf.
För sen behöver de inte betalas på 1 år efter de. Så ska kolla de för jag har inte råd att betala hela själv men så sa ju min snälla pappa att han kunde hjälpa med de :)
Om de löser sig så har jag tv nästan vecka ungefär....

Jag vill ha min dator :)
Som för övrigt är ljus rosa :D
Haha dom som känner mig vet att jag gillar rosa! :P

Ja men idag blir det att åka till storheden snart är lite saker jag skulle behöva inhandla så ska se om dom har det.
Ska kolla bussarna nu sen drar vi, så vi hinner tillbaka till 13 ungefär =)

Skriver mer till helgen säkert eller tidigare....

Make me smile ;)


Lördag...

Då har nästan hela helgen gått igen och har inte gjort mycket vettigt alls än....
Har som mest tagit det lugnt men imorgon blir det att göra grejer, ska flytta mina och Tindras grejer så vi kan flytta in nån gång och ska mest troligt åka till älvsbyn för att köpa en tv (om den finns kvar vill säga då) Och förbi måttsund och köpa skötbordet om även de finns kvar.
Och så ska jag få låna en micro tills vidare iaf så jag har så lillan får mat och sånt :)
Så de blir en dag med fullt upp med andra ord :P
Ja men om man har lite tur så kanske de händer annat sen ;)

Har varit och hängt upp gardiner i Tindras rum idag men såklart så var gardinstången för lång! hur ofta brukar de hända? Så var tvungen att skruva fast fästena på väggen tills vidare iaf...
Har även sett att det är målat i köket så de ska jag måla om sen nångång då man har lite pengar över och kanske även i hallen där det även är målat bara :)
Men jag vill ju såklart byta tapeter i sovrummen också fast nu finns det ingen bofond så om jag ska göra llt de där så måste jag betala allt ur egen ficka :/ Lite trist när alla deras andra lägenheter har möjlighet att byta tapeter osv...
Nåja får fixa de sen helt enkelt...

- Jag hoppas verkligen att du håller de du har lovat nu och att du kommer bevisa att du ställer upp. -

Nå men nu sitter jag med färg i håret mitt, var som dags att färga utväxten igen. Den började bli ganska så stor igen och mitt hår växer ju som ogräs, klippte mig för typ 1 månad sen och då hade jag typ ingen utväxt me nu är den ganska så stor :) Fast inte om 20 min då är den borta (förhoppningsvis) :P

Hämtade även ut bilderna idag från extrafilm som hade kommit och dom vart jätte bra och plus att det var jätte många. Även förstoringarna som jag tog vart bra, så nu ska jag bara köpa ramar till alla bilder jag vill hänga upp på väggarna sen :D

Jaja men nu ska jag dricka lite festis och kolla vad som finns att se på tv och umgås lite...

Hörs bättre sen...





You make me smile ;)

Kväll...

Ja då har man helg igen och skönt är det...
 Ska försöka ta det lite lugnt efter en stressig veckan.
Har varit på storheden i dag och köpt lite grejer och en massa gott till ikväll :P
Som vi har/ska smaska i oss medan vi ser tv, just nu kollar vi på Singing Bee i väntan på att Idol ska börja igen...
Ja jag kan då säga att det vart en bra start på helgen ;) lite sent igår men inte gör det nå alls ;)

Har även försökt skruva ihop mitt köksbord fast de gick inte så han som tror att det går ska få göra det istället  :P Så går det när man är kaxig... haha
Så vi gav upp, men fick 2 glada avier ska hämta ut bilderna imorgon, de vart lite många för dom gick tydligen inte ens in brevinkastet så ska hämta dom på Ica istället.
Och de bästa är väl att jag slipper betala dom sen :P Ja fast då tog jag 2 st förstoringar och dom ska jag betala själv såklart :)

Nåja nu ska jag kolla idol och äta massa onyttigt och dricka en massa julmust! :D



Hörs...


Snö!!!

Vart verkligen super glad när jag gick hem från Karro för 1 timme sen.
De snöade ute!
Woohoo säger jag bara, har väntat på de hur länge som helst :P

Var bara de jag vill säga, ska prata lite mer på msn sen sova.... :)
You make me smile ;)

Onsdag...

Onsdag och jag har ont i ryggen :/
Måste ha sovit konstigt eller något men de brukar gå över efter nån timme men än håller de i sig och jag har inte ens tid att att det lugnt idag heller.
Ska till arbets nu på morgonen och förhoppningsvis går det snabbt så jag hinner till dollarstore också, för att kika vad dom har.

Var igår till jysk och skulle köpa skohylla, gardiner, sängkläder.
Men klart jag skulle glömma skohyllan :) Vart stressad där och så ringde telefonen så den vart kvar. Men ska köpa den idag istället.
Och på dollar tänkte jag kolla om dom har julgardiner och kanske nån pensel och lite färg till bordet :)
Så får se om jag hinner.

Nej har inte mer tid just nu måste sminka mig så man ser lite mänsklig ut innan jag ska åka :P



Senare....

Lista...

Har lite sådär tråkigt den här tiden på dygnet så de vart en lista trots allt :)
Så de här bjuder jag på....

Om mig


Vad heter du?
Sofia
Vart bor du? Mellan 2 ställen än så länge...
Trivs du där? Visst, men garaterat bättre snart.
Brukar du läsa horoskop? Jodå.
Har du körkort? Tyvärr inte
Favoritdjur? Tja, katt skulle jag väl säga då
Vad brukar du spendera pengarna på? De jag behöver, men just nu möbler och grejer till min lägenhet :)
Festar du? Jovisst ibland
Brukar du bli för full? Har hänt nån gång men inge mer nu mera....
Antal kuddar i sängen? 5 st tror jag...
Kan du baka bullar? Klart!
Bläck eller blyerts? Bläck
McDonald's eller Burger King? Inget av dom...
Är du allergisk mot något? Gräs :P
Äger du ett busskort? Inte nå mera
Dricker du blå, grön eller röd mjölk? Vit är mjölken jag dricker iaf :D


Hur ser du ut idag?
Som vanligt, när jag har fixat till mig....
Nästa mål i ditt liv? Ja just nu är det att få ordning i min lägenhet, nästa efter de måste vara att få ett jobb.
Vad såg du senast på tv? Såg på Weeds i 6:an
Hur svarar du i mobilen? Hallå
Vem ringde dig senast? Försäkringskassan
Vad sa den som ringde? Den frågade om det var jag....
Antal timmar sömn inatt? Tja, 7-8 kanske
Sov du ensam? Inte för tillfället, men snart....


Senaste person som


Sov i din säng?
Han som äger den :)
Såg dig gråta? Ingen
Fick dig att gråta? Jag själv.....
Du gick på bio med? C.
Du gick på stan med? Karro...
Skällde på dig? Ingen, brukar vara jag som gör de....
Skickade ett e-mail till dig? Gratis makeup


Har du någonsin


Sagt "jag älskar dig" och menat det?
Klart, skulle aldrig säga de utan att mena de.
Bråkat med ditt husdjur? Har inge
Drömt något helt galet och så har det hänt dig nästa dag? Tyvärr inte
Tar du droger? Nix...
Vad är du mest rädd för? Min egen rädsla
Vilka kläder sover du i? I t-shirt
Vart vill du gifta dig? Bra fråga...
Vad hatar du verkligen? Lögner är det värsta jag vet....
Har du varit kär? Jodå
Kör du bil? Nix tyvärr inte
Har du ett jobb? Nej, men skulle vilja ha ett....
Gillar du att ha folk omkring dig? Javisst, men ibland så är de skönt att vara själv också :)
Är du ett hälsofreak? Inte direkt, äter de jag är sugen på och tränar när jag känner för de :P 


Stuff


Har du varit kär i någon du inte haft någon chans på?
Mja kanske
Är du ensam nu? Jo ensam uppe, alla andra sover...
Låtar som fastnar i ditt huvud ofta? Ja de är många...
Vill du gifta dig? Kanske de kanske....
Vill du ha barn? Har 1 redan...


De senaste 48 timmarna


Gråtit?
Nej
Köpt någonting? Joo
Varit sjuk? Nix
Sjungit? Ja klart
Sagt "jag älskar dig"? Jo åt Tindra =)
Träffat nån ny person? Nej tyvärr inte
Saknat någon? Jo faktiskt ;)
Kramat någon? Mamma
Kysst någon? Inte de inte...
Haft sex med någon? Nej inte de...


Senaste


Låt du hörde?
Nickelback - Rockstar
Film du såg? Hemma bäst
Sak du stal? Nej?!
Människa du slog? Slåss inte...
Stora bussresan? Haha de var längesen...


Första


Första bästa kompis?
Kommer inte ihåg
Första jobb? På ISS (en helg)
Första begravning? Första jag kommer ihåg var nog min pappas morbrors begravning.
Första piercing/tatuering? Ingen piercing men en tatuering som gjordes i mars de här året :)


17 månader...

I fredags vart lillan hela 17 månader gammal :)
Om mindre än 1 månad så är hon redan 1 ½ år! Och på min födelsedag till råga på allt :P

Ja men nu har vi måndag igen och förra veckan tyckte jag att den gick så himla fort, så man knappt hann med. Men då hade jag en massa ärenden att göra så de kan ju ha bidragit till de också.
Den här veckan har jag endast 1 grej att göra, än så länge. Och de är på onsdag så jag ska till arbets en snabb sväng för att få feedback på min cv.

Idag har vi som mest tagit det lugnt och nu ligger Lillan och vilar lite :)
Och jag har packat ner ännu mer grejer och bytt gardiner åt C så jag fick ta ner mina som hängde uppe, har även satt upp gardinstänger så den slapp ligga på golvet.

Men igår var jag å Karro och slipade och målade bordet ett första varv och de tog tid men bra vart de. Men får se hur de ser ut idag efter de torkat över natten. Ska väl dit ikväll och måla ett varv till om de finns tid, tänkte nästan fara till storheden när C kommit hem och köpa lite grejer.
Såg i reklambladen idag att dom hade lite saker som jag behöver.
Så de får nog bli en sväng dit också. :)


Nej nu ska jag njuta av lite tid för mig själv innan min sötnos vaknar och de blir full rulle =)



Slänger säkert upp nån lista sen, såg att
Broor hade en.... :)

Presentkort...

Jag blev tipsad av en bloggare, så jag blev medlem på en ny gratissajt.
Den är inte så väletablerad ännu, så ni som vill värva vänner har goda chanser!

Sajten verkar seriös och det är lätt att samla gratis poäng.
Om ni blir medlemmar genom min länk får ni hela 50 startpoäng!


KLICKA PÅ BILDEN
Klicka på bilden för att bli medlem...

Packa....

Puh!
Hela förmiddan har jag ängnat massa tid till att packa alla mina grejer, fast jag knappt ens har börjat med mina kläder och de är ju en del :)
Men de blir att glra imorgon för nu orkar jag inte mera.
Ska strax gå till Karro där mamma & pappa är så ska vi äta god mat sen föra lite grejer dom har med sig till min lägenhet. Och sen hoppas jag vi kan fara på stodheden en sväng och köpa lite mera grejer, lite sånt där små plock som behövs...

Nej nu ska jag slänga på mig kläder och gå ut.
Och kvällen kommer att spenderas hos Karro och i min lägenhet för att fixa lite och kanske se film :)


Hörs imorgon!

Protestlista till LLT...

Skriv på och länka till era egna bloggar så den kommer runt här i stan!
Protestlista mot att dom har tagit bort att barnvagnar ej åker gratis längre!!

http://www.namninsamling.se/index.php?nid=2497

Helg....

Så var helgen framme igen och jag har säkert 1 miljon saker att göra :)
Men mig gör det inget alls kommer bara att bli kul, får ju höra lite att jag inte göra så mycket vettigt ;)
Haha men du ska få äta upp dina ord för jag har massor att göra under helgen, med allt som ska fixas till i lägenheten och allt som ska köpas och packas upp sen också :)
Nå ska väl börja dagen med att fara och handla lite sen har jag en hel del att packa ner, fast de är väl mest kläder :P

Och ikväll kommer det bara att bli lugnt ska packa lite grann efter Lillan har somnat.
Imorgon kommer mamma & pappa och ska hjälpa till lite och så har dom med sig de jag behövde från Ikea.
Just måste komma ihåg att köpa en gardinstång till mitt sovrum eftersom jag inte ens har persienner där...
Fast måste fara och mäta fönstret först och mäta lådan som jag behöver en bestiklåda till :)

Nu har jag verkligen inte tid att sitta här, måste komma iväg nångång...



Hörs bättre sen :)



Mycket att göra....

Jag har kommit fram till att jag inte riktigt gillar att flytta.
Eller visst de är kul att komma till någonting nytt och sen få inreda de hur man själv vill, utan att någon annan ska tycka till.
Jag vet inte hur många ggr jag har hunnit flytta inom Luleå?!
Få se :
*Kyrkogatan - Stan
*Lövskär
*Östermalm
*G-stad - Punktvägen
*G-stad - Blygergränd
*G-stad - Klokergränd
*G-stad - Lotsvägen
*G-stad - Klokergränd (igen)
*G-stad - Mariebergsvägen 89
*Tillfälligt i Kyrkbyn
*Tillbaka till Mariebergsvägen
*Och nu till Tallvägen

Har hunnit med en del ställen och alla är nästan i Gammelstan.....
Ska nog ta det lugnt med flyttandet ett tag nu, har blivit en del på 5 år!
Fast det ska bli så otroligt skönt att få mitt eget nu...

Nåja idag har det varit stressigt med allt jag skulle hunnit göra plus lite till :)
Lämnade Tindra på dagis till kl 09 lagom till fotograferingen, sen hem för att slänga i mig frukost och fick ett mycket trevligt brev imorse också, fick veta att jag fått pengar så jag äntligen kan köpa möbler.

Har packat lite och sen fixat till mig och kikat lite på blocket innan jag gjorde mig klar för att fara in till stan.
Gick först till Lindex för att kolla vad dom hade för "rånarluvor" och vintervantar, men vart besviken dock för dom hade inget sånt som jag var ute efter. Vill ju ha varma vantar i vinter åt Lillan men dom hade bara stickade typ.
Så jag gick till Doffi istället och där hade dom de jag letade efter i överflöd :)
Hittade henne en rånarluva i rosa, ville ha den i rött så det skulle passa overallen men det fanns tyvärr inte, så de rosa blir lika bra.
Och jag är ju ett stor fan av rosa, så mig gjorde det inget :P

Hittade även ett par jätte fina vinterhandskar med foder och en dragkedja på utsidan så det ska vara dubbelt så enkelt att få på vanten.
För den som har försökt sig på att sätta på Tindra en vante med tumme, har nog inte riktigt lyckats, så de här ska nog underlätta ganska så mycket och så blir hon nog inte lika otålig heller. =)
Dom hittade jag rött dock, så de kommer passa jätte bra till hennes overall sen...

När jag var klar där så gick jag ner mot af och skulle skriva ut ett papper som skulle lämnas in till min handläggare och sen var det bara att sitta i ett rum med några stycken till och lyssna på en tant som sa så gott som allt man hört tidigare. Gav mig inte så mycket alls plus att jag ska dit nästa vecka och lämna in mina ansökningshandlingar och få feedback på de.
Jag antar ju att de är min cv jag ska lämna in... Ja de kan väl inte bli mer än så att jag får göra om det.
Men som jag har skrivit de nu så fick jag mig en intervju imorgon, så de kan jag skryta med eller så var det helt enkelt inte så många som sökte :D hahah

Nåja vart klar där halv 16 ungefär så jag gick tillbaka in till stan för att ta första bussen hem så jag kunde hämta hem min skatt!
Sagt och gjort hon vart super glad att se mig så vi gick hem för att hon skulle få äta middag och sen körde vi henne till Karro som skulle passa henne en stund, tack karro :P
Med de gjort så åkte vi till Jysk så jag äntligen skulle få köpa soffan jag har spanat på skit länge, blir att sova på den tills jag får min säng, men nog vet jag de blir bra. Bättre än inget alls iaf.

Gick även in på rusta för att köpa en massa städgrejer som kommer behövas, fast kom på en massa sen efteråt men de kan man köpa på lördag när Mamma & pappa kommer till lule.
Sen for vi förbi C mormor och hämtade mitt köksbord som verkligen måste målas om!
Men de ska jag pyssla med i helgen, måste slipa de först för att få bort alla färg som ligger under.

Fast jag vet inte vilken färg jag vill måla de? Eller om man skulle även göra lite mönster på?
Karro du kan ju sånt hjälp mig ;)
Får fundera lite grann...

Iaf så ska jag försöka hinna packa lite imorgon så man kan köra de jag inte behöver på fredag och kanske köpa nå lampor så man får lite lyse där också :)
Få se ska kolla på blocket igen...
Men sen måste jag även hinna ta en dusch och fixa till mig så jag ser lite vettig ut innan jag ska hinna hämta Tindra och föra henne till Karro och sen in till stan för intervjun.
Plus att jag sen inte alls vet hur länge det håller på, så jag ska packa med mellanmål och middag ifall det blir sent, men C får hämta henne efter jobbet om jag inte hinnet hem i tid :)

Men jag får se imorgon om jag har tid över för att kanske sätta ihop soffan och ställa den på plats, men de lär jag se imorgon...
Annars så kommer det en fredag också och en lördag som jag kommer ha ganska mycket tid till att göra sånt.




Jaja men nu vart det här ganska så långt så jag ska kolla lite Oth sen blir det nog sängen.... :)

Godnatt!



Lite sånt här....

Jag har blivit utmanad av : Emelie

Reglerna är följande:

- Länka den som utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg.

- Berätta 5 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa.

- Utmana 5 st i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till dem.

- Låt dem få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar i deras blogg.


Här är mina 5 saker:

1. Jag håller på att börja om på nytt igen....
2. Jag vill sluta röka!
3. Jag är en obotlig perfektionist... :)
4. Jag kan ha världens sämsta tålamod ibland
5. Jag känner någonting nytt och jag gillar de ;)


Jag utmanar :
Karolina, Mamma, Jonna, Pernilla och Lotta - (skulle skriva i din blogg om jag kom in i den Lotta!) :)



Dagen:

Så dagis idag som vanligt och de gick jätte bra att lämna henne i morse hon sa inte ett ljud :)
Gick hem för att städa hela lägenheten de vanliga jag gör 1 gång i veckan...
Och imorgon ska jag lämna Tindra före 9 för dom har fotografering sen blir det arbets från kl 13-16 och sen hämta Tindra från dagis efter de.
Som tur var så kunde Lillan vara där ändå från 9-16 vilken tur jag hade. Vart lättast så. =)

Och på torsdag blir det stan igen men den här gången är det för att jag ska på jobb intervjuv för Cherry Casino, eller jag vet inte om man kan kalla det för de, för de skulle vara typ 10 andra där också.
Men jag får väl se på torsdag, ska var på Quality Hotel kl 14.00 fast sen vet jag inte hur länge det tar, så Tindra ska vara hos Karro under tiden eller tills C slutar jobbet :)

Nåja ska busa lite med Lillan nu innan hon ska sova, så jag hinner fixa lite papper sen som ska med imorgon...



Sen istället....

Måndag...

Ny veckan igen...
Känns som om veckorna bara springer iväg och snart är det Jul också :) Fast först får det komma massa snö, helst idag :P
Ja idag har man än inte kanske gjort så mycket men jag har ändå hunnit med att diska bort ett berg med disk, tänkte inte göra de men de fanns inte en ledig yta på diskbänken så var tvungen för att kunna röra i något utan att det faller.

Och så var de även bra då jag fick allt mitt porslin & glas rena så jag kan börja packa ner de, så är även det färdigt.
Har inte hunnit med att packa så värst mycket än, utan de har blivit 3 påsar med tröjor från garderoben och 3 st lådor med diverse småprylar och papper som fyller upp en del...
Men tänkte som sagt få lite mera gjort idag, blir att tömt kläder från byrån och lite porslin.
Sen får man se vad som händer...

Ja men igår då så var man hemma mest hela dagen fast sen vart de väldigt tråkigt så jag gick till Karro för att ha nån att prata med :) Vi åt även en sån där stor pizza som man lagar i ugnen med en massa ost på :P Riktigt gott!!
Var väl där till efter 22 nån gång innan jag gick hem.
Sen hände de massa kul ;)

Nåja ska läsa lite reklam och hoppas på att mina pengar till möbler kommer nu under veckan så jag får flytta nångång. Börjar bli riktigt less nu.....
Jag är väl inte nån städtant heller?!
Säger bara att det börjar vara ganska så dags att växa upp!
Ingen kommer att göra de åt dig...

Med dom hårda orden kommer jag avsluta för nu...
Fast det spelar ingen roll att dom var hårda, de är bara sanningen...



Hörs sen.... :)


Iväg...

Tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg inna jag ska springa till bussen.
Igår vart det att vara hos E på hertsön till att börja med och roligt var de, sen for vi in till Heroes och de var lika kul där, förutom kanske att det var ganska så mycket folk :)
En riktigt trevlig kväll med andra ord...

Idag ska jag iväg till Bergnäset för att umgås med mina tjejer ;) Ska bli riktigt roligt, blir tacos till middag och sen massa skvaller som vanligt. :P
Men jag har inte tid alls att sitta här, för min buss går strax så jag måste hinna med den annrs måste jag vänta 1 timme och de orkar jag verkligen inte.
Men jag ska tala om att jag kommer komma i tid idag, för en gångs skull, riktigt nöjd med mig själv :P

Hörs sen...