Havsbadet...

I lördags tog packade vi med oss barnen och alla dess grejer som skulle med och extra saker och åkte till pitehavbad för att barnen skulle få roa sig under dagen med diverse aktiviteter!
Vilket alla barn såg fram emot, då dom visste lite om vad som fanns och mera roligt vart det när vi kom fram då dom såg alla grejerna man kunde göra :)

Vi började dagen med att barnen ville leka i lekparken och vi sätta oss ner och fundera hur vi skulle lägga upp dagen.Efter de gick vi för att äta lunch:Och sen för att kika på in dino landet som V verkligen såg framemot :)Ljudet där inne var väldigt högt och då menar jag för högt så både lillan och S vart rädd och tordes inte gå in igenom de som fanns inne utan gick runt till andra sidan med Tommy :)
Men väl där ute där dom stod uppställda såg gick det hyffsat bra att gå fram och peta lite på dom iaf :P

Efter de var det karusellerna som lockade mest och även hoppborgarna fick sig ett besök :

Efteråt tog vi oss en glass för att svalka oss :)När solen väl kikade fram ordentligt så gick vi för att bada i utomhus poolerna, inte jag själv dock då de var på tok för kallt för mig :PEfter en timme ungefär så var alla barnen blå om läpparna så de var dags att ta upp dom för att duscha och sen åkte vi vidare till patzerian för att äta middag.
Var bara jag som inte åt tills de inte rymdes nå mera då min var på tok för salt, så usch. Men barnen åt massa iaf sen satte vi oss i bilen för att åka hem.
Barnen lyckades hålla sig vakna hela vägen som tur var så vi for även förbi godishuset för att inhandla lördagsgodis :D
Trötta barn hade vi som däckade så fort huvudet låg på kudden :)

Men vi hade verkligen en toppen dag!
--------------------------------------------------

Resten av helgen har vi varit ute så barnen har fått cykla och roa sig i lekparker och igår åkte lillan till sin pappa och blir borta en heeel vecka... Kommer vara så tomt då alla barnen nu är borta men vi har ju Karro här iaf :)
Men lillan börjar inte dagis än så här kommer hon vara 2 veckor innan de är dags att smyg starta lite :)
Idag åkte V & T med farfar och fiskade så nu är det bara vi med minstingen hemma, dock så ska även hon åka på nån timme!
Nåja vi får roa oss bäst vi kan i vecka och helgen tills dom kommer hem igen <3

(Finns många fler bilder att kika på, på fb snart) :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback