Stan...

Tisdag redan idag och har varit bort nästan hela dagen...
Men vi kan väl börja med dom andra dagarna först innan vi tar dagen.
Söndag vaknade vi tidigt som vanligt och klev upp och härjade på tills det var dags att åka, dock så var det lite dåligt väder på vägen hem så vi vart lite sena. Kom till lule strax efter 4 tror jag klockan var och vi for och lämnade Tindra på en gång :)
Sen hem och lämnade av alla grejerna och ut till storheden för att köpa en tvhylla, som jag fick av mamma & pappa och de var jätte snällt så tack så jätte mycket! :)
Vi började skurva ihop hyllan på måndag så största delen av dagen gick åt att göra de, men kring 6 tiden så orkade vi inte nå mera och lämnade resten.
Vart bara en lugn kväll med snack med massa  folk på msn och tv tittande. Alltid trevligt. Speciellt du ;)

Vaknade tidigt imorse då, redan kl 9 av mig själv fast de beror väl på att man stigit upp före 7 nästan varje dag förra veckan...
Så jag fortsatte själv när jag ändå hade lite tid att döda innan man skulle göra sig klar. Fixade resterande själv med massa hyllor pluggar för skruvhålen och skåpluckor varav  en var i glas och ganska så tung men det gick iaf :P

Men bild kommer på den sen, fast inte förrän jag har fixat grejerna som ska vara i den :) Blir ju före och efter bilder så man ser hur det har sett ut och ser ut nu mera...
Måste även kasta kartongerna dom ligger och tar massa plats i hallen. Just de jag fick även en torkställning av Mamma & Pappa som kommer väl till användning så man slipper springa så många ggr ner till tvättstugan, så de ska bli skönt och så luktar det alltid så gott när man hänger upp tvätt i lägenheten :)

Ja iaf så idag vart det att åka in till stan med E & K tog bilen dit så de var mest skönt, for och tankade först så vi tog oss nånstans också. Sen lämnade några papper och sen för att parkera, gick sedan in till stan och på alla möjliga affärer men hittade endast 2 ögonskuggor för 9 kr styck.
 Dock så fanns det en massa man ville ha men allt ska ju vara så dyrt :P haha men de blir att köpa nå fint sen, nångång ska även jag unna mig lite nya kläder.
 För alla säger att Tindra redan har så mycket kläder så ska ta det lugnt med de för ett tag! =)

Iaf så for vi vidare ut till dollar och hittade nytt schampoo och en dricka. Kom på att vi ville fara på storheden också och de vart rusta, coop, max och maxi till sist, mer hann vi inte för klockan hade redan blivit efter 7. Så vi har varit runt på en massa stället sen strax efter 2. Men kul hade vi och så var det gott med lite max mat till middag :P
Jag vart dock lite irriterad där ett tag och så fick man aldrig ett svar sen heller, men jag hoppas du lyssnar iaf....

Drog hem sen, var och kollade på tjockisen också och större kommer hon bli och visst blir de 6 st bebisar Emma?! :D hahah
Och btw bebis tack för att du finns :)

Nu ska jag se Desperata hemmafruar och resten som jag brukar se på tisdagar och hoppas på en viss sak ;)
Men jag har dessutom en annan sak planerad denna vecka så något mera händer det iaf.
Dock så trodde jag att jag skulle få träffa min älskling imorgon men inte de, roligt att man får veta de också...
Jaja men fredag ska jag träffa henne iaf :)



Hörs sen... ;)

Lördag...

Lördag idag och klockan är inte mer än halv 10, har varit vaken sen strax efter 8. Fast egentligen först där kring 6 tiden men som tur var så somnade Tindra om nån timme till, skönt! :)
Inte som igår då vi klev upp före 7, fast då hann vi ju träffa Mommo innan hon åkte till jobbet och de vart Tindra nöjd över när hon fick vinka av mommo på morgonen :)
Hon går runt och ropar efter mommo! ungefär lika mycket som hon ropar efter mamma! :P Sötnosen min <3

Under hela veckan har vi klivit upp innan 7 så idag kan man säga att det vart lite sovmorgon, skönt! Men nå tar det att kliva upp så tidigt, blir så trött på kvällen och de blir att lägga sig mellan 23-01 ungefär.
Fast så har det inte varit hela veckan, har blivit senare också och de känns sen på morgonen när det är dags att kliva upp med lill tjejen :)
Men man vänjer sig, får ju sova lite längre nu till veckan då hon ska till sin pappa igen.
Kommer såklart sakna min sötnos <3

Igår gjorde vi inte så värst mycket var ute 2 ggr på dan med Tindra och lekte i snön och sånt där, sen kom mommo hem och dom andra for till stan för att handla och köpa hem pizza till middag :P Gott!
Var ganska så mycket kvar så de räcker nog ett tag till. Men Tindra tycker de är gott så de gör absolut inget alls :)

Idag vet jag inte alls vad som händer de får man se. Men jag vet iaf att mamma håller på med bulldeg så de blir bullar sen iaf :)
Sen kanske man får besök, vi får väl se...



Nej nu ska jag leka med Lillan sen blir det en dusch och sen ser man vad man gör :)

Puss ;)


Såå...

Idag bär det iväg uppåt i landet ska bli riktigt skönt.
Har blivit ganska så tidiga mornar nu den här veckan har klvit upp halv 7, 3 dagar i rad nu med lillan, men de gör inget alls fast de blir alldelens för lite sömn får väl ta igen de sen :)
Blir så otroligt skönt att komma bort härifrån ett par dagar och endast ta det lugnt och umgås med dom jag älskar och saknar så...

Har hunnit packa också sen jag kom hem från dagis allt utom mitt smink är klart och som vanligt så har jag & Tindra mest grejer :P haha men inte gör de nå, hennes väska är ju packad så allt är med när hon ska till sin pappa på söndag också, så slipper jag packa om de sen. :)
Men om man skulle fixa de sista, inte för att det är bråttom inte men så jag slipper tänka på de sen. Måste även springa ett ärende innan vi ska åka, tänkte göra de på ett tag så de är gjort.
Så nu har jag  inte tid nå mera.
Hörs senare idag eller imorgon för min dator följer såklart med :)

¤You are¤


Puss ;)

Tokig...

Åhh äntligen verkar mitt internet funka som det ska igen...
De dog helt under helgen så har inte kunnar göra nå, man märker att man är lite beroende av att ha de, så satt ungefär hela dagen igår i telefon med supporten men de hjälpte inte alls men nu helt plötsligt så provade jag igen och så funkade de! :D
Får hoppas att det håller sig nu också...

Iaf så helgen då, hade skit kul under fredag kväll och lördag tog man det lugnt och städade for sen å handla med E och dyrt vart de, hela kalaset gick på 700 kr men nu har jag mat iaf för ett tag :) Vart att äta middag på max efter de och åkte runt och fixade nå grejs sen och fick min utväxt färgad igen så nu slipper man se den på 1 månad :P
Söndag vart det inte många knop gjorda utan väntade mest att min tjej skulle komma hem och de gjorde hon så vi lekte en massa under kvällen tills det var läggdags.

Igår var vi hemma och busa tills de var vila för Tindra sen gick vi till Karro och sen till ica, efter de vart det middag och ännu mera bråkande med datorn.
Vart en tidigare kväll för lillan, hon somnade redan kvart i 7 och jag bråkade ännu mera med min dator tills jag gav upp och såg lite tv och la mig att läsa innan jag somnade.
Idag vaknade man redan kvart i 7 av en sjungandes TIndra men eftersom det vart att sova först kring 2 tiden så var jag lite småtrött, så hon fick ligga kvar i sängen och lalla på tills jag klev upp strax efter 7 :)
Men inte gjorde de henne något utan hon var lika glad för de, sen var det bara att göra klart allt sen till dagis för att lämna henne. Dock så fick hon på sig en annan mössa imorse eftersom jag tvättade den andra och tydligen så tyckte den inte om att vara i torkskåpet så den vart ganska så liten :S
Men ska tvätta den ikväll igen och se om den blir bättre :)

Bjuder på bilder på oss :)
  
Endast för att jag vart på så pass bra humör av flera anledningar, säger bara att det känns skönt att man är saknad också ;)

Har tagit mig en dusch nyligen och sitter bara och väntar på att klockan ska gå, så jag får hämta hem min älskling :)
Blir att laga middag här ikväll, blir kött och potatisgratäng mums!!

Sen blir det ju att åka bort i helgen, blir att åka upp till happis för att umgås med min familj, ska bli skönt att komma bort och bara få vara med dom jag älskar <3
Måste bara dubbel kolla lite saker innan så :)

Nu vart det här himla långt men så går det när man inte kunnat skriva tidigare :)
Fast just nu är det bara en grej som saknas ;))

Puss

Helg...

Då är det redan fredag igen och veckan har inte varit speciellt intressant utan vi har gjort lite små grejer.
Var med min lilla tjej i onsdags och lekte en massa innan C hämtade henne och hon vart verkligen super glad när jag kom in till dagis och sprang fram till mig :)
Sånt värmer verkligen i hjärtat <3
Och på kvällen var man med massa trevligt folk dock så slutade det inte lika bra men allt som allt så vart det en trevlig kväll iaf...

Vaknade tidigt på torsdag fast att det vart att lägga sig kring halv 4 men inte gör de nå, var mest bara hemma men gick sen till Karro för att vänta på posten och sen till ica för att köpa kyckling macka och det var riktigt gott!
Resten av kvällen vart som mest bara lugn såg lite tv och tog en prommis med Emma på kvällskvisten med Diva :)

 Gick hem ganska så sent men det vart ännu senare innan jag la mig. vart väl efter 3 nångång men vad jag gjorde tänker jag icke tala om :D haha

Idag har man hunnit vara in till stan för att hämta lite papper och en sväng på Lindex fast hittade inge tycker att det är så rörigt på Lindex inne i stan... Så ska kolla på storheden istället, skulle kolla på något åt mamma att ha på sig för jag fick presentkortet av henne.. Så något ska man hitta åt henne och så tror jag att jag skulle få köpa nå åt Tindra också :) Får väl se...
Fick ett samtal och de ledde till att man tog en sväng på "apoteket" också innan man tog bussen hem, dock så fick man stressa lite för att jag skulle hämta Tindra från dagis för att hinna vara lite med henne innan C slutade jobbet :)
Och vid de här laget så vet alla vad stress gör med mig.... Inge bra verkligen inte...

Men nu har jag hunnit lugna mig, var hem en sväng efter Tindra farit och gjorde mig klar och tvättade håret, fixade sminket och allt sånt där :)
Sen en snabbis förbi Karro för att hämta mitt dricka och nu sitter man hos Emma med lite trevligt folk och dricker lite grann och jag kan då säga att de var längesen sist, så de här ska jag faktiskt unna mig :)
Dock så vet jag inte vad det blir att göra ikväll, men de brukar alltid bli bra till slut, så nu får ni ha en trevlig kväll för de ska jag ha iaf!!! :P



Puss ;)


Tisdag...

Då har ännu en ny vecka börjat och denna vecka är man utan min älskling...
Saknar min tjej <3
Men som tur är så träffar jag henne imorgon nån timme :)

Och sista dagen under helgen så hade vi bara massa mys tills Tindra skulle till sin pappa. Och där efter var jag bara hos Karro resterande del av söndagen.
Har inte alls gjort mycket under gårdagen var mest hemma, sen till Karro en sväng och sen var man med Emma resten av kvällen. Alltid trevligt :) Massa snack som vanligt och sånt kul :P
Idag har jag städat lägenheten gjort allt utom att skura men de gör jag imorgon istället orkar verkligen inte idag. Tänka dra en dusch också men ska kika på vänner först iaf. Sen blir det nog att gå till K och se vad man gör sen.

Vill verkligen ha mina pengar nu, dom skulle ha kommit idag men som vanligt så icke. Kommer säkert på torsdag fast det inte ska ta så länge :S Riktigt irriterande börjar det där bli.
För jag skulle verkligen behöva handla, de ekar i mitt kylskåp nu mera :D Så de är i stort behov av att fyllas lite grann. :)

Har inte alls mycket att säga idag kanske sen om man har gjort nå kul =)
Väntar ju på en grej ;)


Tindra när hon äter banan :)

Nä nu ska jag kolla klart på de här och prata med trevligt folk på msn sen duschen..

Hörs...

Såja...

Så nu har man äntligen fått klart de, eller ja de var nån timme sen men de tog tid också att få ihop allt. Speciellt med tanke på att man har en så hjälpsam Tindra som ska vara överallt och pilla i precis allt :P
Men de gick ändå trots allt...
Dagen började med att jag klev upp tog en dusch och sen vaknade Tindra och vi åt frukost och lekt på tills min momor ringde och sa att dom var nästan framme hos mig. Så dom kom upp en stund och lämnade de dom hade med sig till mig :) Sen åkte dom vidare till dom andra. Dock var Tindra lite blyg när dom kom =)
Men ni ska ju självklart få se vad dom hade med sig som vi har fixat ihop under kvällen, lagade chili con carne till middag och de gick ner även för Tindra med macka till såklart :)
Och de här var de jag fick:
Före:    Efter:
  

Resten av kvällen har jag kikat lite på tv och håller på att tvätta så Tindra har rena kläder tills imorgon då hon ska åka till sin pappa.
Kommer sakna min tjej en väldans massa <3




Men nu ska jag tvätta ansiktet och hämta tvätten sen lär det bli sängen känner jag :)

Godnatt!


Helg...

Fredag kväll/natt nu redan, veckan har sprungit förbi...
Torsdag var en helt vanlig dagis dag och efter dagis var vi hos Karro tills det var läggdags men denna kväll fick hon se 1 period hockey innan hon la sig för att sova :)
Och jag fick min tid och såg klart på hockey! Dock så förlorade dom igen.... Nåja sånt händer och jag tror inte att jag riktigt har nerver för att se på hockey, är då glad att jag var själv så ingen behövde se mina hopp och grejs jag hade för mig :p Hahah

Nå imorse var det uppstigning strax innan 8 och vi lekte på med en massa olika saker sen tog vi en promenad och sen hem igen för att Tindra skulla vila. Trodde hon endast skulle sova 1 timme som hon brukar men den här gången drog hon till med hela 3 timmar!
Trodde ju inte jag skulle hinna duscha och sånt innan hon vaknade men så fel jag hade, så nu måste jag kliva upp tidigare imorgon för att hinna göra de... Jaja inget att göra åt, för jag vill ju känna mig lite trevlig när man får besök :)
Ska bli trevligt var ett tag sen sist.....
Och så ska jag få en efterlängtad grej som ni får se sen vad det är :P

Retsen av dagen och kvällen spenderade vi här i soffan mest och åt tacos till middag eller jag och Karro åt de medan Tindra åt kycklinggryta istället :) och lite gurka men de slutade med att hon satt och plockade upp gurkan ur skålen och gav mig och Karro de istället för att äta själv :D Min sötnos =)
Såg lite tv och la Tindra kring halv 9 väntade tills hon somnat gick sen ut för att ta en rök med Emma och Diva och pratade en massa som vanligt :P
Åt godis och såg film tills för 1 timme sen då Karro gick hem och jag sitter nu här och de finns absolut inget att göra eller att se på tv heller för den delen... Trist men det blir nog sängen ganska så snart så man inte är helt borta imorgon. :)

Och just de har ju även fått tjockis Tussan hit på besök ett par dagar så nu behöver jag inte sova ensam i min stora säng :P hihi
Så de blir det sista att säga nu, kommer en uppdatering imorgon om vad som hände under dagen ;)



Godnatt!

¤ You spin my head round, round and round ¤

Onsdag...

Mitt i veckan är vi nu och de rullar på som vanligt.
Dagarna är som vanligt med dagis och allt sånt, har varit att vara hos Karro efter dagis till läggdags ungefär och nu 2 dagar i rad har Tindra varit trött så hon har fått lägga sig redan halv 7 :)
Skönt med lite tid för mig och så är jag ju med henne hela dagarna ungefär, så de gör inge att hon lägger sig tidigare.

Idag har Tindra varit helt vild under eftermiddan och kvällen härjat på som tusan både med katten och med oss :) Och stökat runt som vanligt :P Men inte gör de nå moster städar sen :D hihi
Tindra har blivit jätte duktig med språket nu och härmar så gott som varje ord och har börjat räkna lite :) De är så kul att se henne utvecklas. Och på dagis går det toppen, hon älskar verkligen att vara där men blir såklart super glad när man kommer och hämtar henne :)

Imorgon är det dagis som vanligt sen har vi ledigt fredan så vi får se vad som hittas på...
Sen är det snart helg också, ska bli skönt men ändå inte för de betyder ju att det blir söndag också och då åker Tindra till sin pappa :) Men än är det många dagar vi har kvar att mysa tillsammans <3


Hade inte mer än så här att skriva idag och nu ska jag se Hockey!! :D
Och jag vet ju vems fel de är att jag börjat se hockey....! :P

Nä nu till matchen :)

Puss


Ny vecka...

Igår var dagen mest lugn med dock så städade jag hela lägenheten för de har jag inte hunnit göra under veckan, så det vart att göra de igår.
Gick en snabbis till ica för att köpa mjölk och sånt så de finns tills jag hinner handla bättre.
Sen kom ju min älskling hem så vi hängde upp hennes blöta tvätt och gick sen till Karro för att äta middag och lekte lite, men dock så var lill tjejen rätt trött så vi gick hem strax efter 6 och Tindra la sig att sova redan kl 7. Och de är ovanligt för att vara en söndag men inte gör de nå.
Idag klev hon upp först strax efter 9 så vi tog lite sovmorgon och fixade och donade här hemma, gick sen ut en sväng för att leka lite men dock så blåste de så de var inge kul att vara ute alls...
 Utan vi gick hem och började tvätta istället, vilket inte var de lättaste att få ner allt i källaren plus en Tindra :) Men de gick som tur var och nu är allt rent igen :P

Tindra tog en vila sen och jag tvättade vidare och tog det lugnt en stund sen var det full rulle igen så vi gick ut och till ica för att köpa de som saknades till middagen...
Vi åt och ritade och hade de allmänt mysigt tills för en liten stund sen då hon fick lägga sig för natten. Skönt med lite egen tid nu resten av kvällen :)



Och resten av kvällen kommer jag spendera framför tv och äta semlor... :P
Tro det eller ej men nu ska jag se hockey!! :D

Puss



On and on...

Den här veckan har endast sprungit förbi känns de som....
Men de kan ju att göra med att jag har gjort en massa saker under veckan och inte bara suttit hemma eller hos Karro. De har varit skönt att ha nå att göra så saknar jag inte mitt lilla troll så mycket :)
Men de gör jag ändå men hon kommer ju hem imorgon så jag klarar mig 1 dag till iaf.
Och idag komma Mamma & pappa till lule för att hämta hem Anton så då har man något att göra idag också....

Iaf så har det hänt en massa under veckan, har umgåtts med trevligt folk och haft de allmänt bra :)
Och i tisdags så var jag in till stan för att lämna in papper till fk så man får lite pengar snart också, tog även en sväng på stan för att kolla om jag skulle hitta något jacka åt Tindra men de fanns inge av de jag var ute efter tyvärr. Så får leta vidare helt enkelt. Men dock så hittade jag ett par skit fina byxor åt henne som jag har kollat på länge, så den här gången slog jag till och köpte dom. Även fast de kanske inte finns gott om pengar så spenderar jag mycket hellre dom på Tindra än på mig själv :)
Hon fick även 2 par sockar i större storlek, de är rätt konstigt för Tindra har så små fötter för sockar i "hennes" storlek som hon egentligen ska ha är alldelens för stora än :D Lilla tjejen min <3
Tog efter stan en sväng på dollarstore och barnenshus, hittade kritor på dollar och nytt hårspray åt mig.
På barnenshus kollade jag endast efter en vagn åt lillan, vet precis vilken jag vill ha åt henne, men måste bara få tag i en sån också :P
Men de ordnar sig...
Här är bilder på kläderna och en på min sötnos såklart :) 
 
 

Iaf så vart det storheden på torsdag för att kolla lite och så köpte lite mat också så de finns :)
Köpte ett ritblock från rusta åt lillan så hon kan rita nu :)

Igår vart det bara lugna puckar hela dagen och lite mys med Tindra efter dagis :) Sen slöa man bara hela kvällen tills jag gick hem för att sova...
Men nu har jag icke tid att skriva mera ska fixa mig sen dra till Karro och sen till ica och måste ge Tusse mat också :P
Och ikväll vet jag faktiskt inte alls vad som händer de får man se sen. Men just nu är planen att umgås med familjen utan lillan tyvärr, men de kommer fler gånger :)


Min älskling får avsluta <3




¤ I won't hesitate no more... ¤


You know what I want...

Well, you done done me and you bet I felt it
I tried to be chill but your so hot that I melted
I fell right through the cracks, now I'm tryin to get back
before the cool done run out I'll be givin it my best test
and nothin's gonna stop me but divine intervention
I reckon it's again my turn to win some or learn some

But I won't hesitate no more,
no more, it cannot wait
I'm yours

Well open up your mind and see like me
open up your plans and damn you're free
look into your heart and you'll find love love love love
listen to the music of the moment people dance and sing
We're just one big family
And it's our godforsaken right to be loved loved loved loved loved

So, i won't hesitate no more,
no more, it cannot wait i'm sure
there's no need to complicate our time is short
this is our fate
I'm yours

----------------------------------------------------------------------------------------------

Blir bara snabbt de där, ska dra iväg nu kommer bättre uppdatering senare idag skulle jag tro....


>Please Remember...<


Hörs


Morgon...

Söndagen var som mest bara lugn och vi myste på här hemma och gick sedan över till Karro och Anton för att dra med dom till ica och även Tindra gick till ica helt själv, dock så vart hon lite trörr på hem vägen och skulle mest härja runt så hon fick sitta i famnen en bit :)
Gick hem till oss och Tindra drog en vila på 30 min ungefär, för att hon skulle orka vara med pappa lite innan läggdags. Tänkte duscha henne men när jag frågade henne så ville hon inte duscha, så frågade henne om hon skulle duscha hos pappa då svarade hon: mm!
Och så vart det också :)
Efter lite lunch och mera lek med Anton så tog vi på oss kläderna och gick ut igen för att gå till C och TIndra ville gå själv så de fick hon, men efter en bit så lyfte jag upp henne i vagnen så hon fick åka resten av biten :P Vilket var kul eftersom Karro & Anton lärde henne att sätta sig på en och säga: Jihha! :D Så sa hon även när hon satt på vagen, söt ungen där :)
Lämnade henne där och gick hem igen och sedan till Karro där jag var ett tag innan jag gick hem för att Emma skulle komma och hämta hem Tusse så jag hjälpte henne hem med alla sakerna och så pratade vi en massa som vanligt :P
Tog det lugn resten av kvällen hann även städa lite däremellan, sen vart det en tidig kväll och såklart lite prat med .... ;)

Igår vaknade jag tidigt kring 9 tiden och såg att det var snöstorm ute igen.. Suck..
La mig i sängen och läste till halv 11 sen klev jag upp och åt frukost och gjorde mitt, sen jag jag över till Bror så gick vi för att köpa kycklingmacka till lunch/middag och gott var det :)
Hängde där ett bra tag sen kom E & D förbi och genast vart man rikare :P Alltid kul att få pengar...
Gick hem där efter 7 för att ta en dusch och göra mig klar, åkte iväg en sväng men vart inge länge tyvärr. Men det ordnar sig ska ses idag mera istället :)

Resterande del av kvällen/natten var jag som mest hemma fast det är alltid kul med sällskap ;)
Vart inte alls så himla sent och vaknad kring 10 idag, så nu sitter man här och dricker lite yoghurt till frukost och tar det lugnt endast.
Måste in till stan idag för att l'mna in papper till fk och tänkte kolla om jag hittar en ny jacka åt Tindra, den hon har är lite liten och så gillar hon att ha jacka och byxor istället för overallen ibland :)
Så får se vad man hittar, kanske hinner med andra ställen också vi får se, beror på vad K & A känner för att göra :P
Sen får jag se om de blir en sväng till sunderbyn för att hälsa på E och hålla henne sällskap en stund, får se hur hon mådde. Stackarn, tänker på dig E :) Hoppas du blir frisk snart.

Nej nu orkar jag inte sitta här nå mera kanske slänger mig i sängen en stund till på ett tag ;) hihi
Vem sa att den var tom?! ;D hahah

Ha en bra dag och som vanligt avslutar jag med en bild på mitt hjärta <3


Puss