Helg...

Idag är det torsdag och alla barnen är hemma och vi har tagit helg, skönt!Tisdag var det bvc för våran lilla kille och 2 månaders kontroll av läkaren, han vart helt godkänd och väger nu 4355 g och 56 cm lång!
Storlek 50 på kläderna och dom sitter perfekt och storlek 56 är lite stort ännu men snart så! :D
Ätningar har fixat sig bättre nattetid då han äter 2 ggr bara och sover 3-4 och ibland 5 timmar i sträck, skönt så mamma får lite mera vila men han föredrar fortfarande att sova på mamma men vi jobbar på det! :)

På eftermiddan var det lucia firande på dagis och lillan var så fin =)
Även Tiam var lucia klädd dagen till ära :D
Med nya tutten som han faktiskt tar bättre än någon annan vi har provat, så vart tipsad om denna!Onsdag lämnade vi lillan på dagis och sen gick jag och Tiam till moster för att sen åka till komvux för att skriva ansökan till vårterminen, sen vart det stan och handla lite julklappar. Tiden sprang iväg så de vart stress för att mata lille herrn och sen iväg och hämta hem lillan!
Idag var det också dagis men jag hade även utvecklingssamtal och allt var då så bra med lillan och det funkar men hon är envis och tjurig ibland, undra vart hon fått de ifrån?! ;D
Annars alltid en super glad tjej :)

Åkte hem och bara myste i soffan med bebis <3
Hämtade lillan, hem och göra mat sen kom karln hem med barnen, helg!

Så nu får vi se vad vi hittar på nu när snön håller på att regna bort!

Även jag har börjat blogga lite smått med mobilen, enkelt och smidigt då jag mest surfar i mobilen. Inte nu dock, går som inte att skriva länge inlägg :) Men det funkar annars.


Vem blir inte glad av att se denna underbara lilla kille <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback