Hemma i byn...

Ja då har hela helgen gått igen utan att man nästan har gjort något vettigt :)
Åkte hit som sagt i torsdags efter vi hämtat lillan från dagis och hon sov så gott som hela vägen hit.... Skönt de med tanke på att hon satt fram med pappa, för han har ju inte så mycket tid att underhålla henne medan han kör =)
Och måste även tillägga att min mamma fyllde år i torsdags också!
Och under fredag så gjorde vi inte alls speciellt mycket utan tog det mest lugnt och lekte på bara :)

Under lördagen kom min mormor & morfar för att äta smörgåstårta och vanlig tårta och fika som det bjöds på, alltid trevligt att träffa dom tilloch med Tindra gick med på att vara i morfars famn :)
Och efter att dom farit så bar det iväg in till stan för att handla lite och för att byta Lillans skor till en större storlek, vi har köpt ett par Kuoma vinterskor och dom var hälften så dyra i finland som här i sverige.
En bättre affär att fara dit å köpa och medan vi ändå var där så köpte vi ett par likadana åt Vilmis också :P

Sen fick vi besök på kvällen av H & S och då vart det att ta en drink och äta massa chips och godis medan vi tittade på stjärnor på is :)
Trevligt sällskap var de.

Men en mindre trevlig sak var att vi var tvungen att åka in till akuten med Tindra i morse :/
De började i fredags att hon var lite röd i ena ögat och på lördag började det komma massa klet från båda ögonen och så var hon lite gnällig under kvällen.
Och när vi klev upp i morse så var båda ögonen helt igen svullnade så det syntes inte mycket alls av hennes ögon... Så mamma ringde in och så skulle vi få komma dit till kl 10. Och mycket riktigt som vi trodde så hade hon fått en ögoninfektion :S
Så vi fick ett recept på ögondroppar utskrivna och de ska hon få i ögonen i 6 dagar ungefär, men som tur är så är det inte smittsamt iaf :)
Det kan hända att hon får vara hemma från dagis under veckan beroende på hur det läker i ögonen hennes. Vi får se hur det ser ut på tisdag helt enkelt.

Men vi har även hunnit med att äta middag hos farmor & farfar idag och de var super gott som vanligt, farmor bjöd på hennes goda kyckling :) Och så fick vi glass till efterrätt!

och imorgon blir det att åka hem på förmiddan skulle jag tro att det blir, vid den tiden Tindra ska vila middag :)
Men för att sammanfatta denna helg så har den varit lugn och skön, förutom att Tindra har varit super mammig hela helgen. Jag har inte kunnat gå någonstans utan att hon har följt efter eller blivit lite ledsen när jag gått ut.
Men som tur är så har hon världens bästa mormor som löser de :D

Nä men nu ska jag njuta av lugnet en kväll till och umgås lite.
Så ni får ha en rolig arbetsdag imorgon, alltid kul att kliva upp tidigt ;) hihi


Mammas tjej :)

Hörs....

Kommentarer
Postat av: Emma

Hojja stackars lill tjejen de är inte roligt att ha de i ögonen. Jag lider med henne.



Puss

2008-10-19 @ 22:13:09
Postat av: jonna

men usch då:S är det nå bättre än då?

2008-10-21 @ 14:06:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback