Stan...

Vi börjar komma tillbaka till rutinerna igen, skönt!
Men de är gode skönare att slippa stressa iväg till nå på morgonen :D
Men detta gör vi endast för att lillan ska komma tillbaka i rutinerna som sagt och för att hon inte ska kastas på dagis nästa vecka på full tid med en gång, kan vara bra med en mjukstart :) Och hon trivs som fisken i vattnet med en gång!
Hon har även fått nya fröknar, en som flyttat från en annan avdelning och en helt ny... Men de går bara bra och jag har överlåtit vilandet på dagis till lilla damen själv vill hon så vill hon annars inte :)
Med andra ord så har det går väldans bra att både lämna och hämta hjärtat <3



Idag medan lillan var på dagis så åkte jag in till stan för att träffa tjejerna :)
Vi tog en lunch på db och sen shoppa för dom vart det iaf jag hann inte med mina ärenden, jag måste nämligen köpa nya överdrags byxor åt damen då dom andra har försvunnit spårlöst :/ För här hemma är dom inte har letat och vet att skulle jag haft dom så hade dom varit med dom röda hon fick av mommo, men inte!
Hon kan ju ha dom röda men dom är lite korta och har inge snöre underfoten som är väldans bra då dom inte glider upp. Så ska se om de blir att inhandla imorgon kanske plus att hon behöver en ny mössa lite tjockare än den hon har men tunnare än vintermössa så de står på inköpslistan :)


Kom på att jag saknar mitt blonda hår, fast jag trivs i mitt mörka såklart också :)


:)

Jag vart lite avbruten mitt i skrivandet för min älskade man hälsade på en snabbis så myste med han tills han var tvungen att åka hem igen <3
Saknar han så pussade en massa på han, så man klarar sig tills på fredag då vi ses igen :)
Älskar dig <3


Nu ska jag kika lite tv sen krypa ner i sängen...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback