Torsdag idag.....

Så var det torsdag också, en dag närmare helgen...
Och helgen är faktiskt planerad på ett ungefär iaf, men lördan vet jag hur det blir :) Men fredag är ännu lite luddig, men de finns ju en del alternativ att välja mellan, så vi får se hur det blir. :)

Men nu har jag tagit mig kragen och lagt in nya bilder på lillan på datorn.

Tindra posar ;)

Ja vi vart en smula sena till dagis men Tindra ville sova en lite stund länge i morse, så jag lät henne innan vi gjorde oss klara och sen gick till dagis, där hon vart lite ledsen igen men de går bättre och bättre för varje gång :)
Så jag gick hem för att städa (igen) i brist på annat så har jag dammsugit & skurat hela lägenheten och städat toan. Så nu är det rent och snyggt, precis som de ska vara. Nu ska jag bara vika in tvätten så är jag klar med dagens grejer.
Ja ska se göra mig klar innan jag hämtar Tindra för det blir att åka in till stan med Emma där efter halv 14 :) Så får se om man hittar något.

Så få se när man får en tid...?!
Förhoppningsvis så dröjer det inte länge, utan att det går fort...

Sen resten av dagen blir att vara i stan sen hem och laga nå middag, sen skulle Tindra faktiskt behöva bada och de skulle behövas handlas lite, fast de kan man göra imorgon också om de krisar med tid :P

Nåja men jag ska göra lite nytta och ringa Af om jag orkar idag, eller så gör jag det imorgon helt enkelt.
Men men till nästan gång...

Mammas hjärta <3

Just de ett tack till Karro för den nya desigen här ;)
See you...


Kommentarer
Postat av: Karolina

Haha, det är klart :P


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback