Stan...

Gårdagen vart jag skickad in till stan för att handla upp presentkorten som legat här hemma hur länge som helst! Men inte var jag ledsen över de :)
Hittade till karln, en tjocktröja i en annan färg än han brukar ha, en lila t-shirt och 3 par strumpor :)
Till mig själv hittade jag ett linne, ett par mjukisbyxor, svarta leggings och ett par jeans! Som passar perfekt, för en gång skull så behöver jag inte sy in dom :D Gode nöjd över handlingen!

Gick sedan för att hitta en present och de gjorde jag, tycker den är super söt :)
Vart att köpa lite annat smått också som jag behövde...
Gick förbi och handlade middag på vägen hem och hoppade in i en dusch, hann även surra en sväng med Ems :) Kom ut lagomt tills karln och barnen kom hem så då var det bara att sätta igång och laga mat och allt sånt =)
Kvällen spenderade vi i soffan och tog det endast lugnt, skööönt!

Idag har jag städat hela lägenheten så de är rent och fint nu när vi åker till lule idag och blir där :) Ska snart hoppa på en buss och lämna grejerna hemma sen och handla med brooororna ;P Sen får vi se vad vi hittar på, men känner jag mig själv rätt så kommer jag vara rätt trööött så blir nog bara lugnt!
Och T jobbar bara denna vecka sen har han semester i 3 hela veckor :D De gillas stort en massa, massa tid med mina älsklingar kommer det bli!
Och även min älskade mamma ska komma och vara hos oss, förhoppningsvis så kommer hon till veckan ;) Jag vet att lillan verkligen längtar tills mommo kommer till oss <3



Nä nu ska jag ta och packa lite grejer så jag tar mig iväg nångång...


Älskar er <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback